KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6960 jäsentä  •  418042 viestiä  •  19986 aihetta
Toivottakaa tervetulleeksi milkavainamo, uusin jäsenemme.

Kirjoittaja Aihe: Vauvakuumeilijat 2017  (Luettu 41828 kertaa)

senaattori

  • Vieras
  • Viestejä: 7
  • vm. -88, D1 -92
Vs: Vauvakuumeilijat 2017
« Vastaus #75 : Joulukuu 05, 2017, 18:10:32 ip »

Millaisia teillä on ollut hobis? Entä silmien tilanne tai onko ollut muita sairauksia? Jos saapi kysellä  :)

Itse täytän 30v ensi maaliskuussa. En ole aijemmin oikein edes ajatellut koska lapsia hankkisin, mutta nyt tuntuu siltä että pian voisi pieni  olla tervetullut jos vain sellainen meille suodaan. Keväällä seuraavan kerran d-lääkäri ja silmälääkäri, niin siellä ajattelin ottaa asian puheeksi. En kyllä mitenkään haluaisi minnekään raskauden suunnitteluun... jotenkin tuntuu, että se tekee asiasta liian jotenkin outoa... D:n kanssa menee hyvin, hobis siis viimeksi 6,8.. tosin välillä heittelee rajustikkin sokerit eikä ole käytössä sensoria jonka haluaisin. Silmien osaltaon laaseroitu molempia, samoin pistoksia laitettu molempiin muutama. Silmien osalta ongelmat alkoi muutama vuosi sitten, kun aloitin kunnolla kuntosalin ja hobis laski kahdeksasta seiskaan... Tavallaan voisin vaan jättää ehkäisyn jo nyt pois ja alkaa yrittää, mutta silti mietityttää onko se ok. Maaliskuuhun tuntuu olevan vaan kovin pitkä aika  ::) ???
Kirjattu

consequence

  • Aloittelija
  • Viestejä: 35
Vs: Vauvakuumeilijat 2017
« Vastaus #76 : Joulukuu 28, 2017, 11:19:54 ap »

Minä olen 28, maaliskuussa 29. Hobista parannellut pari vuotta ja sen parantuessa raskautuminen mielessä. Nyt kuitenkin olen ottanut Fiaspilla takapakkia, hba  noussut 7,3% :( Hullu aamunkoittoilmiö ja muutenkin kaikkia insuliinimääriä nostettu eikä meinaa asettua. Olent turhautunut kun kova työ valuu hukkaan. Fiasp ollut nyt 2kk ja jatkan vielä seuraavaan hoitajakäyntiin tammikuun lopulle. Jos ei tule muutosta niin luovutan ja palaan humalogiin.

Silmiä laseroitu kesällä 2016, nyt vaan seurailussa. Täällä ainakin raskauden "suunnittelu oli sitä, että sanottiin et hobis pitää olla 7 tai alle JA sain libren käyttöön siihen asti kunnes joskus raskaudun ja vauva syntyy. Täällä ei muilla perusteilla anneta kun kokeiluun, mutta raskaustoive tai raskaanaolo takaa libren käyttöön :) Eli siksi kannattanee ottaa hoitopaikassa puheeksi.
Kirjattu

sinikkap

  • Vieras
  • Viestejä: 24
Vs: Vauvakuumeilijat 2017
« Vastaus #77 : Tammikuu 30, 2018, 17:42:49 ip »

Eka kierto marraskuun keskenmenon jälkeen kun ollaan turvallisilla vesillä. Kuukautiset tuli vähän enemmän jälkijunassa siitä, mitä vissiin yleensä keskenmenojen ja tyhjennyksen jälkeen, mutta tulivat kuitenkin, reiluna vielä, ettei ainakaan pelkoa ole että tyhjennys olisi epäonnistunut.

Joko tässä käy niin, että raskautuu heti (niinkuin se urbaanilegenda on, että keskenmenon jälkeen niin tapahtuisi) tai sitten sitä odotellaan isompi tovi, kun toive on niin suuri.

Hobis oli laskenut ööh marraskuusta, nyt 6,6%. Hoitajalla kun kävin väliaikakontrollissa niin sanoi että voisi vähän höllätäkin, mitä ihmettelin, kun kuitenkin sokereiden nousuja on (15-17 asti), mitkä kyllä tiputan asap alemmas.

Libren heivasin tauolle vähäki aikaa, nyt 2 vko ilman. Ensin törmäsin ovenpieleen niin että lähti irti, sensorissa ois ollut käyttöaikaa vielä pari päivää, seuraava ei lähtenyt toimimaan ollenkaan (sain korvauksena uuden tilalle) ja sen jälkeen asennettu kestikin 5 päivää kunnes herjasi sekin sensorivirhettä ja pois kun otin niin oli se öö neulan reikä ihan tulehtunut, edelleenkään ei ole parantunut.

Periaatteessahan sitä parin viikon päästä tietää onko nyt tällä kierrolla tärpännyt jo vai ei  :P
Kirjattu
10/2011 ->
Levemir
Fiasp
Libre
 

Linkkejä
Puolustusvoimat ei muuta päätöstään diabetesta sairastavien varusmiespalveluksesta

Puolustusvoimat vahvisti tänään päätöksensä, että diabetesta sairastavat vapautetaan palveluksesta rauhan aikana. Käytännössä päätös hautaa monen nuoren diabeetikon toiveet asevelvollisuuden suorittamisesta.

Julkaistu 07.02.2020 | 13:29