Kohtauspaikka > Hoitovälineet

Uusi Libre 2 tulossa

<< < (4/6) > >>

vanhaäreä:
Timo, skannaan 2 sensorin 2 lukijalla, skannaan kakkosen ykköslukijalla, kokeilen iPhonella 2. sensorin lukua ja Miaomiao readeria sekä Tomato appia sensoreiden datan siirtoa iPuhelin via iKelloon.

vanhaäreä:
Freestyle Libre 2 system sensorit ja sitä lukeva skanneri toimivat keskenään hyvin kudossokerin mittauksessa, kuinkas muuten :) Verensokerin mittaus liuskoilla pelaa samoin entiseen malliin samoin kuin ykkösskannerilla.
Libre system 1 lukija ei pysty lukemaan uutta sensoria samoin ei iPuhelimen suomenkielinen sovelluskaan.
Miaomiao Smart Reader lukee kyllä uutta sensoria mutta en ole varma Tomato sovellus
kykenee siirtämään dataa iPuhelimeen ja sen kautta iKelloon ?

vanhaäreä:
Libre system 2  Germanian Abbott sivustolla on linkinkit iPuhelimiin ladattaville uusille sovelluksille. Ikävä kyllä, niitä ei voi saada Suomeen ollaan, väärässä regioonissa. Olen yrittänyt löytää konstia jolla kiertäisin homman niin, että tiedot puhelimen maasijainnista ei välittyisi Apple storeen. Ei ole vielä onnistunut  :-\. Jos jollakin teistä on tiedossa keino joka tepsii ongelmaan niin olen hyvin kiitollinen ohjeistanne.
System 2 skannerin merkkiääni on kivampi kuin ykkösversion.
Abbott luostarin apotti on näköjään todella itsekäs ahne myyntipäällikkö. Liekö suomalaisen apotti-terveystietojärjestelmän kehittäjät jotain sukua ?

teknos:
Tämmöseen törmäsin tuota region fakeria tutkiessani : https://ios.gadgethacks.com/how-to/change-your-app-store-country-download-region-locked-apps-games-your-iphone-0176591/
Kikkakällin toimivuudesta ei mitään tietoa :)

vanhaäreä:
Tänään vaihdoin HUS:n jakamaan sensoriin. Libren system 2 skannerii ei pysty lukemaan tuota sensoria. Kauppa se on joka kannatta. Abbott pitää huolella kiinni monopoolistaan Suomessa, Saksassa yleensä koko maailmassa. Hieno business 😀.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta