Kohtauspaikka



Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
3 jäsentä  •  418480 viestiä  •  20020 aihetta

Kirjoittaja Aihe: Voi voi  (Luettu 9635 kertaa)

Kelmi

  • Vieras
Voi voi
« : Maaliskuu 18, 2013, 16:36:21 ip »

Uutisissa on ollut juttua, että suomalaiset ovat ruvenneet jälleen syömään voita mieluummin kuin margariineja. Entä sinä?
Kirjattu

tarell

  • Vieras
Vs: Voi voi
« Vastaus #1 : Maaliskuu 18, 2013, 17:56:39 ip »

Kyllä, tosin olen syönyt sitä reilusti jo ennen tuota voikohua, mutta ehkä on siitä vieläkin lisääntynyt.
Kirjattu

Jape

  • Vieras
Vs: Voi voi
« Vastaus #2 : Maaliskuu 18, 2013, 18:00:39 ip »

En, en ja vielä kerran en. No okei, oilevia syön ja käytän sitä voita joskus, tosin aika harvoin, paistamiseen. Leivän päälle, never.
Kirjattu

Tea

  • Vieras
Vs: Voi voi
« Vastaus #3 : Maaliskuu 18, 2013, 18:12:04 ip »

En syö sitä enempää tai vähempää kuin ennenkään. Eli tosi vähän.

Käytännössä leivän päälle oivariinia ja sitä sitten muutenkin sinne, mihin voita suositellaan. Muuten siis rasvoina pullomargariini, oliivi- & rypsiöljy. Keskimmäistä näistä kahdesta eniten.
Kirjattu

tarell

  • Vieras
Vs: Voi voi
« Vastaus #4 : Maaliskuu 18, 2013, 18:17:31 ip »

Niin, perusteena mulla just voin terveellisyys ja hyvä maku verrattuna teollisiin kasvisrasvoihin. Ainoa, mikä vähän tökkii, on se, että voissa on kamalasti energiaa, mutta ei kuitenkaan niin paljon kuin öljyissä ja niitä en käytä juuri ollenkaan. Varsinkin oliiviöljy maistuu mun suussa ihan kamalalle.
Kirjattu

Erja80

  • Vieras
Vs: Voi voi
« Vastaus #5 : Maaliskuu 18, 2013, 18:37:33 ip »

joo käytän voita ruuan laitossa jonkin verran (pottumuussiin) ja leivälle halpaa margariinia.
Kirjattu

mmol/L 5.0

  • Vieras
Vs: Voi voi
« Vastaus #6 : Maaliskuu 18, 2013, 18:47:43 ip »

Käytän ruisleivänvoiteluun Oivariinia ja lisäksi 17 % kermajuustoviipaleen ja joskus myös kalkkunaleikkeen.
Kirjattu

Philomela

  • Vieras
Vs: Voi voi
« Vastaus #7 : Maaliskuu 18, 2013, 18:48:45 ip »

Margariinia syön edelleen.
Kirjattu

sansu

  • Vieras
Vs: Voi voi
« Vastaus #8 : Maaliskuu 18, 2013, 18:58:55 ip »

Mä syön leivän päällä lähinnä juustoa. Ruuanlaitossa vaihtelee voi ja öljy, lähinnä fiiliksen mukaan.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 18, 2013, 19:25:39 ip kirjoittanut sansu »
Kirjattu

Lola

  • Vieras
Vs: Voi voi
« Vastaus #9 : Maaliskuu 18, 2013, 19:14:26 ip »

Vain voi menee ja jos oikein makeannälkä iskee, pala rehtiä voita suuhun sulamaan ja himo on mennyttä ;) Oliiviöljy ruoanlaitossa voin kera, maun ja aitouden takia, margariinit eivät enää uppoa! Eikä ole kiloja tullut lisää, kun pitää huolen siitä kulutuspuolesta...
Kirjattu

dadda

  • Vieras
Vs: Voi voi
« Vastaus #10 : Maaliskuu 18, 2013, 20:17:29 ip »

Riiniä ja öljyjä. Pistamiseen öljyä ja voita. Mutta leipää ei paljoa mene...
Kirjattu

tarell

  • Vieras
Vs: Voi voi
« Vastaus #11 : Maaliskuu 18, 2013, 20:58:11 ip »

jos oikein makeannälkä iskee, pala rehtiä voita suuhun sulamaan ja himo on mennyttä ;)

Asiaa  :)
Kirjattu

taos

  • Vieras
Vs: Voi voi
« Vastaus #12 : Maaliskuu 19, 2013, 06:59:41 ap »

Voita paistamiseen ja pakastejäisien marjojen kanssa kermaa. Kotijuustoa kahvin kanssa.

Leivänpäälle ja perunoiden kanssa sekä leipäkoneessa..........en muista enää, vuoteen en ole syönyt niitä. Viime vuoren perunatkin jäi maahan, kun syöjiä ei ilmottautunut. Ovatpa maassa ensi kesää varten  :-X

Markariini, oliiviöljy ja rypsiöljy olkoot. Olen jo nyt pitkäikäinen vaikka heti olisi veivinheitto ajankohtainen. Tämä ei kuitenkaan ole kenellekään ohjeeksi tarkoitettu.

Kirjattu

rajatapaus

  • Vieras
Vs: Voi voi
« Vastaus #13 : Maaliskuu 21, 2013, 00:03:37 ap »

Voita käytän, tosin sitä ei mene kamalan paljon, kun en syö leipää.
Kirjattu

Tomaatti

  • Vieras
Vs: Voi voi
« Vastaus #14 : Maaliskuu 23, 2013, 00:51:42 ap »

Vuodesta 2006 vain voita ja oliiviöljyä. Yhtä kauan olen ollut ilman leipää.
Kirjattu
 

Linkkejä