KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6960 jäsentä  •  418015 viestiä  •  19984 aihetta
Toivottakaa tervetulleeksi milkavainamo, uusin jäsenemme.

Kirjoittaja Aihe: Karkit nostavat kauan  (Luettu 3603 kertaa)

Marke

  • Jäsen
  • Viestejä: 180
Karkit nostavat kauan
« : Syyskuu 06, 2004, 08:35:00 ap »

Olen jo useammin törmännyt samaan tilanteeseen 7-vuotiaan lapseni kohdalla. Eli karkkien syönti nostaa hänellä sokereita vielä seuraavanakin päivänä. Eilen päivällisellä poika söi 80hh arvosta laivatuliaisia ja lisäsin tietysti laskennallisen kaavamme mukaan novoa normaaliannokseen. Tällöin päivällisen yhteisannos oli 120hh. Illalla nukkumaan mentäessä arvo oli vielä ok eli 8,9 mutta tänä aamuna 9,4 kun meillä normaalisti aamuarvot alkavat 5:llä tai 6:lla. Todennäköisesti vs. on koholla koko päivän.
Oletteko te muut havainneet samaa? Milläköhän tilannetta voisi korjata? Pitäisikö rutiininomaisesti antaa yöksi lisää protaa vaikka ilta-arvo onkin ok ja mitata sitten yöllä? Meillä on 3-pistoshoito, Novomix 30/70, Novorapid ja Protaphane. Harmittaa kun tämä on aina sama juttu enkä oikein osaa toimia. Tuntuu joskus että hänellä karkit ovat tosi hitaita hiilareita...
Kirjattu
 

Linkkejä
Puolustusvoimat ei muuta päätöstään diabetesta sairastavien varusmiespalveluksesta

Puolustusvoimat vahvisti tänään päätöksensä, että diabetesta sairastavat vapautetaan palveluksesta rauhan aikana. Käytännössä päätös hautaa monen nuoren diabeetikon toiveet asevelvollisuuden suorittamisesta.

Julkaistu 07.02.2020 | 13:29