KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6960 jäsentä  •  418009 viestiä  •  19984 aihetta
Toivottakaa tervetulleeksi milkavainamo, uusin jäsenemme.

Kirjoittaja Aihe: Tutkimus tyypin 2 diabeteksesta  (Luettu 2636 kertaa)

Testimo

  • Vieras
  • Viestejä: 4
Tutkimus tyypin 2 diabeteksesta
« : Helmikuu 22, 2005, 17:16:00 ip »

Testimo Oy on puolueeton markkinatutkimusyritys ja saimme lääkeyhtiö Novo Nordisk Finland Oy:ltä toimeksiannon tutkimuksesta, jonka tarkoituksena on selvittää tyypin 2 diabeteksen hoitoon ja seurantaan liittyviä asenteita ja käytäntöjä. Tätä varten suoritetaan helmi- ja maaliskuussa 2005 haastatteluja lääkäreiden, hoitajien ja potilaiden keskuudessa.

Tutkimus toteutetaan puhelinhaastatteluina ja tarkoituksena on haastatella mahdollisimman monenlaisia tyypin 2 diabetes-potilaita ympäri Suomea.
Tarvitsemme tutkimukseen ruokavalio-, tabletti-, yhdistetyllä tabletti- ja insuliinihoidolla sekä pelkällä insuliimhoidolla olevia potilaita.

Puhelinhaastattelut kestävät 15 minuuttia ja ne tahdään täysin luottamuksellisesti ja tietoja käsitellään täysin anonyymisti. Haastattelut alkavat maaliskuun alussa.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan tutkimukseen, voit ilmoittautua joko puhelimitse 9-16 välisenä aikana numeroon 09-54202100/Testimo Oy tai sähköpostitse postmaster@testimo.fi
Kirjattu
 

Linkkejä
Puolustusvoimat ei muuta päätöstään diabetesta sairastavien varusmiespalveluksesta

Puolustusvoimat vahvisti tänään päätöksensä, että diabetesta sairastavat vapautetaan palveluksesta rauhan aikana. Käytännössä päätös hautaa monen nuoren diabeetikon toiveet asevelvollisuuden suorittamisesta.

Julkaistu 07.02.2020 | 13:29