KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6989 jäsentä  •  418480 viestiä  •  20020 aihetta

Kirjoittaja Aihe: Osallistuisitko terveystiedotuskampanjaan - korvaus maksetaan!  (Luettu 1526 kertaa)

Diabetesliiton tiedotus

  • Administrator
  • Veteraani
  • Viestejä: 1222

Haluatko kertoa elämästäsi tyypin 2 diabeteksen kanssa? Terveystiedotuskampanjaan etsitään haastateltavia

Hei!

Lääkealan yritys Novo Nordisk on toteuttamassa kakkostyypin diabetekseen liittyvää terveystiedotuskampanjaa, jonka tavoitteena on lisätä tietoa sairaudesta, sen tunnistamisesta ja diabeteksen kanssa elämisestä.

Kampanjaan etsitään nyt tyypin 2 diabeetikoita, jotka voisivat kertoa, mitä konkreettisia vaikutuksia tyypin 2 diabeteksella on ollut omaan elämään. Miten tyypin 2 diabetes ja sen hoito näkyy omassa arjessa? Miten koet diabeteksen vaikuttavan hyvinvointiisi? Onko sairaudella ollut vaikutuksia sosiaaliseen elämääsi tai läheisiisi? Mitä toivoisit myös muiden ymmärtävän tyypin 2 diabeteksestä?

Etsimme 3–4 haastateltavaa. Tarkoituksena on, että osallistujat kuvaisivat heille asetettujen kysymysten pohjalta lyhyen videon älypuhelimella itsestään. Tähän annetaan opastusta, joten ei tarvitse huolehtia, etteivät esimerkiksi omat tekniset taidot riitä. Jos sinulla ei ole älypuhelinta, niin sinulle toimitetaan kuvausta varten tarvittavat välineet. Sisältöjen sävy on positiivinen, ja kaikki osallistujat saavat luonnollisesti kertoa tilanteestaan omin sanoin ja omien rajojensa mukaan. Materiaalit hyväksytetään osallistujilla ennen julkaisua.

Tämänhetkinen koronatilanne huomioiden kaikki yhteistyö toteutetaan siten, ettei se aiheuta tartuntariskiä.

Missä sisältöjä jaetaan?
Video ja sen pohjalta tehty artikkeli julkaistaan Novo Nordiskin kampanjasivustolla ja sisältöjä jaetaan Novo Nordiskin sosiaalisessa mediassa.

Mistä kampanjassa on kyse?
Kyseessä on Puhutaan diabeteksesta -kampanja, joka on viestinnällinen terveystiedotuskampanja. Kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö tai markkinointi vaan kampanjalla halutaan lisätä tietoa ja ymmärrystä tyypin 2 diabeteksesta ja sen hoidosta. Kampanjan yhteydessä nostetaan esiin tutkimustuloksia Taloustutkimuksen kanssa keväällä 2020 tehdystä tutkimuksesta. Tutkimuksessa selvitettiin muun muassa, miten kakkostyypin diabetesta sairastavat kokevat sairauden vaikuttavan elämäänsä ja millaista tukea hoitoon kaivataan.

Tarjottava korvaus
Osallistujille tarjotaan rahallinen korvaus arvioidun ajankäytön mukaisesti. Jokaisen osallistujan kanssa tehdään erillinen sopimus korvauksesta ja siitä, miten ja missä materiaalia saa käyttää.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä kampanjaa tekevän viestintätoimisto Tekirin Elina Salmuun: elina@tekir.fi, puh. +358 44 275 5827. Jos jokin mietityttää tai haluat kuulla kampanjasta vielä tarkemmin, kerromme mielellämme lisää!  :)
Kirjattu
 

Linkkejä
Ehdota vuoden 2020 diabetestekoa

Julkaistu 23.09.2020 | 08:54