KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
3 jäsentä  •  418482 viestiä  •  20021 aihetta

Kirjoittaja Aihe: Medtronic ilmoittaa viiveistä  (Luettu 12003 kertaa)

Kide

 • Vieras
Vs: Medtronic ilmoittaa viiveistä
« Vastaus #15 : Tammikuu 24, 2019, 13:43:56 ip »

Minäkin sain peräti kaksi laatikkoa, vaikka olin varustautunut saamaan vain yhden. Ehkä siis tilanne vähän helpottanut?
Kirjattu

Deippa

 • Vieras
Vs: Medtronic ilmoittaa viiveistä
« Vastaus #16 : Tammikuu 29, 2019, 11:37:48 ap »

Melkeen joka viikko tullut yks paketti säiliöitä, viime aikoina. Nämä siis marraskuun tilauksesta... jospa ne nyt alkas oleen jo kaikki tulleet. Melko kalliiksi niille vaan tulee lähettää kotiovelle n. 10 pakettia yhden sijaan.
Kirjattu

Friita

 • Vieras
Vs: Medtronic ilmoittaa viiveistä
« Vastaus #17 : Tammikuu 29, 2019, 17:41:46 ip »

Mä tilasin joulupäivänä ja säiliöt tuli kotiin viime viikolla, kuukausi meni. Tuli koko määrä, eli kohta pitää tilata uudet  ;D Olin tyytyväinen, kun olisi ollut d-hoitaja viime viikolla, mutta aika peruuntui, niin olisi voinut kysellä, mitä tehdä, jossei ole säiliöitä.
Kirjattu

l.vonhellens

 • Vieras
Vs: Medtronic ilmoittaa viiveistä
« Vastaus #18 : Helmikuu 07, 2019, 09:16:50 ap »

Ohoh :( Taitaa tuo Medtronicin tuotepula olla vain Suomessa. Täällä down under ei ole tuommoisesta tuotepulasta havaintoa. Juuri sain postissa 2 pakettia Enlite sensoreita (vanhenevat 2019-07-17) ja uuden lähettimen. Täällä on Medtronic'illa semmoinen diili että kun ostaa kovalla hinnalla 2 pkt Enlite sensoreita niin saa lähettimen kaupan päälle. Vanhan lähettimen takuuaika meni umpeen tammikuussa siksi halusin uuden. Ostokseni hinta Euroissa on noin €470. Kallista lystiä, mutta sensori on luotettava ystäväni, jonka ansiosta hba1c pysyy aisoissa. Viimeeksi marraskuussa oli 7% eli 52. Nyt jännitän tänään otettuja vuosi labrakokeiden tuloksia ja tulin katsomaan tänne Kohtauspaikalle uusimpia postauksia.
Kirjattu

Friita

 • Vieras
Vs: Medtronic ilmoittaa viiveistä
« Vastaus #19 : Helmikuu 07, 2019, 21:27:40 ip »

Lähinnä kiinnostaa, mikä on tämänhetkinen tilanne, ennen joulua tuli tiedote, että on säiliöistä ja sensoreista kapasiteettiongelmaa. Kauanko tämä kestää, siitä ei ole mitään tietoa. Itse sain sensorit n. viikon kuluttua, kun muut tavarat olivat tulleet ja säiliöiden toimitus oli kuukauden. Joku oli saanut säiliöitä paketti per viikko.
Kirjattu

kuissi-3

 • Vieras
Vs: Medtronic ilmoittaa viiveistä
« Vastaus #20 : Helmikuu 09, 2019, 17:08:27 ip »

Minä tilasin viime viikolla ja sain tällä viikolla. Kaikki tuli tilsuksen mukaan: sensorit, säiliöt, kanyylit ym 😀
Kirjattu

Kide

 • Vieras
Vs: Medtronic ilmoittaa viiveistä
« Vastaus #21 : Toukokuu 19, 2019, 12:19:06 ip »

