Kohtauspaikka



Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6933 jäsentä  •  417398 viestiä  •  19955 aihetta
Toivottakaa tervetulleeksi hirax, uusin jäsenemme.

Kirjoittaja Aihe: Paradigm VEO, Sensori (lähetin) lakkasi vissiin toimimasta  (Luettu 901 kertaa)

Miika

  • Intoilija
  • Viestejä: 228
Paradigm VEO, Sensori (lähetin) lakkasi vissiin toimimasta
« : Joulukuu 23, 2013, 19:35:54 ip »

Onkos jollakin kokemuksia VEO sensorilähettimen ongelmista.

Viime viikolla torstaina tuli 6 päivää sensorointia täyteen ja tuolloin sensori toimi. laitoin sen saman sensorin toisen kerran käyttöön, eli valehtelin pumpulle "uusi sensori" No eipä enää pelittänyt. ei löydy sensoria. En ajatellut asiaa sen tarkemmin. Myöhemmin latasin sensorilähetintä ja koetin uudestaan mutta ei.

Nyt äsken laitoin nahkaan uuden sensorin ja ladatun lähettimen. Lähetin vilkutteli vihreää valoa mutta pumppu ei nyt vaan löydä sensoria.
Lieneekö se lähetin sitten mennyt rikki.
Sisäinen testaus ei tuottanut mitään tulosta, eli ei hälyytyksiä, etkä sensoria löydy edelleenkään.
Täytyy nyt viellä latailla uudella paristolla sitä lähetintä ja koettaa vielä. Sitten ei kai auta kun pirautella Medtronicille pyhien jälkeen, että lähettäkääpäs uusi lähetin.

Pumppu meni nappivian takia vaihtoon noin kuukausi sitten, joten on helpompi kuvitella että se lähetin olisi vikaantunut.
Kirjattu
D1 muistaakseni vuodesta 1983
Pumppu noin vuodesta 1993
Paradigm VEO sensoroinnilla 2012 alusta
640G sensoroinnilla 2016 ->

RAR

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 10917
Vs: Paradigm VEO, Sensori (lähetin) lakkasi vissiin toimimasta
« Vastaus #1 : Joulukuu 23, 2013, 20:03:02 ip »

Kerroitko pumpulle välillä, että sensori EI  käytössä kun irrotit sen? Vai oliko sensoriasetukset koko ajan päällä? Kannattaa siis sanoa, että sensori ei käytössä ja kun vaihtaa sensoria, niin sitten taas antaa sen KYLLÄ-komennon. Kerro, kuinka kävi.
Kirjattu

äskoo

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 13369
Vs: Paradigm VEO, Sensori (lähetin) lakkasi vissiin toimimasta
« Vastaus #2 : Joulukuu 23, 2013, 20:07:04 ip »

Mulla meni syksyllä lähetin epäkuntoon 2,5 vuoden jokapäiväisen käytön jälkeen. Minulle ei kylläkään tullut ihan yhtäkkistä vikaa, vaan lähetin tuli ensin herkäksi kosteudelle kuoreen tulleiden hiushalkeamien takia ja lakkasi sitten toimimasta kokonaan. 

Kauanko lähetin on ollut sulla käytössä? Oletko aiemmin saanut sen toimimaan ongelmitta 6 vrk:n jälkeen? Syttyikö nyt laturiin kuitenkin valo, kun aloitit lataamisen? Ja lähetin siis vilkuttaa siinä sensoriin kiinnikytkemisen alussa? Todennäköisesti vika on lähettimessä, eikä laturissa, mutta voihan sitä paristonvaihtoa kokeilla.

Minä sain uuden lähettimen hoitotarvikejakelun kautta, mutta hoitotarvikejakelu vaati kyllä ensin lähetteen hoitopaikasta. D-hoitaja hoiti sen sähköpostilla suoraan jakeluun. Jos sensorointiin liittyvät muut hilavitkuttimet ovat kunnossa, kannattaa tilata pelkkä lähetin, eikä koko settiä. Tulee halvemmaksi. Uuden lähettimen saaminen maahantuojalta kesti yllättävän kauan, muistaakseni toista viikkoa, mutta se oli silloin, kun maahantuojan varasto siirtyi toiseen maahan...
Kirjattu
“Allways Look on the Bright Side of Life”

Nainen
D1 vuodesta 1991
Pumppu Spirit 10/2006 - Veo 04/2011 - MiniMed 640G 10/2015
KHH - Humalog

Miika

  • Intoilija
  • Viestejä: 228
Vs: Paradigm VEO, Sensori (lähetin) lakkasi vissiin toimimasta
« Vastaus #3 : Joulukuu 27, 2013, 13:29:01 ip »

 :-[
Noloa tunnustaa.

Sitä kun yöllä unessa ja ehkä myös sokerihuurteessa tai puutteessa napittaa valoja mittarin näyttöön niin voi NÄKÖJÄÄN eksyä ihmeellisiin valikoihin.
Olin muuttanut lähettimen 3 ensimmäistä SN numeroa. Eipä tarvitse ihmetellä ettei lähetintä löydy.

No onneksi asia siis korjaantui korjaamalla oma virhe.
Voisi tietysti ensin tarkistaa kaikki perusasiat ennenkuin alkaa vikaa hakemaan sen syvemmältä.

Tällaista tällä kertaa  ::)

Todettakoon vielä, ettei alkuperäisen viestin kirjoitus ihan hukkaan mennyt. Juuri kun sitä olin lähettämässä niin mieleeni pälkähti mahdollisuus SN numeron virheestä. Pahimman Jouluhälinän jälkeen sain tarkistettua asian kuntoon, enkä ehtinyt haukkua pumppuedustajalle sensoria tms.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 27, 2013, 13:32:29 ip kirjoittanut Miika »
Kirjattu
D1 muistaakseni vuodesta 1983
Pumppu noin vuodesta 1993
Paradigm VEO sensoroinnilla 2012 alusta
640G sensoroinnilla 2016 ->
 

Linkkejä