KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6989 jäsentä  •  418480 viestiä  •  20020 aihetta

Kirjoittaja Aihe: Pumppuko paras...?  (Luettu 5604 kertaa)

LiljaKreeta

 • Jäsen
 • Viestejä: 162
Re: Pumppuko paras...?
« Vastaus #30 : Toukokuu 14, 2004, 14:39:00 ip »

Hei Isi !
Naurattaa vieläkin kun näin ajatuksissani kuvan sua raapottamassa lasta ja ampulleja taysiin :-)

Saimme juuri ilmaisjakelutodistuksen kanyyleja yms varten ja nyt odotellaan "varaosia" valmiiksi kotiin ja kohta soittelevat taysista milloin heille sopisi pumpun vaihto.

Otan kyllä asian varmasti uudelleen puheeksi taysin apteekin kanssa. Ne tehdään siellä ja tulevat postissa meidän sairaalaan tänne melkein maalle....uskon että saadaan asia hoitumaan.

Hyvät viikonloput kaikille !
Kirjattu

Jeminan isi

 • Vieras
 • Viestejä: 6
Re: Pumppuko paras...?
« Vastaus #31 : Toukokuu 18, 2004, 08:46:00 ap »

Pumppuun ollaan menossa!!!
Kiitos kovasti kaikille mielipiteistänne, olemme siirtymässä lopultakin pumpun käyttöön. Kokeilu alkaa heti kesäkuun alussa tai vaihtoehtoisesti heinäkuun lopussa. Pääasia kuitenkin on, että saamme pumpun käyttöömme ja sitä kautta ehkä ne tämänhetkiset aina niin korkeat sokerit kuriin. Kiitos vaan kannustuksesta, sitä tarvittiin. Jatketaan...
Kirjattu

isi

 • Matkailija
 • Viestejä: 54
Re: Pumppuko paras...?
« Vastaus #32 : Toukokuu 19, 2004, 14:46:00 ip »

Hei Liljakreeta, kysyttiin asiaa Yliopiston apteekin Pitäjänmäen "laimennuskeskuksesta", ja selvisi että he tekevät kaikki Suomessa tekevät insuliinilaimennukset. Eli kun mekin asutaan kohta hämeessä "maalla", niin sitten he Pitäjänmäeltä lähettävät ne joko lähimpään yliopiston apteekkiin tai vaihtoehtoisesti kotiapteekkiin. Jos kotiapteekkiin, niin silloin postitse (pitää vielä selvitellä tuleeko säilyvyyspulmaa), jos Lahden yliop.apteekkiin, niin jäi hämäräksi, onko tällöin myös postitse vai onko heillä joku muu kuljetussysteemi

Eli nihkeät ja tietämättömät Taysin tädit eivät muodostune esteeksi kun niillä ei ole asian kanssa oikeastaan mitään edes tekemistä(näin ainakin Pitäjänmäellä väitti).

Eli seuraavaksi soitto vaan yliopiston apteekin johonkin numeroon ja heiltä Pitäjänmäen laimennuskeskuksen yhteystiedot ja soitto "laimentajatädille" suoraan (en muista nyt pahaksi onneksi tässä nimeä, yksi ja sama mukava ja avulias ihminen tekee käsitykseni mukaan kaikki Suomen insuliinilaimennukset) ja pyytäisin että kun tällä ja tällä nimellä on tilaus teille niin että toivoisin että ne laitettaisiin suoraan minimedin ampulleihin.

joo, se "lapsen-ns-hoitohenkilöille-viennillä-uhkaamiskeino" on tosin vielä käyttämättä, mutta sellaista hankausta tässä aika ajoin ilmenee (viimeksi hoitovälinejakelija oli itse päätellyt että ei tarvita pumppuvälineitä tilattua määrää, vaan pienempikin riittänee...) että tuskin voinee välttyä sitä käyttämästä ;-)
Kirjattu

isi

 • Matkailija
 • Viestejä: 54
Re: Pumppuko paras...?
« Vastaus #33 : Toukokuu 19, 2004, 14:46:00 ip »

Jeminan isi, hieno homma!
Kirjattu

LiljaKreeta

 • Jäsen
 • Viestejä: 162
Re: Pumppuko paras...?
« Vastaus #34 : Toukokuu 19, 2004, 20:03:00 ip »

SUURKIITOS ISI !
Tuli todella tärkeää tietoa, kiitos !
Liljakreeta
Kirjattu

**DONOTDELETE**

 • Vieras
Re: Pumppuko paras...?
« Vastaus #35 : Toukokuu 20, 2004, 11:19:00 ap »

Liljakreeta! Itselläni on Disetronicin H-tron ja käytän siinä nimenomaan Minimedin Quick Set 8mm -neulaa (sitä joka "ammutaan" näppärästi ihoon). Valmistaja/maahantuoja väitti että ei sovi, mutta TAYS:n hoitaja oli kokeillut että käy. Neula on todella kätevä, eli ei tarvitse pumppua sen takia vaihtaa.. jos tämä asia on vielä ajankohtainen... iipi

ps.luulisi muuten että tuo insuliiniasia hoituu Tampereen yliop. apteekista, kun itse haen sieltä Humalogia (ei laimennettu) H-troniin ja tuokin tulee jostakin Helsingistä päin valmiiksi täytettynä..
Kirjattu

**DONOTDELETE**

 • Vieras
Re: Pumppuko paras...?
« Vastaus #36 : Toukokuu 20, 2004, 16:45:00 ip »

Huomautuksena vaan, ettei Yliopiston apteekki ole ainoa, joka tekee insuliinilaimennoksia. Yksityisistä esimerkiksi Leppävaaran apteekki Espoossa on kunnostautunut aivan samalla saralla.
Kirjattu
 

Linkkejä
Osallistu Diabetes arjessa -kyselyymme

Julkaistu 07.08.2020 | 10:59