Kohtauspaikka > Diabetes ja ravinto

Kasvislisuke

(1/32) > >>

kivitatti:
Mitä lämmintä kasvislisuketta voisi syödä lihan/kanan/kalan kanssa?
Liian usein keitän vain porkkanoita. Se käy tylsäksi pidemmän päälle. Välttelen perunaa, bataattia, maissia ja muita rhh-lisukkeita.

Tea:
No, tiedä tuosta rhh-puolesta, itse tykkään syödä hyvää ruokaa. Oheinen lisuke voisi toimia sinullekin:

- ohuiksi n. 5 cm mittaisiksi tikuiksi leikattua porkkanaa
- ohuiksi n. 5 cm mittaisiksi tikuiksi leikattua varsiselleriä
- ja samanmoisia punaisesta paprikasta

Paista tikut paistinpannulla öljyn & soijakastikkeen (& hunajatilkan) seoksessa pehmeiksi, lisää valkopippuria, halutessasi rosmariinia, timjamia tai muuta yrttiä.

Nauti :)

Toukokuu1965:
Paistele pannulla öljytilkassa kesäkurpitsaviipaleita (ja ohuita valkosipuliviipaleita jos tykkäät.) Kun kesäkurpitsat ovat vähän pehmentyneet, lisää joukkoon paljon tomaattiviipaleita, suolaa, mustapippuria ja halutessasi fetajuustomuruja. Kääntele hellästi niin että kaikki aineet ovat lämpöisiä. Syö ja nauti.  :)

Tää on niin mun herkkua ilman fetaakin kun tulee kesä ja kotimaiset herkut!  :) Prismassa oli jo unkarilaista varhaiskaaliakin, slurps!

mmol/L 5.0:
Meillä käytetään haudutettua kukkakaalia ja parsakaalia.

dadda:
Porkkanat kiehutetaan voi- tai öljytilkassa. Sormisuolaa, ehkä hunajaa ja sitruunamehua, lopuksi valittu tuoreyrtti: esim. persilja tai kirveli. Valkosipli käy myös.

Arkisin saatan heittää jonkun pakastevihannesjutun pannulle, esin. kruunuvihannelset, ja sitten Arlan fetapalat öljyssä joukkoon. Muuta ei tarvita.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta