KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6989 jäsentä  •  418480 viestiä  •  20020 aihetta

Kirjoittaja Aihe: koliikki gallup  (Luettu 1724 kertaa)

santsu.

  • Veteraani
  • Viestejä: 1624
koliikki gallup
« : Elokuu 17, 2004, 14:17:00 ip »

tere!! onkos kuinka monen teistä kohdalle sattunut koliikki vaivoista kärsivä lapsi?? meidän tyttö joutui kärsimään 2 kk:tta ilmavaivoistaan. ne loppuivat kun 3kk ikää tuli täyteen.onneksi.hän ei kyllä muuten turhasta itke todella iloinen lapsi!!
Kirjattu
*Saat sen mistä luovut*

Tea

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 5191
Re: koliikki gallup
« Vastaus #1 : Elokuu 17, 2004, 14:25:00 ip »

Juu, meillä oli sama juttu. Siis koliikin kanssa, ilmavaivat sinällään eivät siihen koliikkiin suoraan liity..?

Tyttö huusi klo 24-03 joka ikinen yö 2,5 kuukautiseksi ja tuon jälkeen huutorytmi muuttui klo 21-24 välille aina 4,5 kuukautiseksi asti. Pari ensimmäistä kuukautta meni ilman, että edes tajusimme tuon olevan koliikkia - sitä se väsymys teettää ;-)

Koliikkiin yritettiin kyllä kaikkea mahdollista (emme tosin poistuneet asunnosta nukuttamaan vauvaa esim. autoilemalla keskellä yötä), mutta mikään ei auttanut. Eikä ollut/ole hänkään mikään itkeskelijä muuten, vaan erittäin iloinen yksilö.

No, meillä meni yön kolme tuntia monta kuukautta rattoisasti tanssien (sylissäpito helpottui, kun saatiin tyttö sen kokoiseksi, että hänet saattoi laittaa rintareppuun) - cha-cha-chan askeleet toimivat muuten parhaiten tuossa kuviossa :-)
Kirjattu
Tea
DM tyyppi1 (Levemir & Humalog)

lapin tyttö

  • Jäsen
  • Viestejä: 172
Re: koliikki gallup
« Vastaus #2 : Elokuu 17, 2004, 22:12:00 ip »

Hei santsu. Te olette päässyt tosi helpolla tästä kolliikista verrattuna meidän neitiin. Se alkoi joskus kun tyttö tuli kuukauden ikään ja loppui joskus puolen vuoden iän jälkeen.Se oli ihan hirveätä aikaa. Tyttö huusi aina yöstä, se alkoi huutamaan ennen puolta yötö ja joskus oltiin vielä hereillä aamu neljältä. Se oli melkein aina samaan aikaan illasta/yöstä. Ei sitä mitenkään tutkittu ja neuvolassakaan ei siihen kummemmin otettu kantaa.Meille neuvolassa sanottiin että se loppuu kuhan tyttö tulee 3:n kuukauden ikään..mutta niin ei käynyt. Samoja keinoja olemme yrittäneet kuin muutkin vanhemmat...kantamista,jalkojen päällä mahallaan hyppyyttämistä, sylissä kantamista ja kaikkea mahdollista että lapsella olisi ollut parempi olla, mutta koskaan ei tosiaankaan tarvinut lähteä autolla ajamaan. Ihmeen kummallisesti sitä jaksaa tehä vaikka mitä et lapsella olisi hyvä olla...joskus yö unet saattoi jäädä tosi lyhyiksi. ei meidänkään lapsi ollut muuten mikään itkeskelijä mutta onneksi ne ajat ovat takana ja olemme nyt paljon viisaampi seuraavaa lasta ajatellen.
Kirjattu
Lapin Tyttö
DM1,Levermir+NovoRapid+Diformin
Tyttö DM1, pumppuhoito
-elä elämäsi hymyillen,hymyile läpi kyynelten-
 

Linkkejä