KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6972 jäsentä  •  418228 viestiä  •  19999 aihetta
Toivottakaa tervetulleeksi beret, uusin jäsenemme.

Kirjoittaja Aihe: Päiväkotiin! (ja ruoka ei maistu)  (Luettu 2730 kertaa)

Alise

  • Vieras
  • Viestejä: 20
Päiväkotiin! (ja ruoka ei maistu)
« : Toukokuu 28, 2005, 01:07:00 ap »

Vuosi sitten sairastunut 4-vuotias tyttäremme aloittaa piakkoin taipaleensa päiväkodissa. Tyttö on hyvin sosiaalinen ja tulee varmasti siinä suhteessa hyvin toimeen, mutta meitä vanhempia hirvittää ruokailut; neiti kun on erittäin nirso, eikä taas tällä hetkellä tunnu syövän mitään muuta lämmintä ruokaa kuin makaroonia ja riisiä sellaisenaan, edes ketsuppi ei enää kelpaa!
Päiväkodissa on kyllä oma keittiö ja oma keittäjä, eli ruoka on varmasti maukasta, mutta syöminen on aina ollut tytölle ongelma. Ennen sairastumista oli helppo vain laittaa nirsoileva neiti pois pöydästä, mutta kaksipistoshoidossa olevan kun on pakko tankata säännöllisesti... Välillä on kotonakin keinot lopussa kun uhkailu, kiristys ja lahjonta ei tehoa.(Pikkuveikka sen sijaan syö vaikka sementtiä jos sitä sattuu lautasella olemaan...)
Täytyykö laittaa tytölle omia eväitä päiväkotiin mukaan, että tulee varmasti tarpeeksi hiilareita, vai uskaltaako toivoa että toisten lasten esimerkki innostaisi syömään? Kertokaa miten teidän nirpuilla on syömisasiat hoitunu!
Kirjattu
 

Linkkejä