Kohtauspaikka > Hoitovälineet

Miten kuumuus vaikuttaa pumppuun ?

(1/1)

LiljaKreeta:
Nyt tulivat ne ihanat helteet !
Mietin vain että vaikuttaako tämä kuumuus miten pumpun insuliiniin ?

Eli vaikka on tuolla paidan alla "varjossa" niin on silti aika kuuma. Meillä on tytöllä 20IU-humalog ja ampulli vaihdetaan vain kerran viikossa. voiko teho alentua, onko kenelläkään käytännön tietoa ??

Vaihdoimme eilen uuden ampullin ja ainakin tänään on vielä sokerit ollut ok.

Riksu:
Itse huomaan selvästi, että inska menettää tehoaan pumpussa kun on kuuma. Pumppuhan on jo muutenkin koko ajan lähellä ihmiskehoa eli + 36 astetta. Vaihdan neljän päivän välein ampullin ja kesähelteillä vaihto on tehtävä useammin. Verensokereita seuraamalla tehon tajuan, en mistään muusta.

D-hoitsuni oli jutellut pumpun edustajan kanssa asiasta ja edustaja oli kertonut samanlaisista kokemuksista myös muilta pumppulaisilta. Eli tarkkana saa olla. Jossakin vanhassa keskustelussa on sivuttu tätä asiaa.

Pihla:
Hei!

Ajattelin tätä kesää varten tilata pienen kotelon joka pitää pumpun kylmänä ainakin jonki aikaa. Näitä koteloita myy Brittiläinen yritys Frio. Kotelo toimii vedellä.

Kotisivut löytyy osoitteesta www.friouk.com. Ikävä kyllä englanninkieliset sivut takkuilevat välillä, mutta malttia ja uusi yritys niin kyllä sitten enemmin tai myöhemmin pääsee sivuille.
Tai mene suoraan katsomaan tuotteita täältä:  http://www.frio.uk.com/catalogue.tmpl

Pumppukotelot kuulemma käy useimmille markkinoilla oleville pumpuille, maksaa 14puntaa plus lähetys.

Näitä pumppukoteloita ovat ainakin ruotsalaiset kohtalotoverit kehuneet    .

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta