KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6989 jäsentä  •  418480 viestiä  •  20020 aihetta

Kirjoittaja Aihe: Kutsu diabetesyhdistyksiin kuuluville tyypin 2 diabeetikoille  (Luettu 7082 kertaa)

Diabetesliiton tiedotus

  • Administrator
  • Veteraani
  • Viestejä: 1222
Kutsu diabetesyhdistyksiin kuuluville tyypin 2 diabeetikoille
« : Kesäkuu 02, 2014, 10:27:38 ap »

Jos sairastat tyypin 2 diabetesta, ja olet diabetesyhdistyksen jäsen, tämä on kutsu juuri sinulle. Tule mukaan kehittämään Diabetesliiton toimintaa osallistumalla Juttutupaan torstaina 5. kesäkuuta klo 10-11.30.

Juttutupa tarkoittaa reaaliaikaista verkossa käytävää keskustelua. Voit osallistua, jos sinulla on käytettävissäsi nettiyhteys ja tietokone (tai esimerkiksi tabletti). Kaikki keskustelijat esiintyvät tunnuksella, joka muodostetaan heidän etunimestään ja sukunimensä ensimmäisestä kirjaimesta.

Keskustelun vetää Diabetesliiton ulkopuolinen asiantuntija. Kaikki osallistuneet palkitaan S-ryhmän 30 euron arvoisella lahjakortilla.

Juttutupia toteutettiin jo toukokuussa neljä kappaletta. Niistä saamamme palaute ja kokemukset olivat niin hyviä, että päätimme järjestää vielä viidennenkin.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistain 3.6. aikana. Ilmoittautumisia vastaanottaa Diabetesliiton verkkotoimittaja Pirita Salomaa, pirita.salomaa(at)diabetes.fi. Kirjoita viestin otsikkoon "Ilmoittautuminen Juttutupaan 5.6." ja viestiin etu- ja sukunimesi.
Kirjattu

rasvis

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 3633
Vs: Kutsu diabetesyhdistyksiin kuuluville tyypin 2 diabeetikoille
« Vastaus #1 : Kesäkuu 02, 2014, 11:01:46 ap »

Saattaa olla 2.tyypin ravintosuositusten kritisoiminen ja sitä myötä taudin valtavista kuluista ja ties kuinka monen lääkkeen (vähemmilläkin varmaan pärjättäisiin) korvaamisesta puhuminen hiukka vaikeeta, kun seurauksena saattaa olla määräaikainen tai pysyvä porttari tänne kp:lle.
Tekis todella mieli tulla puhumaan tuohon juttutupaan, mutta sehän on "kielletty" ykkösiltä.
Kirjattu
 

Linkkejä
Osallistu Diabetes arjessa -kyselyymme

Julkaistu 07.08.2020 | 10:59