KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6989 jäsentä  •  418480 viestiä  •  20020 aihetta

Kirjoittaja Aihe: Etsin haastateltavia graduun  (Luettu 1685 kertaa)

Riikka Lindholm

  • Vieras
  • Viestejä: 2
Etsin haastateltavia graduun
« : Huhtikuu 09, 2020, 10:46:37 ap »

Hei kaikki!

Etsin haastateltavia tyypin 2 diabetesta koskevaan pro gradu tutkimukseeni.

Olen psykologian opiskelija Itä-Suomen yliopistossa ja teen gradua tyypin 2 diabeteksesta osana 45-60 –vuotiaiden ihmisten elämää ja identiteettiä. Tyypin 2 diabeteksen yleisyydestä huolimatta sitä on tutkittu todella vähän tästä näkökulmasta. Siksi pyydänkin Sinua osallistumaan haastatteluun ja kertomaan arvokkaan kokemuksesi. Teen haastattelut puhelimitse. Haastatteluun kannattaa varata noin kaksi tuntia aikaa. Voimme sopia haastattelun Sinulle parhaiten sopivaan ajankohtaan.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan haastatteluun tai haluat kysyä lisää tutkimuksestani, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla (riili@student.uef.fi ) tai puhelimitse (0400917368).

Tietosuojan säilymiseksi toivon, että et kommentoi tähän julkaisuun kysymyksiäsi tai halukkuuttasi osallistua, vaan laitat viestiä suoraan minulle. Näin kaikkien osallistujien henkilöllisyys pysyy salassa. Minulle voi laittaa viestiä, vaikka ei olisi vielä varma, haluaako osallistua  :)
Kirjattu

Riikka Lindholm

  • Vieras
  • Viestejä: 2
Vs: Etsin haastateltavia graduun
« Vastaus #1 : Huhtikuu 09, 2020, 10:50:11 ap »

Tässä vielä haastattelukutsuni, jossa on vähän lisää tietoa mm tietosuojasta :)


KUTSU TEEMAHAASTATTELUUN

Etsin osallistujia pro gradu -tutkimukseeni. Tutkimuksen tarkoituksena on tarkastella tyypin 2 diabetesta osana 45–60 -vuotiaiden ihmisten elämää ja identiteettiä. Diabetesliiton nettisivujen mukaan tyypin 2 diabetesta sairastaa ainakin 400 000 suomalaista. Yleisyydestään huolimatta tyypin 2 diabetesta osana ihmisen elämäntarinaa on tutkittu Suomessa melko vähän. Siksi pyydän Sinua osallistumaan tutkimukseeni ja kertomaan arvokkaan kokemuksesi siitä, kun tyypin 2 diabetes tuli osaksi Sinun elämääsi. Teen haastattelut puhelimitse. Haastatteluun kannattaa varata noin kaksi tuntia aikaa.

Nauhoitan haastattelun ja litteroin sen (kirjoitan tekstitiedostoksi). Kun tallenne on purettu tekstitiedostoksi, tallenne tuhotaan. Anonymisoin litteroidun aineiston eli häivytän siitä kaikki tiedot, joiden perusteella tekstistä voisi tunnistaa haastatellun henkilön. Kirjoitan graduni niin, että ketään haastatelluista henkilöistä ei voida tunnistaa. Hävitän kaikkien haastateltavien yhteystiedot, kun niitä ei enää tarvita tutkimukseni tekemiseen. Graduni valmistumisen jälkeen litteroidut haastattelut arkistoidaan tietoturvallisesti myöhempää tutkimus- ja opetuskäyttöä varten Itä-Suomen yliopiston psykologian yksikköön. Voit halutessasi kieltää haastattelusi säilyttämisen tutkimukseni valmistumisen jälkeen.

Haastatteluun osallistuminen on täysin vapaaehtoista ja voit perua osallistumisesi missä vaiheessa tahansa. Antamiasi henkilötietoja käsitellään suostumuksesi perusteella. Henkilötietoja sisältävää aineistoa käsittelen vain minä ja tarvittaessa ohjaajani. Haastattelu on luottamuksellinen.

Mikäli Sinulla on kysymyksiä tutkimukseeni tai haastatteluun liittyen, vastaan niihin mielelläni.

Ystävällisin terveisin,
Riikka Lindholm
Psykologian opiskelija
puh. 0400917368
riili@student.uef.fi

Katri Komulainen
Psykologian professori
pro gradu -tutkimuksen ohjaaja
katri.komulainen@uef.fi
Itä-Suomen yliopisto
Kirjattu
 

Linkkejä