KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6973 jäsentä  •  418232 viestiä  •  19999 aihetta
Toivottakaa tervetulleeksi Hanttapoika, uusin jäsenemme.

Kirjoittaja Aihe: Kun pistän reiteen, tulee punaisia paukamia.  (Luettu 1204 kertaa)

Ellu

  • Vanha tekijä
  • Viestejä: 823
Kun pistän reiteen, tulee punaisia paukamia.
« : Tammikuu 28, 2005, 11:44:00 ap »

Ajattelin jättää pakarat rauhaan vähäksi aikaa ja pistää ilta-Protan reiteen. Mahasta tuppaa imeytymään liian nopeasti ja ajattelin, että jalka voisi olla parempi paikka. (D-hoitaja kyllä suositteli aina pakaraa ilta-Protalle, mutta ajattelin kokeilla muutakin, ettei tule kovettumia, kuten vatsaan.)

En ole pistänyt reiteen yli kymmeneen vuoteen. (ennen pistin lyhytvaikutteisen). Nyt olen kolmena iltana pistänyt ja reiteen on tullut kolme punaista, kipeää paukamaa (pistospaikkoihin). Paukamat ovat kuin suuria itikan puremia. Neulan olen vaihtanut ennen jokaista pistosta, joten tylsä neulakaan ei pitäisi olla syynä.

Pistäessäni ei ole tullut verta ja olen lisäksi pistänyt sillä kaikkein lyhyimmällä neulalla. Inska ei ole myöskään jäänyt ihon alle paukamaksi, kuten joskus, jos sattuu pistämään vahingossa vinoon. Mikäköhän on vikana?

Olen normaalipainoinen, mutta vatsassa löytyy kyllä runsaasti pehmikettä. Eli jaloissa on vähemmän läskiä, kuin esim. mahassa. Vaikuttaako paukamien syntyyn se, että jaloissa ei ole samalla tavalla "pehmustetta", kuin pakaroissa ja vatsassa. Olin jo ihan riemuissani, että nytpä saan ihan tuoreet alueet käyttöön, mutta jos tää on näin tuskallista, niin taidan jatkaa pistämistä pakaroihin. Täytyy varmaan venytellä, että yltää pistämään laajemmalle alueelle  
Kirjattu

Maaria.

  • Vanha tekijä
  • Viestejä: 739
Re: Kun pistän reiteen, tulee punaisia paukamia.
« Vastaus #1 : Tammikuu 28, 2005, 11:54:00 ap »

Mulla on sama homma lyhyellä neulalla, jos pistän koko satsin kerralla. Jos pistän osan, odotan hetken kynä koivessa ja pistän loput, ei tule tuota. Prota-annokseni ovat 8-4-7. 4 yksikkö voin pistää kerralla.
Kirjattu

Ellu

  • Vanha tekijä
  • Viestejä: 823
Re: Kun pistän reiteen, tulee punaisia paukamia.
« Vastaus #2 : Tammikuu 28, 2005, 13:33:00 ip »

Täytyy vissiin kokeilla pitempää neulaa. Itse pistän lähes parikymmentä yksikköä illalla. Jos sinulla Maaria. tulee paukama jo kerralla pistetyn neljän yksikön jälkeen, niin ei ihme, että mun annoksella tulee pahkura. Kiitos tiedosta. Täytyy kokeilla pitempää neulaa ja hitaampaa pistostekniikkaa.
Kirjattu
 

Linkkejä
Haastaako korona arkea diabeteksen kanssa?

Julkaistu 02.04.2020 | 10:14