Kohtauspaikka > Diabetes ja ravinto

Kasvislisuke

<< < (2/32) > >>

äskoo:
Suikaloitu varhaiskaali tuoreiden yrttien tai vaikkapa chilikastikkeen kanssa wokattuna on yksi mun lemppareista. Samoin kukkakaali pieninä paloina. Pakasteista menevät mm. pulleat herneenpalot, pavut, meksikolaiset pannukasvikset ym. Papuja saa nykyään monenlaisina pahvitölkeissä säilykkeinä maustettuina tai ilman.

Cane:
Syön yleensä noita lisukkeita ilman lihaa/kalaa/kanaa, kasvissyöjä kun olen :)

Moussaka, ratatouille, kukkakaaligratiini... Tässä yks viimeaikaisimmista suosikeistani, ilman viiniä ja chiliä, korppujauhojen tilalla olen käyttänyt myös hapankorppurouhetta. http://keittokirja.kasvikset.fi/WebRoot/1035464/X_Reseptisivu.aspx?id=1079377

Lisäksi munakoisorullat, joissa itketetty ja paahdettu taikka paistettu munakoisoviipale päällystetään sivelemällä pestolla, pähkinämuruilla sekä vuohenjuustolla ja/tai parmesaanilla, rullalle ja 15-20 min uunissa, 175 'C.

ellinoora:
Itse tykkään välimerellisestä meiningistä, niin tarjoan tähän tietysti vaihtoehtona ratatouillea, esim täältä: http://www.hellapoliisi.fi/kasvis/kasvisruoat/2908-ratatouille

Kaupasta saa pakasteesta ratatouillen tyyppistä sekoitusta (en kyllä muista, oliko nimeltään juuri ratatouille), joka mun mielestä toimii hyvin ja auttaa, jos ei ole aikaa kokkailla.

kivitatti:
Nirsouteni rajoittaa osan ehdotuksista pois(munakoiso, varsiselleri), mutta jospa näistä ohjeista olisi iloa muille lukijoille. :)
Tänään aion kokeilla töistä päästyäni Toukkiksen kesäkurpitsa-tomaatti-hässäkkää. :)

d1-nainen:
Ja jos haluaa pääst halvalla, niin pakastevihannespussukka 39 cnt tai keittojuurespussukka 30 cnt ja siitä vaan hautumaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta