Kohtauspaikka > Hoitovälineet

Omnipod

(1/2) > >>

mpen:
Hei, onko täällä ketään Omnipod-pumpun käyttäjiä? Minulla ollut nyt viikon verran ja mielelläni vaihtaisin kokemuksia  :)

Tiinaliisa:
Minua kiinnostaa myös OmniPod mahdollisesti seuraavaksi pumpuksi.
Miten esim.OmniPod kestää jumpassa,lattialla vatsalla,selällä,kyljellä erilaisissa jumppaliikkeissä. Saako OmniPodin päälle helpisti laitettua jonkin suojan/pehmusteen?
Kerrothan kokemuksia.

mpen:
Tiinaliisa, Oon ollut kyllä tosi tyytyväinen! Kestää mukana ihan kaikessa. Mulla paras paikka on toistaiseksi ollut reidessä. Ei ole tarvinnut mitään suojaa, toki näkyyhän se esim. legginsseistä läpi, mutta ei mua ole haitannut.

Tiinaliisa:
mpen...Kiitos tiedosta. Ei minuakaan haittaa, vaikka jumpavaatteissa päälle näkyy. Toimivuus on tärkeintä.  :)

Mraappana:
Minulla on ollut omnipod nyt käytössä puolitoista vuotta. Laite on toiminut pääsääntöisesti ilman suurempia ongelmia. Omnipodia ei ole hyväksytty käytettäväksi FIASPin kanssa, ihan vain tiedoksi.
Omnipod on hajonnut minulla treeneissä 5-6 kertaa. Se ei oikein tykkää suurista kiihtyvyyksistä, mitä tulee esim. säkkiä hakatessa. Olen myös huomannut, että jos kanyyli on lähellä lihasta mikä jännittyy pitkäksi aikaa, pumpun vastapaine kasvaa sen verran suureksi että pumppu luulee menneensä tukkoon. Tämä on siis ihan insinööripähkäilyä, ei tutkittua faktaa. Muuten omnipod on kyllä kestänyt hyvin jos jonkin sorttista kurmuutusta.
Itse olen käyttänyt pumppua lähinnä olkavarsissa, sillä sensori on vatsapeitteellä ja omnipodin liima on sen verran jämäkkää ainetta, että nahka ei tahdo muualla kestää irroitusta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta