KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6989 jäsentä  •  418480 viestiä  •  20020 aihetta

Kirjoittaja Aihe: raskauden ajan silmäsäryt?!?  (Luettu 3166 kertaa)

mylvija80

  • Veteraani
  • Viestejä: 2488
raskauden ajan silmäsäryt?!?
« : Lokakuu 27, 2005, 09:31:00 ap »

mulla oli alkuviikoilla n. 5-7 rvkoilla silmäsärkyä ja nyt alkoi taas vkoilla 15. silmänpohjat on tutkittu joten ei pitäisi vika olla siellä. kun olen tietokoneella tai katson telkkua niin silloin kipu pahenee,onkohan kyse huonosta näöstä? onko muilla samaa?
Kirjattu
"On mentävä hirvittävän lähelle toista ihmistä hämärään huoneeseen, ilman yhtäkään asetta ennen kuin voi kuulla kuinka kauniisti vapaus laulaa"
<a href="http://irc-galleria.net/view.php?nick=deetikko" target="_blank">http://irc-galleria.net/view.php?nick=deetikko</a>

Tea

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 5191
Re: raskauden ajan silmäsäryt?!?
« Vastaus #1 : Lokakuu 27, 2005, 10:52:00 ap »

No ei ole särkyä kyllä, jonkin verran kuivumista, jne. mutta tuo nyt voi mennä syksyn kylmienkin piikkiin (rv 28 kaiketi nyt kasassa).

Mutta toisaalta raskaana ollessa tai imettäessähän ei suositella ylipäänsä esim. silmälasien hankkimista ollenkaan (jollei nyt halua muutaman kuukauden pätevistä laseista nauttia), koska raskausaika & imetys vaikuttavat näköön/silmiin.

Eli olisiko kyseessä yksinkertaisesti vain se, että silmissäsi/näön tarkkuudessa tapahtuu muutosta, jolloin tuo varmasti alkaa särkemään esim. tietokoneella töitä tehdessä pidemmän päälle (joutuu skarppaamaan silmiään toisella tavalla kuin ennen raskautta)..?
Kirjattu
Tea
DM tyyppi1 (Levemir & Humalog)
 

Linkkejä