KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6989 jäsentä  •  418480 viestiä  •  20020 aihetta

Kirjoittaja Aihe: Heitteillä  (Luettu 15339 kertaa)

jester

  • Veteraani
  • Viestejä: 2204
Vs: Heitteillä
« Vastaus #30 : Tammikuu 28, 2018, 11:38:16 ap »

       tutustuin ravinto neuvojien lauman,  Kellokkaan  ravinto neuvoihin. annokset  saattoi olla, jopa  nelin kertaiset, tiabetikon  syotavaksi.   Matala  Gi on  alle  51,  joka on  virheellinen diabetikolle.  minun  matala  Gi  ruoka aineet  on alle  Gi  25.   ruoka  suositusta  ei voita  valmistaa.  tulee olemaan  vain  yksittaisia  resepteja  ja  neuvoja
Kirjattu

KuikkaKoponen

  • Aloittelija
  • Viestejä: 33
Vs: Heitteillä
« Vastaus #31 : Tammikuu 28, 2018, 22:10:20 ip »

Kyllä näille sivuille on sovittava kaikki mielipiteet. Niistä meidän on helpompi valita ne ratkaisut, jotka toimivat. On hyvä tuntea blogistien tavat esitellä toisten tutkimuksia, että osaa suhtautua oikein. Kaikkea ei ole pakko uskoa. Monet ovat täällä kuitenkin kertoneet vhh ruokavaliolla saaneensa olonsa mukavaksi ja se on hyvä.
Minä puolestani olen yrittänyt selvittää, että diabeetikkopariskunta, ykkönen ja kakkonen, selviää hienosti ihan tavallisella perusruoalla ja hyötyliikunnalla ilman mitään painotuksia tai karttamisia. Eikä ole tarvinnut halveksia muiden valintoja, ainakaan mikäli oikein muistamme. Kärkäs liiton tai asiantuntijoiden (=tiede) nokittelu tai halveksunta saa vieroksumaan sellaisten esittäjän kaikkia mielipiteitä, vaikka niissä mahdollisesti saattaisi olla jotain tieteellistäkin perustetta. Meillä tuo rinnallakulkija hakee aina tutkimustiedot ja on tiukkana, onko kyseessä tieteellinen tutkimus vai yksilöiden kokemusten kerronta. Ne ovat kaksi eri asiaa.
Kirjattu
 

Linkkejä
Osallistu Diabetes arjessa -kyselyymme

Julkaistu 07.08.2020 | 10:59