KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
3 jäsentä  •  418480 viestiä  •  20020 aihetta

Kirjoittaja Aihe: Arvokeskustelu  (Luettu 2108 kertaa)

Guest

  • Vieras
Arvokeskustelu
« : Tammikuu 09, 2005, 10:49:00 ap »

Terve taa!

Kovasti ihmettelen, miksi Aasian tulvakatastrofiakin käsitellyt keskustelu on poistettu. Jos jollakin on otsaa väittää tätä keskustelua huuhaaksi, sillä ei ole sydäntä tai se on ainakin pahoin rasvoittunut.

Mielestäni Kohtauspaikalla saa ja pitääkin käydä arvokeskusteluja. Näitähän kaikki päättäjätkin kilvan kuuluttavat. Arvokseskustelua siis! Heille tosin riittää sanoa tämä maaginen sana ja sitten taas mentiin jatkamaan köyhien kyykyttämistä.

Arvokeskustelun käyminen on erittäin tärkeää siksi, että se muodostaa perustan myös sille ketä hoidetaan ja ketkä jätetään hoitamatta. Kenellä on oikeus yhteiskunnan tukemaan hoitoon, keillä ei.

terveisin Veera

P.S. Terveisiä Wumbaajalle: Aina löytyy jokin keino:-D!
Kirjattu

**DONOTDELETE**

  • Vieras
Re: Arvokeskustelu
« Vastaus #1 : Tammikuu 09, 2005, 12:57:00 ip »

Kirjattu

**DONOTDELETE**

  • Vieras
Re: Arvokeskustelu
« Vastaus #2 : Tammikuu 09, 2005, 17:29:00 ip »

Jaahasta juu. En huomannutkaan, että järjestäjä oli käynyt avaamassa ikkunan. Jo oli aikakin.
Ilma on moneen kertaan hengitettyä.
Siis mikä on mikä?
En mää vaan tieärä.
Veera
Kirjattu

Sefa

  • Vieras
Re: Arvokeskustelu
« Vastaus #3 : Helmikuu 17, 2005, 14:06:00 ip »

Veeralle, onhan täällä mahdollisuus valita, eikä kaikkiin asioihin tarvitse itse vastata, voi näitä vaan lueskellakin, vai puuttuuko nykyihmisiltä lukutaito? Kuuntelutaito ainakin tuntuu monesti puuttuvan kun kaikki alkaa puhua vain itsestään kun missä tahansa kohtaa. Aasian katastrofia en kyllä täällä diabetessivuilla oikein ymmärrä, ellei sitten joku diabeetikko lie ollut siellä Zunamituhoalueella. Toisaalta siitä olisikin hyvä puhua, miten poikkeusoloissa diabeetikot selviää. Esim. sotatila? tai muu ruuan ja juoman viivästymis tilanne tai lääkkeiden puuttuminen kokonaan? Tuskin kenellekään ihmiselle Aasiassakaan tuli ensimmäiseksi kysellä diabeetikoilta oletteko saaneet ruuat ja lääkkeet ajallaan? kun yli 170 000 ihmistä jäi vaille kotia ja ruokaa ja ruumiita lojui ympäristö tulvillaan ja vieläpä yllä oli noin 42 asteen helle ja kuuma auringon paiste. Aika heikoilla olisi oltu jos kohdalle olisi tuokin katastrofi henkilökohtaisesti tullut.
Kirjattu
 

Linkkejä