Kohtauspaikka > Diabetes ja ravinto

kehokuuri

<< < (2/2)

röllipetteri:
Kokeilin myös muutamia päiviä OMAD ( one meal a day) sydeemiä ja aika lailla yhtä kurimusta kuin tuo vesipaastokin eli nälkähän siinä heikolla tulee, mutta kyllä se syöminen on sitten paljon kivempaa kun voi vetää mitä vain tosin itte pysyin silti vähähiilarisessa mutta lähempänä 100gr kuin 50gr.

Voimatasot kyllä putoo ja lihakset kipuilee enemmän kun nekin tyhjenee glukoosista. Tänään ja jo eilen illalla koitan vähän hiilaritankkausta ja katon miten vaikuttaa salilla voimatasoihin.

röllipetteri:
Nyt tein 68 tunnin paaston kun sokerit oli koko ajan yli 10 kun kokeilin huoletonta hiilaridieettiä. Ei jaksanut sitä väsynyttä oloa kokoajan eikä basaalin lisäyksestäkään useaan otteeseen ollut apua. Paaston aikana sokrut koko ajan 4-6 mutta basaali piti pudottaa kolmasosaan 15 -> 5. Voi olla että se hiilaribasaalikin löytyis kohilleen mut bolukset ainakin vaikeampia kuin vähähiilarisella ja paastossahan niitä ei tarvi ollenkaan. Tästä jatkan ketoosilla ja sitten taas alle 100 hiilareilla.

röllipetteri:
Kevään kurimuksen tuotos oli 15kg (73-->58) neljässä kuukaudessa parin kunnon rykäsyn kera ja välissä tasottelua. Kisat on kisattu ja painokin noussut takasinpäin 10kg heti parissa kolmessa viikossa. Nesteet oli aika vähissä mut kilpailu nyt ei kovin tervettä ole muutenkaan ainakaan painoluokkalajeissa. Uudet enkat tuli, mutta muuten toi kuivuus ja laihdutus syö kyllä voimia. Nyt taas bulkataan kadotettuja lihoja takas ja jatkossa pysytään helpommassa painoluokassa tuon kertakokeilun jälkeen.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta