KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6959 jäsentä  •  418006 viestiä  •  19984 aihetta
Toivottakaa tervetulleeksi D1Irmeli, uusin jäsenemme.

Kirjoittaja Aihe: Munuaisarvot ja "irronnut lupa"  (Luettu 3376 kertaa)

piitu70

  • Vieras
  • Viestejä: 3
Munuaisarvot ja "irronnut lupa"
« : Elokuu 02, 2005, 00:44:00 ap »

Millatteilla arvoilla olette saaneet luvan edes harkita raskautta?Ja nyt tarkoitan nimenomaan munuaisarvoja,en sokruja!!!!
Ja jos toteutitte,millaisin lopputuloksin?

Ja vähän taustaa tähän mun kysymykseen:Meikäläisen munuaiset toimii,mutta "vähän" vajaalla,yksi suurenriskin raskaus onnellisesti takana,tuloksena terve tyttö 11/04,syntynyt puoltatoista kuukautta ennen la,syynä lähinnä virtauksissa havaittu muutos,tosin munuaisetkin verenpaineen takia aika koville joutui,mutta arvot nyt aika hyvin palautuneet entiselle tasolle.
Synnärillä kyne puolen lekuri vaan kehotti nauttimaan tästä pienestä ihmeestä,eikä haaveilemaan toisesta.Siinä vaiheessa en edes tajunnut kysyä moiseen lausahdukseen perusteluja tarkemmin,koska pidin itsestään selvänä,etten tule toisesta lapsesta koskaan haaveilemaan...niin ne vaan ajatukset muuttuu!!!
Sokrulääkäri saa lisää harmaita hiuksia,kun otan asian esiin mahdollisesti seuraavalla käynnilläni syksymmällä,mutta oman mielenrauhan kannalta vastauksen saanti helpottaisi,oli se sitten raskautta ajatellen kielteinen tai myönteinen!!!
Niin ei tässä minkään pakkomielteen kanssa olla liikkeellä,sairaus on aina vakava asia ja riskit on järjen kanssa puntaroitava,joskus vaan tuntuu,että ko asia on tunteilta hukassa...se on kai se... VAUVAKUUME!!!
Kirjattu
 

Linkkejä
Puolustusvoimat ei muuta päätöstään diabetesta sairastavien varusmiespalveluksesta

Puolustusvoimat vahvisti tänään päätöksensä, että diabetesta sairastavat vapautetaan palveluksesta rauhan aikana. Käytännössä päätös hautaa monen nuoren diabeetikon toiveet asevelvollisuuden suorittamisesta.

Julkaistu 07.02.2020 | 13:29