KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6900 jäsentä  •  416942 viestiä  •  19922 aihetta
Toivottakaa tervetulleeksi Tyypin 1, uusin jäsenemme.

Kirjoittaja Aihe: Freestyle Precision Neo mittari ja liuskat  (Luettu 1255 kertaa)

Maggeli13

  • Vieras
  • Viestejä: 1
Freestyle Precision Neo mittari ja liuskat
« : Huhtikuu 24, 2018, 15:16:26 ip »

Onko muut otsikon mukais.en Abbotin verensokerimittarin ja liuskojen käyttäjät havainneet  saatavuusongelman? Otin ensimmäisen kerran 5.9.2017 yhteyttä sähköpostitse Abbotille, koska hoitotarvikejakelusta (Riihimäki) annettiin vain kolme 50kpl:een laatikkoa liuskoja (aiemman 8-9 laatikon sijaan). Abbotilta kerrottiin tuolloin, että ''heillä on saatavuudessa lyhytaikainen viive''. Saatavuusongelmat kuitenkin jatkuivat edelleen vuoden 2017 lopussa. Käytyämme taas 5.2.2018 hakemassa liuskoja saimme tällä kertaa vain 4 laatikkoa! Otin jälleen yhteyttä Abbotille ja sieltä vastattiin 14.2.2018 ja nyt syyksi ilmoitettiin toimitusviive suuren kysynnän takia joka ei koske pelkästään Suomea! Ja myös ketoaineliuskoissa oli saatavuus ongelma. Ja nyt kun eletään jo huhtikuun loppua 2018 jatkuu saatavuus ongelmat edelleen! Mutta nyt on tullut kaiken lisäksi saatavuuso ongelma myös Freestyle Neo mittareissa. Kyselin liuskoja ja mittareita mm. kaikista paikkakunnan kolmesta apteekista ja jokaisesta sain saman vastauksen! Mittareissa ja liuskoissa on saatavuus ongelma, myös tukussa. Ja kaikenhuippuna nyt on myös Abbotin Lite-mittareissa ja liuskoissa saatavuudessa ongelmia! Viimeksi kun kävimme hakemassa hoitotarvikejakelusta liuskoja saimme vain 3 laatikkoa ja tämä oli 4/2018. Tuntuu siltä, että Abbott ei ole kertonut todellista syytä saatavuudessa vaan he kertovat muunneltua totuutta!? Ja kun noita ketoaineita mittaavia mittareita kun ei taida olla tuon Neon lisäksi kuin yksi muun valmistajan mittari? Ja Precision liuskat ovat markkinoiden ainoat yksittäispakatut liuskat.
Kiinnostaakin tietää, miten muut Freestyle Precision liuskoja ja Neo mittaria käyttävät ovat niitä saaneet? Onko muut huomanneet saman ongelman!?
Kirjattu

ERKKU

  • Aktiivinen
  • Viestejä: 536
Vs: Freestyle Precision Neo mittari ja liuskat
« Vastaus #1 : Huhtikuu 24, 2018, 21:17:57 ip »

Ketoliuskoissa ei ole ongelmia, kun en käytä ollenkaan. Joku on sanonut, että jos asiaan ei voi vaikuttaa, sitä on turha mitata ja pohtia. Tämä ketojuttu on mielestäni aivan diabeteksen ehdoton turhake.
Kirjattu

jester

  • Veteraani
  • Viestejä: 2118
Vs: Freestyle Precision Neo mittari ja liuskat
« Vastaus #2 : Huhtikuu 25, 2018, 06:19:02 ap »

       minulla on 6 erilaista mittaria. kaupasta  antoivat,tyrkyttivat.  erillis pakatut on hankalia  kayttaa liuskat.     latattava mittari on  myos hankala. mittareista ja  liuskoista  ei koskaan ole  puutetta    tavallisesti kaytan   Accu-Chek  Performa mittaria.      vapaassa kaupassa  liuskojen hinnat  saattaa vaihtella,  jopa   50%
Kirjattu
 

Linkkejä