KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6989 jäsentä  •  418480 viestiä  •  20020 aihetta

Kirjoittaja Aihe: Diabeetikon rannekkeet yms.  (Luettu 2065 kertaa)

D1äiti

 • Matkailija
 • Viestejä: 90
Diabeetikon rannekkeet yms.
« : Lokakuu 08, 2004, 23:07:00 ip »

Tervehdys! Miten olette ratkaisseet lapsillanne diabeetteksestä kertovien rannekkeiden yms. käytön? Meillä reilu vuoden ikäinen tyttö jolla tällähetkellä kaulaketjussa "tunnus" mut sekin on jotenkin aikas iso... Tietenkin vois teettää oman korun mut huomataankohan sitä jos tulee hätä! Tietenkin noin pieni lapsi harvoin on yksin ilman ettei joku tietäisi sairaudesta mutta tulevaisuutta ajatellen... Rannekkeet on ainakin ihan liian suuria pieneen kätöseen! Aurinkoisia syyspäiviä! =)
Kirjattu

ottilia

 • Aloittelija
 • Viestejä: 32
Re: Diabeetikon rannekkeet yms.
« Vastaus #1 : Lokakuu 08, 2004, 23:17:00 ip »

Meillä kaksivuotiaalla, pienellä tytöllä on käytössä hopeinen, nailonhihnalla varustettu rannelaatta. Itse jouduin hieman ranneketta lyhentämään. Käytössä "koru" on osoittautunut vaivattomaksi ja tyttö on siihen tottunut. Toki meilläkin tyttö on aina omassa valvonnassa, mutta on ihan hyvä opetella tunnuksen käyttö jo pienestä pitäen.
Kirjattu

omppu

 • Vieras
 • Viestejä: 10
Re: Diabeetikon rannekkeet yms.
« Vastaus #2 : Lokakuu 10, 2004, 14:08:00 ip »

meillä alusta asti ollut käytössä perlon ranneke ja se on ollut ihan hyvä moni on luulut että se on koru.kaulakoru on suunnitteilla ostaa mutta mietityttää että jos tulee tilanne niin tajuaako kukaan mikä se koru on vai luullaanko vain että se on muu koru.en tiedä vielä mitä tekis.onko kokemuksia kaulakoruista ja niiden käytöstä

ompun äiti
Kirjattu

**DONOTDELETE**

 • Vieras
Re: Diabeetikon rannekkeet yms.
« Vastaus #3 : Lokakuu 15, 2004, 14:12:00 ip »

Tuli mieleen, että voisiko kultaseppä tai vastaava pienentää vähän reunoiltaan rannekelevyä.Katsoin oman nelivuotiaan kädessä ko ranneketta ja totesin, että niin voisi tehdä, sillä molemmissa päissä n. 1 cm tyhjää levyä ja sitten vasta alkaa teksit. En usko, että työ maksaa paljon ja samaa levyä pidetään varmaan monta vuotta, ellei kovasti leikeissä naarmunnu.
Itse kolmen alle neljä vuotiaan äitinä pelkään kaikkea kaulassa roikkuvaa.
Kirjattu

tuikku

 • Aloittelija
 • Viestejä: 40
Re: Diabeetikon rannekkeet yms.
« Vastaus #4 : Lokakuu 22, 2004, 17:06:00 ip »

meillä 6 vuotiaalle silloin lyhennettiin kultasepällä hopeisestä ketjusta sopivan mittainen.paikanpäällä mitattiin. ranneke kesti 2v. kunnes kului puhki laatan reunoista.nyt on lyhennyksessä jo toinen ketju, joka saadaan kohta käyttöön. muista en enää hintaa, mutta luulen että alle 20 € se oli.mutta rahaa emme ole säästäneet, näin vakavassa asiassa.poika tykkää pitää ranneketta ja ymmärtää sen merkityksen.muut rannekkeet hiersivät ohutta rannetta ja aiheuttivat ihottumaa.kannattaa kilpailuttaa kultasepän liikkeitä , varsinkin jos niitä on paljon lähistöllä.
Kirjattu

**DONOTDELETE**

 • Vieras
Re: Diabeetikon rannekkeet yms.
« Vastaus #5 : Lokakuu 22, 2004, 19:06:00 ip »

omppu,

ite oon jo vanhus, mut toi kaulakoru ei kyl toimi kovin hyvin lasten leikeis... se ku jää kiinni ni menee poikki helposti... kuristaa... ranneketta on mukavampi pitää, se häiritsee vähemmän. ja tosiaan. en tiedä miten hyvin ranneke huomataan, mut oletan et paremmin ku kaulakoru...
itellä edelleenki se perlonranneke. oon kokeillu ketjuranneketta ja kaulakoruu, mut perlon ei pyöri kädessä ja harvemmin jää mihkää kii tai mitää. perloniin joutuu kyl aina ranneketta uusimaan, mut muute hyvä, ja sen voi pestä pesukoneessa.

kokemusta on.
Kirjattu

tuikku

 • Aloittelija
 • Viestejä: 40
Re: Diabeetikon rannekkeet yms.
« Vastaus #6 : Lokakuu 24, 2004, 19:13:00 ip »

heips taas
sain tänään rannekkeen takaisin kultasepältä ja homma maksoi 17€, poika on tyytyväinen.
Kirjattu

**DONOTDELETE**

 • Vieras
Re: Diabeetikon rannekkeet yms.
« Vastaus #7 : Lokakuu 25, 2004, 00:17:00 ap »

meillä on nyt kohta kaksi vuotta ollut kaulassa
kultainen pyöreä diabeteslaatta ja se on toiminut oikein hyvin,
Poikani on muutaman kerran joutunut koulusta palattuaan menemään lähi ärrälle ja on vaan näyttänyt kaulasta laattaa ja sanonut että nyt äkkiä suklaata, niin aina on ystävällinen r-kioskin täti ymmärtänyt mistä on kysymys ja sanonut vielä pojalle, että merkitään tänne vihkoon se suklaa ja tule sitten maksamaan kun äiti on tullut kotiin.
Kirjattu
 

Linkkejä