KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6973 jäsentä  •  418232 viestiä  •  19999 aihetta
Toivottakaa tervetulleeksi Hanttapoika, uusin jäsenemme.

Kirjoittaja Aihe: D1 ja päiväkoti??  (Luettu 3991 kertaa)

**DONOTDELETE**

  • Vieras
Re: D1 ja päiväkoti??
« Vastaus #15 : Toukokuu 07, 2004, 05:27:00 ap »

Meillä ollaan perhepäivähoidossa joten ihan samanlaista tappelua kuin päiväkodeissa ei ole ollut. Kysyin pojan hoitajalta joka oli ollut ennen sairastumista , että uskaltaako pistää ja hoitaa poikaa ja vähän mietittyään sanoi, että ei kai tuo sen pelottavampi ole kuin ennenkään.
Nyt on tosin vuosi mennyt ilman insuliinin pistämisen tarvetta mutta sokereita mitataan monta kertaa päivässä ja syksyllä alkavat myös insuliinipistokset. Kaikista ihmisistä on pistämään jos vain halua riittää, eihän se sairaus kysynyt meiltäkään että pystyttekö pistämään ja hoitamaan vai annetaanko tauti naapurin lääkärin pojalle.
Uhkailemalla ja haukkumalla ei kyllä asiat päiväkodissa varmasti etene. Jos asuu kaupungissa on varmasti myös sellaisia päiväkoteja joissa pistetään ihan mielellään. Onhan niitä muitakin erityishoitoa tarvitsevia lapsia ja pienempiä ryhmiä missä hoito on laadukasta.
Kirjattu

**DONOTDELETE**

  • Vieras
Re: D1 ja päiväkoti??
« Vastaus #16 : Toukokuu 07, 2004, 11:28:00 ap »

Olen samaa mieltä Peppi40 kanssa.
Ja se että meidän on ollut PAKKO oppia pistämään ei tarkoita sitä että voimme syyllistää niitä päiväkodin ihmisiä, joille pistäminen on syystä tai toisesta ylivoimaista. Eikä se tee päivähoidosta yhtään vähemmän laadukasta, minun mielestäni. Meillä ei edes isovanhemmat uskalla pistää, vaikka miten on keskusteltu.
Lapsen päiväkodissa pistetään mutta en ole pitänyt sitä mitenkään itsestään selvänä asiana, että nyt teidän on pakko opetella.
Kirjattu
 

Linkkejä
Haastaako korona arkea diabeteksen kanssa?

Julkaistu 02.04.2020 | 10:14