KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6989 jäsentä  •  418480 viestiä  •  20020 aihetta

Kirjoittaja Aihe: Smart Pix  (Luettu 2926 kertaa)

Uljas

 • Veteraani
 • Viestejä: 1573
Smart Pix
« : Maaliskuu 17, 2011, 17:30:35 ip »

Mitä mä teen väärin?? Sain vihdoinkin, 5kk odotuksen jälkeen ko vimpainen, eikä se toimi >:( Näyttöön tulee pelkästään Accu-Check Smart Pix V3.01, ei muuta! Missä asetukset ja muut?? Tiedonsiirto ei tietenkään pelaa kun ei mistään pysty klikkaamaan aloita tjtn.. Osaisko joku kertoa missä menee pieleen? Ollaan koitettu jo monta kertaa saada tää toimiin mutta lopputulos on aina sama, ei mitään :/
Kirjattu
D1 vuodesta 1989
AC-Spirit Combo humalogilla
VHH
------------------------
Prinsessat 10.08.2009 ja 19.10.2011

Antsu1

 • Lentävä kynä
 • Viestejä: 18083
Vs: Smart Pix
« Vastaus #1 : Maaliskuu 17, 2011, 21:50:10 ip »

Siis avautuuko sulla kuitenkin suoraan selainikkuna? Jos avautuu, niin siellä pitäisi olla yläreunassa asetukset, jotka kannattaa käydä läpi.

oletko seurannut ohjeita tarkasti?

Varsinainen tiedonsiirto ainakin mulla alkaa, kun selaimessa näkyy SmartPix-laitteen kuva ja sitten sellasia liikkuvia kaaria. Tässä vaiheessa viet pumpun/mittarin lähelle laitetta ja käynnistät laitteesta sen tiedonsiirron (esim. stoppaat pumpun ja sitten haet pumpusta sen tiedonsiirron).

Käynnistys siis tapahtuu pumpusta/mittarista käsin, ei näytöstä.

Jos ei aukene selainta automattisesti, sun on haettava se  laite ja klikattava auki. Sieltä löytyy START -niminen HTML-asiakirja, joka sun on kaksoisklikattava käyntiin.

Mulla toki on versio v3.00, mutta tuskin sulla paljoa tästä eroaa.
Kirjattu
Antsu1
D1 vuodesta 1966 - Accu-chek Spirit ja Novorapid 09/2007 alkaen

Uljas

 • Veteraani
 • Viestejä: 1573
Vs: Smart Pix
« Vastaus #2 : Maaliskuu 18, 2011, 10:15:51 ap »

Rerurssien hallinnan kautta löytyy START.HTM, jonka edessä on google chromen logo. Kun siitä klikkaa, tulee näkyviin periaatteessa ihan oikea näkymä mutta jostain syystä ilman mitään "settings" ym. mahdollisuuksia! Pelkkä typerä Accu-check otsikko eikä muuta, yhtikäs mistään en voi klikata mitään :( Kismittää, kun jouduin oottaan tota laitetta tosi kauan ja nyt se sitten ei pelaa. Käyttöjärjestelmä on Vista. Sen pitäis ohjeen mukaan olla ihan ok. Tiedonsiirto pumpusta varmaan onnistuu JAHKA näyttöön sais jollain konstilla laitteen kuvan (vai mikä siihen nyt kuuluikaan tulla...) Vs-mittarista tuskin pystyn siirtään koska tiedonsiirto on "omat tiedot" valikon takana ja mittari ei ole kohta kuukauteen enää suostunut avaamaan sitä :o Tuskallista ihmiselle, joka on äärimmäisen kiinnostunut keskiarvoista *ärrin ja murrin* Meinaa välillä lentää seinään nää tietokonehärpäkkeet >:( Ohjeita (sain 1 lappusen) seurasin. Myös cd tuli mukaan mutta kaikki sen ohjeet koski tiedonsiirtoja yms. Ongelmana on vaan se, että en pääse siihen vaiheeseen että sitä vois edes aloittaa!! Argh!
Kirjattu
D1 vuodesta 1989
AC-Spirit Combo humalogilla
VHH
------------------------
Prinsessat 10.08.2009 ja 19.10.2011

Antsu1

 • Lentävä kynä
 • Viestejä: 18083
Vs: Smart Pix
« Vastaus #3 : Maaliskuu 18, 2011, 11:06:41 ap »

Minä jouduin reilu vuosi sitten soittelemaan ja kyselemään neuvoja, kun en saanut SmartPixin ohjelmistopäivitystä onnistumaan. Sain erittäin hyvää neuvontaa puhelimitse. Kokeileppa löytyisikö sieltä apuja. Tässä numero:
Lainaus
Accu-Chek -asiakaspalvelu
Puh. 0800 92066
-Mittarit arkisin klo 9 - 18

Soitin siis heille ja sieltä soitettiin sitten takaisin varsinaisen asiantuntijan toimesta ja ihan puhelinyhteyden aikana minä sitten toimin annettujen ohjeiden mukaan ja kerroin aina onnistuuko vai ei... Lopulta homma meni ihan ok. Saattaa olla esim. niinkin, että joudut katsomaan Vistasi asetuksia, mutta noihinkin saisit apuja (jos siis tarvii) sieltä asiakaspalvelusta, ainakin mulle jäi positiivinen kuva silloisen henkilön tietämyksestä noissa PC- ja laitejutuissa.

