Kohtauspaikka



Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6899 jäsentä  •  416927 viestiä  •  19922 aihetta
Toivottakaa tervetulleeksi Ailurus fulgens, uusin jäsenemme.
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11

Kirjoittaja Aihe: Kasvislisuke  (Luettu 23726 kertaa)

kivitatti

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 8851
Vs: Kasvislisuke
« Vastaus #60 : Huhtikuu 23, 2013, 09:27:36 ap »

Mä tykkään syödä kuumaa jauhelihakastiketta kylmien tomaatinpalojen kanssa. Lisäksi ehkä raejuustoa, eikä mitään muuta. :)

Tomaatti on ihan ok lisuke. Mutta sitä pitää kuitenkin nauttia kohtuudella.
Onko tähän joku erityinen syy?
Kirjattu
- D1, hypotyreoosi, astma, ibs - ♀
- Accu-Chek Spirit Combo Humalogilla, Thyroxin ja Pulmicort -

kivitatti

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 8851
Vs: Kasvislisuke
« Vastaus #61 : Huhtikuu 23, 2013, 09:28:25 ap »

Tänään on Ruokalistalla lohta. Mitä ehdottaisitte sen rinnalle?
Kirjattu
- D1, hypotyreoosi, astma, ibs - ♀
- Accu-Chek Spirit Combo Humalogilla, Thyroxin ja Pulmicort -

Toukokuu1965

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 17434
Vs: Kasvislisuke
« Vastaus #62 : Huhtikuu 23, 2013, 09:43:03 ap »

Mä tykkään syödä kuumaa jauhelihakastiketta kylmien tomaatinpalojen kanssa. Lisäksi ehkä raejuustoa, eikä mitään muuta. :)

Tomaatti on ihan ok lisuke. Mutta sitä pitää kuitenkin nauttia kohtuudella.
Onko tähän joku erityinen syy?

On:

"Hyvä ja nopea kasvislisuke...? Hmm...? TOMAATTI!  ;D ;D ;D ;)"

ja:

 "Tomaatti on ihan ok lisuke. Mutta sitä pitää kuitenkin nauttia kohtuudella.


No edes varvasta ette kyllä saa!  >:(

Anteeksi  ;D"
Kirjattu
"Luoja, anna minulle kärsivällisyyttä, ja heti!"

Pumppu 5/2007, Paradigm Veo 4/2013.

Toukokuu1965

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 17434
Vs: Kasvislisuke
« Vastaus #63 : Huhtikuu 23, 2013, 09:44:25 ap »

Tänään on Ruokalistalla lohta. Mitä ehdottaisitte sen rinnalle?

Uunijuureksia ja coleslaw-salaattia? Varhaiskaalia saa jo!  :)
Kirjattu
"Luoja, anna minulle kärsivällisyyttä, ja heti!"

Pumppu 5/2007, Paradigm Veo 4/2013.

V. Kuutti

  • Veteraani
  • Viestejä: 1210
Vs: Kasvislisuke
« Vastaus #64 : Huhtikuu 23, 2013, 11:59:49 ap »

Ameriikan herkku, coleslaw on kyllä hyvää, mutta valmiissa versiossa (eines) sokeria paljon, taas tämä ikuisuus-ongelma, mielellään ostaisi valmiita salaatteja mutta se sokerin määrä!
Ei vaan jaksa itse aina tehdä salaatteja! Salaatinlehtiä sitten puputtaa kun ne valmiiksi syötävässä muodossa :)
Kirjattu

RAR

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 10917
Vs: Kasvislisuke
« Vastaus #65 : Huhtikuu 23, 2013, 12:21:19 ip »

Aamulla Makuja-keittiössä:

Mehustettua salaattia:
1 romainesalaatti
1 omena
pala selleriä
pieni pala varhaiskaalia
1 dl saksanpähkinöitä
4 rkl majoneesia
4 retiisiä
1 friseesalaatti
öljyä
balsamiviinietikkaa
suolaa
mustapippuria

Suikaloi kasvikset. Murskaa pähkinät. Sekoita kasvikset, pähkinät ja majoneesi. Mausta suolalla ja pippurilla. Revi romainesalaatti isoiksi paloiksi. Revi myös friseesalaatti ja sekoita salaatit keskenään. Mausta ne kevyesti öljyllä, tilkalla balsamiviinietikkaa, suolalla sekä pippurilla.
Kirjattu

mmol/L 5.0

  • Vanha tekijä
  • Viestejä: 704
Vs: Kasvislisuke
« Vastaus #66 : Huhtikuu 23, 2013, 15:38:51 ip »

Kohta taas sensuuri iskee  ;D

Sensuuri iski jo. Poisti minun humoristisen vastauksen Tomaatille. Mutta kas kummaa sallii ihan asian vierestä menevät kommentit.

Onko täällä joku suosikkijärjestelmä käytössä? Voisivat edes kohteliaasti viestittää miksi poistivat ihan asiallisen vastaukseni.
Kirjattu

dadda

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 12263
  • DM1v.-91->/Veo+humalog+metformiini/KHH
Vs: Kasvislisuke
« Vastaus #67 : Huhtikuu 23, 2013, 16:03:56 ip »

Ite teen paljon tuota mehustettua kaalia, rikon suikalekaalia perunanuijalla öljyn ja valkoisen balsamicon tai sitruunamehun kanssa. Vähän pippuria ja yrttisuolaa. Kurkkua, tomaattia ja pakasteherneitä.

Jos olis uunilohta, laittaisin sen uuniin parsa- ja kukkakaalin kanssa pellille, joko pakastevihanneksista tai esikeitetyistä. Liemi ruokakermaa ja /tai jukurttia, ja n. puolikas purkki mietoa Green Curry Pastea.

