KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6960 jäsentä  •  418030 viestiä  •  19984 aihetta
Toivottakaa tervetulleeksi milkavainamo, uusin jäsenemme.

Kirjoittaja Aihe: Mitä teille kuuluu? (osa 5)  (Luettu 420782 kertaa)

Kaisa81

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 2699
Vs: Mitä teille kuuluu? (osa 5)
« Vastaus #3435 : Tammikuu 29, 2020, 10:45:42 ap »

Viime vuoden loppu ja tämän vuoden alku oli tosi rankkaa aikaa monestakin syystä, mutta nyt alkaa vihdoin olemaan taas asiat kunnossa, ainakin kovasti toivon niin. Päivä on jo paljon pidentynyt ja olo on mukavan keväinen, vaikka ihan varmasti se talvi vielä tuolta tulee. Ja kyllä haluaisin edes vähän päästä lasten kanssa pulkkamäkeen.

Lapset on vielä pieniä, mutta kuitenkin jo niin isoja, että elämä on aika helppoa ja mukavaa. Yhdessä voi tehdä tosi paljon kaikkea kivaa ja lapset on keskenään ihan parhaita kavereita. Huomaan kyllä, että lasten kasvaessa myös vauvakuume sen kun vaan nousee. Tosin en usko, että mulle enää koskaan lisää vauvoja tulee. Ikääkin on jo sen verran, että alkaa aika loppua. Ja elämä tällä porukalla sujuu tosi hyvin.

Reilu kuukausi sitten vaihdoin Apidran Fiaspiin ja sen myötä verensokeritasapaino on kyllä parantunut. Pahoja hypoja ei ole nyt ollut eikä myöskään mitään kamalan korkeita lukemia. Suurin piirtein 90 % ajasta ollaan tavoitteessa ja mun mielestä se on kyllä tosi hyvin.

Sensorin teipit on ehkä ruvennut ärsyttämään ihoa tavallista enemmän ja vähän pelottaa, jos se menee pahemmaksi. Libren käyttö piti aikoinaan lopettaa, koska iho ei kestänyt reilun vuoden käytön jälkeen enää ollenkaan. Tällä hetkellä mun iho ei kestä tavallisia laastareitakaan, joita käytän lapsilla pieniin haavoihin ja muihin ruhjeisiin. Päivän laastarin käytön jälkeen iho on ihan rikki ja kipeä ja aivan kuin palanut. Toivottavasti sensorien kanssa ei tulisi noin pahoja ongelmia, koska en kyllä tiedä kuinka pärjäisin ilman sensoria.
Kirjattu

netta

  • Vieras
  • Viestejä: 2
    • Lehtitarjoukset.com
Vs: Mitä teille kuuluu? (osa 5)
« Vastaus #3436 : Helmikuu 04, 2020, 15:49:48 ip »

Hyvää kuuluu, työt maistuu ja alkaa painon putoaminenkin näkymään kunnolla kasvoissa :)
Kirjattu
 

Linkkejä
Puolustusvoimat ei muuta päätöstään diabetesta sairastavien varusmiespalveluksesta

Puolustusvoimat vahvisti tänään päätöksensä, että diabetesta sairastavat vapautetaan palveluksesta rauhan aikana. Käytännössä päätös hautaa monen nuoren diabeetikon toiveet asevelvollisuuden suorittamisesta.

Julkaistu 07.02.2020 | 13:29