KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6989 jäsentä  •  418472 viestiä  •  20021 aihetta
Toivottakaa tervetulleeksi Marianne, uusin jäsenemme.

Kirjoittaja Aihe: Oliko arpaonnea ?  (Luettu 8342 kertaa)

Sefa

  • Jäsen
  • Viestejä: 184
Re: Oliko arpaonnea ?
« Vastaus #30 : Heinäkuu 01, 2005, 17:41:00 ip »

No tulihan se patakinnas, musta kuin mikä ja vielä keskellä se "death line" eli valkea viiva - voiko enää mauttomampaa olla? Samaa sotafarssi sakkia tämäkin manipulaatio kuten kaikki muukin elämässäni tai siis äitini elämään tämä patsku nyt joutui kun hän sen sattui voittamaan! Ei paljon naurattanut.

Tietysti onhan se niin musta kuin musta vaan voi olla, joten grillaukseen se kait sitten sopinee tai uunista ulos ottamiseen.. . mutta ei se mitään hauskaa katseltavaa edes NÄIN SAIRAALLE IHMISELLE KUIN MINÄ ole todellakaan......

Miksihän tämä maalaisten sorto aina vaan jatkuu.... siksi kun on edullisempaa tukea rikkaita ranskalais- saksalais- brittiläis maanviljelijöitä kuin suomalaista työvoimaa elättävää kotimaista viljan tai ruuan tuotantoa, eikö niin!  Hyvää ruokahalua vaaan kaikki halpiksia käyttävät kaatopaikkojen ydinvoimaloiden moottoriteiden ja lentokenttien ja niiden liepeillä halpaa ruokaa kasvattavia ihailevat ihmiset. Kukahan tulee tarkistaneeksi esim. saksalaisia keksejä ostaessaan missä se vilja on viljelty tai keinomakeutusaine on oikeastaan tehty, kunhan tuote on vain halpaa....
Kirjattu

Sefa

  • Jäsen
  • Viestejä: 184
Re: Oliko arpaonnea ?
« Vastaus #31 : Heinäkuu 04, 2005, 02:43:00 ap »

Aikooko monikansalliset firmat ja valtio pistää meidät kaikki laihdutuskuurille syömään vesivelliä, jota on saostettu jollain luujauheella kuten saksalaiset jogurtit ja muut d-tuotteet? Taitaa ruoka alkaa loppumaan maailmankansalaisilta täällä pohjolassakin, kun ihmiset pitää normaalin ruuan sijaan opettaa syömään jos jonkin sortin korvikkeita vain jotta monikansalliset firmat voi niitä keinotekoisesti labrissaan tuottaa ihan itse ja itse aiheuttaen mahdollisimman halvalla.

Kohtahan me ei sitten enää insuliinejakaan tarvita, kait! Ei ainakaan sitten kun olemme kuolleet! Millähän ne lääketehtaat sitten elelee vai tekeekö ne konkurssin kuten muutkin kannattavat bisnekset tänä päivänä? Vai alkaako nekin korvata omilla halpa-aineillaan omia tuotteitaan?
Kirjattu
 

Linkkejä