KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6983 jäsentä  •  418359 viestiä  •  20016 aihetta
Toivottakaa tervetulleeksi MAAPPE, uusin jäsenemme.

Kirjoittaja Aihe: Suosittelen pumppua!  (Luettu 1026 kertaa)

Guest

  • Vieras
Suosittelen pumppua!
« : Toukokuu 23, 2004, 17:43:00 ip »

Haluan kertoa pumppua hoitomuodoksi harkitseville, että kyllä kannattaa!! Meillä 6v vilkas poika. Sairastunut 2 vuotiaana. 4 vuotta taisteltu hermoja raastavasti ruokailujen kanssa, yksi ateria saattanut kestää 1,5 tuntia!! Lapsi ollut vaikeasti allerginen sairastuessaan ja sairastanut antibiooteista johtuvan suolisto bakteerin. näistä syistä ruokailut olleet "pakkopullaa" ja koko perheen hermoja kysyvää!
Pumppua mietittiin heti aluksi, mutta pojan vilkkaus vaikutti, ettei laitettu. En uskonut laitteen pysyvän ehjänä ja mukana! nyt ollut Paradigm pumppu käytössä vajaa 2 kuukautta ja meille alkanut uusi, NORMAALI (näissä olosuhteissa) elämä. Enää ei tuijoteta kelloon ruokailujen vuoksi vaan syödään silloin kuin on nälkä! Ehdimme nyt käydä rauhassa kaupassa, ilman eväitä, joka ei ollut mahdollista 3-pistoshoidon aikana.
Ja uskon, että esim vatsataudista selvitään ilman osastolle menoa, joka yleensä ollut aika varma juttu vatsataudin tullessa.
Vaihdamme kanyylin 2-3 päivän välein. Nyt muutaman kerran käytetty Emlaa.
pistokset eivät ole koskaan olleet ongelma meillä, mutta se hyöty tullut sivutuotteena, ettei tarvitse pistää!!
Pumpun  saimme heti kun halusimme. lapsemme ensimmäinen pieni pumpun käyttäjä sairaanhoito piirissämme. Isommilla ollut käytössä.
Kaukosäädin tosi hyvä juttu! pystyy laittamaan inskaa koska vaan! MM. moottoritiellä ajaessa onnistuu!!
Sokerit tasoittuneet hurjasti. Ennen tosi suuria heittoja, puolessa tunnissa jo 25:stä 2:een! Nyt voi luottaa paremmin, ettei heti humahda alas.
Poika meni shokkiin helmikuussa. Oli tajuton 10 min. Tämä pisti miettimään uutta hoitomuotoa. läheltä piti tilanteita ollut paljon.
Nyt jännätään keliakiaa... vasta aineet koholla. Lääkäri sanoi, että on vielä pieni mahdollisuus, ettei ole sitä. Toivon kovasti, että ei ole keliakiaa, sillä nyt kun helpottaa syömisten kanssa, ei toivoisi taas uutta rajoitetta lopuksi elämää!
Kirjattu

isi

  • Matkailija
  • Viestejä: 54
Re: Suosittelen pumppua!
« Vastaus #1 : Toukokuu 24, 2004, 13:34:00 ip »

hei, tosi kiva että saitte helpostusta pumpun avulla. Meillä yhtä kivat kokemukset ja tarjolla olleet pistosvaihtoehdot jo kokeilleena mun voin kyllä suositella varauksetta kaikille!

...mutta ethän vaan mittaa verensokeriakin pojalta moottoritiellä, ohituskaistalla, reipasta matkanopeutta samalla ylläpitäen ;-)
Kirjattu

**DONOTDELETE**

  • Vieras
Re: Suosittelen pumppua!
« Vastaus #2 : Toukokuu 26, 2004, 22:48:00 ip »

Joo, eipä sitä kovin kannata moottoritiellä yrittää montaa asiaa yhtä aikaa. Mutta jos istuu apukuskin paikalla, mittauskin onnistuu  
Kirjattu
 

Linkkejä