Lohenkin kanssa käy kyllä mikä vaan vihannessekoitus tai itse sekoitettu tuoreista, ja se fetaöljyhässäkkä sekaan. Vaikka lohimedaljonkien kaveriksi.

Kirjattu
Minulla on kaksi silmää, kaksi korvaa ja yksi suu. Kun vielä oppisin käyttämään niitä samassa suhteessa..

BlueDeath

  • Vieras
Vs: Kasvislisuke
« Vastaus #68 : Huhtikuu 23, 2013, 20:37:01 ip »

Mä tykkään syödä kuumaa jauhelihakastiketta kylmien tomaatinpalojen kanssa. Lisäksi ehkä raejuustoa, eikä mitään muuta. :)

Tomaatti on ihan ok lisuke. Mutta sitä pitää kuitenkin nauttia kohtuudella.
Onko tähän joku erityinen syy?
Mä luin ensin, että "tykkään juoda kuumaa jauhelihakastiketta"  ;D ;D

Mutta aiheeseen, itse pidän vain sellaisista salaateista, joissa on vain kurkkua ja salaatinlehtiä sekä esim. kanaa tai juustoa. Paprikakin menee. Mitään ylimääräistä, esim. Tomaattia, ei saa olla  ;) ;D
Kirjattu

Tomaatti

  • Vieras
Vs: Kasvislisuke
« Vastaus #69 : Huhtikuu 24, 2013, 05:45:34 ap »

Eikä saa edes nuolaista  ;D?

Pistää kyllä miettimään, naiset, yksityisviestillä ottakeehe yhteyttä  ;)
Kirjattu

Toukokuu1965

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 17434
Vs: Kasvislisuke
« Vastaus #70 : Huhtikuu 24, 2013, 11:43:18 ap »

Ameriikan herkku, coleslaw on kyllä hyvää, mutta valmiissa versiossa (eines) sokeria paljon, taas tämä ikuisuus-ongelma, mielellään ostaisi valmiita salaatteja mutta se sokerin määrä!
Ei vaan jaksa itse aina tehdä salaatteja! Salaatinlehtiä sitten puputtaa kun ne valmiiksi syötävässä muodossa :)

Ei siinä kauhean kauan mene kun tekee vähän yksinkertaisemman version:

Pilko pieni varhaiskaali suikaleiksi. Raasta sekaan porkkana tai pari. Maun mukaan sipulia, itse en laita. Nuiji muutama kerta perunanuijalla. Sekoita joukkoon liraus viinietikkaa, hiukan suolaa, ripaus sokeria (ei välttämätöntä ollenkaan). Lopuksi tee sekoitus majoneesista ja vedestä suhteessa 1/3 vettä, 2/3 majoneesia tasaiseksi sekoitettuna. Lisää salaattiin, sekoita ja anna maustua.
Kirjattu
"Luoja, anna minulle kärsivällisyyttä, ja heti!"

Pumppu 5/2007, Paradigm Veo 4/2013.

V. Kuutti

  • Veteraani
  • Viestejä: 1210
Vs: Kasvislisuke
« Vastaus #71 : Huhtikuu 24, 2013, 19:46:37 ip »




Ei siinä kauhean kauan mene kun tekee vähän yksinkertaisemman version:

Pilko pieni varhaiskaali suikaleiksi. Raasta sekaan porkkana tai pari. Maun mukaan sipulia, itse en laita. Nuiji muutama kerta perunanuijalla. Sekoita joukkoon liraus viinietikkaa, hiukan suolaa, ripaus sokeria (ei välttämätöntä ollenkaan). Lopuksi tee sekoitus majoneesista ja vedestä suhteessa 1/3 vettä, 2/3 majoneesia tasaiseksi sekoitettuna. Lisää salaattiin, sekoita ja anna maustua.

Otanpa itseä niskasta kiinni ja alan nuijjia salaattia! Kiitos vinkistä !
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 24, 2013, 19:49:20 ip kirjoittanut V. Kuutti »
Kirjattu

Toukokuu1965

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 17434
Vs: Kasvislisuke
« Vastaus #72 : Huhtikuu 24, 2013, 21:20:15 ip »

Ole hyvä!  :)

Mulla jäi tänään varhaiskaalit kauppaan koska ne oli ihan huonoja. Kellertäviä ja pehmeitä. Hintaa silti liki 4 euroa kilo. Murr!  >:(
Kirjattu
"Luoja, anna minulle kärsivällisyyttä, ja heti!"

Pumppu 5/2007, Paradigm Veo 4/2013.

kivitatti

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 8851
Vs: Kasvislisuke
« Vastaus #73 : Huhtikuu 25, 2013, 00:00:07 ap »

Meillä ei oo vielä varhaiskaalia näkynyt.. On pitänyt tyytyä tavan kaaliin. Varhaiskaali on kyllä Herkkua isolla Hoolla! :)
Välillä tulee aina himo milloin mihinkin, varhaiskaaliin, maksamakkaraan, raejuustoon... ;D
Kirjattu
- D1, hypotyreoosi, astma, ibs - ♀
- Accu-Chek Spirit Combo Humalogilla, Thyroxin ja Pulmicort -

V. Kuutti

  • Veteraani
  • Viestejä: 1210
Vs: Kasvislisuke
« Vastaus #74 : Huhtikuu 26, 2013, 11:45:09 ap »

Suomessa joutuu syömään hiukka luonnonehdolla, mansikoita silloin kun ne kypsyvät, samoin varhaisperunoita ja kesäkeitollakin kesäaikansa.
 Juhannuksena, on se oma herkkunsa ko se on parhaimmillaan just silloin
-lenkkimakkara ja grilliliha :)
Madeaikakin vain talvella.
Kirjattu
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11
 

Linkkejä