Yli 2 kuukautta sitten luvattiin lähettää korvaava sensori. Vieläkään ei ole tullut. Kuukausi sitten kysyin, missä sensori viipyy ja sain vastauksen: "Tilauksenne on varastolla mutta valitettavasti jälkitoimituksessa kovan kysynnän vuoksi enkä pysty vieläkään antamaan teille tarkkaa toimitusajankohtaa.".  :-\
Kirjattu

pekseli

 • Vieras
Vs: Medtronic ilmoittaa viiveistä
« Vastaus #22 : Kesäkuu 06, 2019, 11:19:26 ap »

Minäkin olen odotellut nyt pari kuukautta Medtronicilta sensoreita. Aikaisemmin sensorit tuli ihan samantien. Tuntuu myös aivan kuin toimitusvaikeuksien lisäksi sensorien laadussa olisi jotain häikkää. Mulla on nyt ihan älyttömän monta sensoria ollut viallisia. Sensori saattaa pysyä paikallaan vajaan vuorokauden ja irtoaa sitten, vaikka olisin asentanut sensorin ihan niin kuin pitää ja teipannut kunnolla kiinni ihoon. Nyt en enää edes viitsi soittaa näistä Medtronicille, koska en kuitenkaan saa korvaavia tilalle.

Maanantaina asensin sensorin, joka toimi iltaan asti moitteettomasti ja rupesi sitten näyttämään kakkosella alkavia sokereita ja sen jälkeen päivitti tuntikausia, kunnes otin sensorin irti. Tiistaina laitoin uuden. Sensori ei lähtenyt lainkaan toimimaan ja kun otin sen irti, lanka puuttui. Laitoin tiistaina uuden sensorin, joka toimi moitteettomasti vajaan vuorokauden, jonka jälkeen alkoi näyttää todella matalia arvoja rupesi sitten päivittämään ja taas ei auttanut kuin irroittaa sensori. Eilen laitoin uuden sensorin. Ensimmäisessä kalvo ei irronnut siitä liimapinnasta ollenkaan, vaan sensori oli asettimessa sen kalvon kanssa enkä saanut sitä itsekään irti. Ilman liimapintaa sensori ei tietenkään kiinnittynyt ollenkaan ihoon. Sitten laitoin uuden sensorin, joka nyt siis on ollut paikallaan noin 12 tuntia ja toimii ainakin vielä ihan moitteettomasti mutta en tiedä kuinka pitkään.

Aikaisemmin olen saanut sensorit ihan ongelmitta paikalleen ja ne ovat pysyneet paikallaan ja toimineet moitteettomasti 6 päivää niin kuin pitääkin, mutta nyt tämän kevään aikana on älyttömän monta sensoria mennyt hukkaan ja harmittaa tosi paljon.
Kirjattu

Toukokuu1965

 • Vieras
Vs: Medtronic ilmoittaa viiveistä
« Vastaus #23 : Kesäkuu 07, 2019, 11:33:32 ap »

Voi ei jos nää ongelmat taas alkaa.  ::) :-\
Kirjattu

Kide

 • Vieras
Vs: Medtronic ilmoittaa viiveistä
« Vastaus #24 : Kesäkuu 10, 2019, 12:06:41 ip »

Kaisa81: Voi hyvä tavaton!

Nyt en enää edes viitsi soittaa näistä Medtronicille, koska en kuitenkaan saa korvaavia tilalle.
Kyllä ne korvaavat ajastaan tulevat. Itsekin sain, "vain" 3 kk odotin.

Ymmärrän, jos et viitsi, mutta kyllä Medtronicin pitäisi joutua vastaamaan laatuvirheistään.

Kirjattu

RR huipussa

 • Vieras
Vs: Medtronic ilmoittaa viiveistä
« Vastaus #25 : Kesäkuu 17, 2019, 19:37:30 ip »

Hei !
Tilasin viime viikon keskiviikkoiltana 3 kk tarvikkeet ja kaikki ne tuli tänään.
Pumppuna 670g ja guardian 3 sensorina.
Tyytyväinen toimitusnopeuteen.
Kirjattu
 

Linkkejä