KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6763 jäsentä  •  415230 viestiä  •  19782 aihetta
Toivottakaa tervetulleeksi diabeetikko37, uusin jäsenemme.

Kirjoittaja Aihe: Libre  (Luettu 353 kertaa)

Dogge

  • Vieras
  • Viestejä: 2
Libre
« : Elokuu 02, 2018, 10:13:48 ap »

Oonko ainoa vai onko muitakin jotka ajattelee samalla lailla kun minä? Taas tänään polilla sanottiin että laitappa taas se libre kun lukio alkaa nii jaksat paremmin ja sitten puhuttiin jo jostain älypumpusta. Joo, ymmärrän sen pointin että libre on nopeampi kuin se tavallinen sormenpäästä otettava ja varmasti auttaa joitakin. Mutta mua se ahdistaa. Ahdistaa olla jokin viivakoodi jonka päältä vaan vedetään laite. On ollu aikasemmin pumppu eikä se ollu ollenkaa niin paha ku libre. Pitkät hiukset jää siihen kiinni, en halua näytellä sitä koska siitä on jo niin monta kertaa kysytty et mikä toi on. Jotenki ku ei jaksais ollenkaa tätä sairautta nii haluis unohtaa sen hetkeks ees jossain harrastukses ollessaan nii ei ku libre (tai pumppu) pitää raijaa sinne mukaan. Vaatteet jää kiinni libree ja sen  pois ottaminen sattuu. Ehdotettiin et mäki ottaisin joskus sen älypumpun. Mut en mä halua olla mikään kone! Tai niin se musta tuntuu. Kertokaa, onko kellään samoja fiiliksiä vai oonko vaa vanha kämäne ahdistunu fossiili joka ei halua hyödyntää teknologiaa?
Kirjattu

turma

  • Vieras
  • Viestejä: 3
Vs: Libre
« Vastaus #1 : Elokuu 03, 2018, 14:44:25 ip »

Hei, mulla on Libre ja ymmärrän kyllä noi tunteet. Toki se helpottaa arkea jossain määrin, mutta huonojakin puolia on. Itseäni ärsyttää kovasti juurikin noi kyselyt mitä sensorista tulee, ja on jotenkin uuvuttavaa peitellä sitä vaatteilla/siteillä/teipeillä. En ole mikään kävelevä tietokirja jonka tarvitsee selvittää sairauksiaan kaikille tuntemattomille ja puolitutuilla jotka sattuvat Libren huomaamaan. Puolen vuoden käytön jälkeen alkoi tulemaan myös aika häijyjä reaktioita sensorin liimaan iholla, mm. palamisen tunnetta, pistelyä, kutitusta ja iho on ollut aivan ärtynyt ja rakkulainen sensorin poiston jälkeen. Lisäksi lukemat ovat olleet yllättävän epätarkkoja ja laahaavat joka tapauksessa perässä siihen nähden mitä verensokeri juuri sillä hetkellä on, vs. verensokerimittari joka näyttää sokerin reaaliajassa.

Voisithan kokeilla älypumppua jos saisit siitä helpotusta, jos tuntuu että haitat on suuremmat kuin hyödyt niin voihan niistä laitteista aina luopua. :) Jos sulla on ok tasapaino ja pärjäät hyvin ilman Libreä tai pumppua, eipä siihen oikein voi pakottaakaan.
Kirjattu
 

Linkkejä
Ehdota vuoden 2018 diabetestekoa!

Julkaistu 08.08.2018 | 14:56