KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6989 jäsentä  •  418480 viestiä  •  20020 aihetta

Kirjoittaja Aihe: hoitovälineiden kuljetus matkalla (kova boxi?)  (Luettu 3842 kertaa)

d1-nainen

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 18915
Vs: hoitovälineiden kuljetus matkalla (kova boxi?)
« Vastaus #15 : Syyskuu 26, 2012, 17:47:17 ip »

Just vaellukselle lähdössä ja purin d-vermeet alkuperäispakkauksistaan ja laitoin pieniin minigrip-pusseihin, ei parane olla yhtään ylimääräistä kannettavaa mukana ja varsinkin kaikenlaiset kovat rasiat on rinkassa no-no.
Kyllä mä laittaisin infuusiosetit ja muut johonkin sopivaan pakasterasiaan. En vaan luota siihen että rinkka ei sais jossain kummallisessa tilanteessa kunnollista osumaa… Kompastuminen nyt lähinnä tulee mieleen, kompastuminen märkään (esim. leveä tunturipuro) seuraavana ja lopuksi vaikka rinkan heitto vahingossa sopivalta tunturinjyrkänteeltä alas – vaikka nyt joku Tuolpagorni tai Norra Sytertoppen etc. josta jengi alati heittelee rinkkokaan alamäkeen…  ;D Köh, no ennemmin ehkä rinkan joutuminen alimmaiseksi bussissa sitten ennemmin tms.

Käytän muoviampulleja, joten kestää paremmin ku lasiset. Tosin varainskat on lasiampulleissa. Joo, ihan tosi, että iskuja rinkkaan voi tulla, varsinkin, jos tehdään esim rinkkalautta (tai silloin voi lähinnä kastua). Mutta luotan siihen, ettei nyt joka varasysteemi kerralla hajoa, nytkin kyllä yksi kolmesta vs-mittarista hyytyi matkalla, mutta onneksi oli 2 varamittaria mukana. Mutta siis märkäähän oli ja lähes kaikki varusteet märkiä lähes koko ajan, vaikka kuinka oli sadesuojia ja sun muita virityksiä ja goretexeja (jotka ei pidä vettä juurikaan tosipaikan tullen). Kaikki meni silti hyvin eikä se kettu vienyt edes d-vermeitä, vaikka sille kyllä kelpas monikin tavara.
Kirjattu
Hyvin menee, mutta tilanne ei ole toivoton. (puolalainen sananlasku)
 

Linkkejä