Kohtauspaikka > Hoitovälineet

Medtronicin insuliinipumppu 640G

(1/120) > >>

äskoo:
Medtronicin uudessa pumppumallissa 640G näyttää olevan aika paljon uutta edelliseen Veo-malliin verrattuna. Tähän ketjuun voitaisiin kerätä kokemuksia.

Saan itse 640G:n syyskuun lopulla ja minulla pitäisi olla 1,5 tunnin koulutussessio d-hoitajan ja pumppuedustajan kanssa. Tähän voisivat listata kysymyksiä ne, joita asia kiinnostaa tulevaisuutta ajatellen ja ne,  640G:n jo omistavat, joita joku asia askarruttaa. Voin tulostaa sitten listan ko. opastuspäiväksi ja raportoin vastaukset teillekin.

Reiska:
Selvä ero on ainakin että uuden kosteudensietoluokitus on IPX8 (niinkuin muiden valmistajien pumpuissa) mutta Veossa se on IPX7.

Reiska:
Sen aktiivisen inskan näytön (peräisin ateria- ja korjausboluksesta) ja vaikutuksen boluslaskelmiin (vaikuttaa vain korjausboluksen osuuteen uudessa boluksessa) voisi taas tarkistaa siltä edustajalta. Sitä käytiin läpi jossain toisessa yhteydessä ja näytti kyllä olevan samalla tavalla kuin Veossakin.

Reiska:
Onko siitä uudesta kuvaa vanhan Veon rinnalla ? Saisi vähän käsitystä mittojen muutoksista.

äskoo:

--- Lainaus käyttäjältä: Reiska - Elokuu 13, 2015, 10:57:49 ap ---Onko siitä uudesta kuvaa vanhan Veon rinnalla ? Saisi vähän käsitystä mittojen muutoksista.

--- Lainaus päättyy ---

Minää mittasin kerran ja erot ovat muutamia millejä (640G pienempi).

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta