Kohtauspaikka



Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6989 jäsentä  •  418480 viestiä  •  20020 aihetta

Kirjoittaja Aihe: Toimittaja etsii haastateltavaa diabeteslääkkeiden saatavuusongelmista  (Luettu 6866 kertaa)

Diabetesliiton tiedotus

  • Administrator
  • Veteraani
  • Viestejä: 1222

Diabetesliiton viestintä välittää oheisen toimittajan viestin - olisitko sinä sopiva haastateltava? Toimittaja toivoo pikaista yhteydenottoa, 8.11.2019 mennessä.

Hei,
olen tekemässä Kotilieteen laajaa juttua lääkkeiden saatavuusongelmista, jotka ovat moninkertaistuneet viime vuosina.
Saatavuusongelmat ovat koskeneet myös joitain diabeteslääkkeitä, mikä on kohtuuton tilanne lääkettä tarvitseville. Jutussa selvitetään, mistä lääkkeiden saatavuusongelmien paheneminen johtuu, ja miten ongelmia on yritetty ratkaista.
Haen juttuun haastateltavaksi ihmistä, joka on kärsinyt käyttämänsä lääkkeen loppumisesta ja joutunut sen takia esimerkiksi metsästämään sitä useasta apteekista tai näkemään muulla tavalla vaivaa. Tilanteen ei tarvitse olla juuri nyt päällä, kunhan kyseessä on suht tuore kokemus. Olen myös kiinnostunut siitä tunnemylläkästä, pelosta ja ahdistuksesta, jonka tilanne on aiheuttanut. Toisaalta en välttämättä hae mitään suurta draamaa, vaan ihmistä kertomaan hankaluudesta, jota saatavuusongelma aiheuttaa arkeen.
Toivon, että haastateltava voisi esiintyä jutussa nimellään ja kuvaajamme kuvaamana. Haastateltava saa tarkistaa jutun etukäteen.
Löytyisikö täältä tällaista ihmistä?

Ystävällisin terveisin,
Sanna Puhto
toimittaja | Kotiliesi

p. 050-300 9063
sanna.puhto@otava.fi
Kirjattu
 

Linkkejä