Kohtauspaikka > Hoitovälineet

Missä kännyköissä LibreLink toimii kunnolla

(1/2) > >>

Kake99:
Onko kokemuksia, missä tällä hetkellä myynnissä olevissa kännyköissä Freestyle LibreLink App toimii kunnolla? Yhteensopivuusoppaassa mm. Samsung Galaxy S9 näyttää olevan erilaisella mallilla kuin myynnissä oleva. Onko kokemuksia S9:stä? Tuleeko ongelmia, jos käyttöjärjestelmä on uudempi?

Entä muut listalta puuttuvat kännykät?

Reiska:
Minulla on S9 ja käyttis nyt Android 9.0.
Toimii kyllä LibreLink nfc skannaus ja toimi sillä aiemmalla 8.0 käyttikselläkin.

Kake99:
Kiitos Reiska tiedosta. Ehkäpä S9:n uskaltaa ostaa kun tulee sopiva tarjous. Muutkin kommentit LibreLinkin toimivuudesta eri kännyköistä ovat tervetulleita.

vanhaäreä:
Ollessani vielä työelämässä sain tarpeekseni windowsista ja siirryin Applevehkeisiin. Libre Link toimii ainakin iPhone seiskassa. Puhelimien Libret hakkaavat mennentullen Abbotin skannauslaitteet, joissa on surkeahkot kosketusnäytöt. Libren system 2. ei Suomessa voi ladata uutta kännykkäsovellusta, sellainen löytyy kyllä FreeStyle Libren germaanialaiselta sivutolta.

SpeedoPasanen:
Huawei P20 pro toimii.

Uskallan väittää että toimii jokaisessa Suomessa myytävässä Android-kännyssä jossa on NFC-lukija, kunhan ei ole joku kivikautinen Android-versio joita ei ainakaan uutena saa kaupasta enkä usko että käytettynäkään NFC-lukijalla löytyy niin vanhaa.

Pari Libren saitilla mainittua poikkeus-Samsungia joita ei suositella taitaa olla jenkkien operaattorikytkyversioita, joissa on ehkä NFC estetty / sallittu vain johonkin tiettyyn maksupalveluun tms. Tietenkään eivät voi silti luvata mitään sellaisista joita eivät ole testanneet.

Noin muuten NFC on niin standardi ja vakiintunut tekniikka että ei luureissa pitäisi olla eroja.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta