KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6989 jäsentä  •  418480 viestiä  •  20020 aihetta

Kirjoittaja Aihe: Vauvakuumeilijat 2018  (Luettu 12115 kertaa)

Haave vauva

  • Vieras
  • Viestejä: 1
Vs: Vauvakuumeilijat 2018
« Vastaus #15 : Kesäkuu 10, 2018, 10:34:14 ap »

Heippa. Täällä haaveissa vauva ja kierukka otettu pois 29.5 ja 1.6 alkoi menkat (loppui 5.6) ja tänään jäätäviä maha kramppeja, samanlaisia kuin ensimmäisen lapsen kohdalla oli ensimmäinen raskausoire 😇 Vielä turhan aikaista kuitenkaan tehdä testiä, kuinkahan kauan vielä pitäisi odottaa? Tuo raskauslupa juttu on minusta jotenkin,noh, outo. En ennen tätä ketjua ollut ajatellutkaan asiaa, lähinnä nyt se mietityttää, että linatil pitäisi jättää pois/ vaihtaa toiseen valmisteeseen, eli sen takia täytyisi ottaa yhteyttä lääkäriin. t. 1 tyypin diabeetikko vuodesta -98
Kirjattu

sinikkap

  • Vieras
  • Viestejä: 24
Vs: Vauvakuumeilijat 2018
« Vastaus #16 : Kesäkuu 20, 2018, 11:22:49 ap »

Haavevauva: Jotkuthan suosittaa hormoniehkäisyn jälkeen pitämään hetken aikaa luomumenkkoja että jotenkin hormonitasapaino tasaantuisi, varmasti jo se kierukan jättäminen pois aiheuttaa erilaisia oireita. Me ootettiin pillereiden jätön jälkeen pari kk ennen kuin aloitettiin yritys, halusin että mahd. vähän tuollaisia "myrkkyjä" hankaloittamassa raskautta. Menihän siitä sitten vielä joku 2-3 kk ennen kuin ekan kerran tärppäsi ja sehän sitten päättyikin nopeasti.

Ja ehkä vaikka hormoniehkäisyä ei olisi ollut niin tuollainen 10 päivää menkkojen päättymisestä viittaisi ovulaatioon, joka toki mahdollistaisi hedelmöittymisen, joitain testejähän voi tehdä 3-4 päivää ennen oletettujen menkkojen alkamista, mutta koska sinulla justiin hormoniehkäisy vasta loppunut niin ei voi oikein kiertoon luottaa.

Kävin siis viikko sitten yksityisellä ultrassa ja sykehän siellä nyt näkyi, mikä oli ehkä itelle yllätys. Viikot kuitenkin vastasi koon mukaan viikkoa "nuorempaa" mitä menkoista laskettuna, nyt atm on viikot 7+1 siis menossa. Tulevana maanantaina pääsen julkisen puolen neuvolaultraan niin on taas jännääminen että onko nyt päästy edes pitemmälle mitä syksyllä.

Sokereiden kanssa meni jo hyvin, nyt tänä aamuna ollut taas sitä että mitään syömättä pysyttelee 10-11 ja fiaspia oon tykittänyt menemään 3 tunnin aikana jotain 10 yksikköä ja silti meinaa pysytellä noissa lukemissa. Kun ei jaksaisi sitäkään että laitan insuliinia niin paljon liikaa että varmasti tippuu, kun sitten tippuu taas hypoon.
Kirjattu
10/2011 ->
Levemir
Fiasp
Libre

Nallekarhu

  • Vieras
  • Viestejä: 15
Vs: Vauvakuumeilijat 2018
« Vastaus #17 : Lokakuu 19, 2018, 19:31:57 ip »

Vihdoin täällä etenee jutut. Ens kierrosta alkaa hedelmöityshoidot ja piikittelyt, jännittää se punktiokeräys ja ivf mutta hammasta purren katotaas onnistuuko. Ei ole kukaan lääkäri osannut sanoa niistä lääkkeistä vaikuttaako yleensä sokereihin nousevasti/laskevasti. Onneks on tuo eversence ni helpompi reagoida nopeammin jos meinaa vrs seilata piikittelyjen aikana.
Kirjattu
 

Linkkejä