Kun kerta laite on, niin onhan se saatava pelaamaan...

Onko tuo uusin versio, siis 3.01 sellanen joka huomioi tuon Combon verensokerimittareineen? Mietin vaan, että mulla on 3.00 ja siihen tuli sillon tuo Nano mukaan. Täytynee varia, ettei päivitä tuota uusinta versiota, kun ei kerran pakkoa ole ;)
Kirjattu
Antsu1
D1 vuodesta 1966 - Accu-chek Spirit ja Novorapid 09/2007 alkaen

Uljas

 • Veteraani
 • Viestejä: 1573
Vs: Smart Pix
« Vastaus #4 : Maaliskuu 18, 2011, 14:03:27 ip »

Sainpa ton sittenkin pelittään!! Vaihdoin selainta niin onnistui :)

Jostain ihmeen syystä mittarikin suostui ensimmäisen kerran kuukauteen päästämään mut "omat tiedot" valikkoon ja sain myös vs-tiedot. Pääasiassa halusin nähdä keskiarvot, että tiedän missä mennään.. Tulos oli ihan hirveä!!!! 4vkon ajalta yli 9 :-[ Nyyhkistä.. Ja viimeiset 2vkoa yli 10 >:( En tiedä kuinka pahasti 3pv:n korkeet tota sotkee, oli kuitenkin tosi korkeita! Laivalla oltiin ja eihän sieltä oikein löytynyt vhh aamupalaa, bolustelin aivan järkkyjä määriä ja silti lopputuloksena vs ihan pilvissä! Tietysti tarkistin ne hyperkorkeat joten sitten keskiarvoon tuli taas lisää korkeaa.. Onneks ollaan jo kotona ja pystyy syömään hiilarittoman aamupalan :) Sentään päivällä tuon hiilariongelman pystyy jotenkin handlaan moninkertaisella boluksella mutta aamulla ei auta näköjään mikään.. Tosiaan vs oli herätessä 7,3, söin epäsopivan aamupalan, bolustin kolminkertaisesti normaaliin nähden ja 2h kuluttua tuo 23. V*tutuksella ei siinä vaiheessa oikein ollu enää rajoja! Koitan kuitenkin vähän lohduttautua ajattelemalla, että enhän mä hypoja mittaa, joten ehkä todellisuus ei ole niin paha kuin keskiarvo antaa ymmärtää mutta mutta... *huokaus*

Toi 3.01 versio toimii käsittääkseni kaikilla AC:n mittareilla. Ihan 100-varma en ole mutta melkein kuitenkin ;)
Kirjattu
D1 vuodesta 1989
AC-Spirit Combo humalogilla
VHH
------------------------
Prinsessat 10.08.2009 ja 19.10.2011

kriisikko

 • Vieras
Vs: Smart Pix
« Vastaus #5 : Huhtikuu 06, 2011, 21:07:09 ip »

Vautsi! Se toimii sittenkin! ;D
Sain Smart-Pixin iltapäivällä ja tässä sitä on istuttu ja yritetty.
Pumpusta sain siirrettyä tiedot, mutta Aviva Nano ei suostu yhteistyöhön.
Viruksentorjuntaohjus Avira piti panna pois päältä, että pumpusta siirtyivät tiedot.
Pirkuleen Nano ei silti rupea mun kans millekään. >:(
Tulostin pumpun kippurat enkä ymmärrä niistä mitään.
Täytyy vaihtaa se esitys kai toiseksi.
Hyvä mieli kuin harakalla, kuitenkin. ;D Ainakin siitä, että 50% onnistui.
Kirjattu

Antsu1

 • Lentävä kynä
 • Viestejä: 18083
Vs: Smart Pix
« Vastaus #6 : Huhtikuu 06, 2011, 21:44:33 ip »

Mullakin oli ekaksi ongelmia tuon Nanon kanssa. En millään saanut painettua niitä kahda namiskuukkelia niin samanaikaisesti, että yhteys olisi auennut. No pikkuhiljaa siihen on oppinut, vaikkei vieläkään onnistu ihan ekalla kerralla. Muissa saman firman mittareissa on vähän helpompi tapa tuo yhteys saada, sen myönsi jopa heidän tukensakin, kun sieltä jouduin neuvoja pyytelemään SmartPixin ohjelmiston uudemman version päivitykseen.

Mä olen huomannut, että ainakin omalla kohdallani on parhaiten toiminut se, että Nano on pöydällä ja sitten tartun siiehn niin, että peukut ovat mittarin "takapäässä" ja sitten molemmilla etusormilla yritän samanaikaisesti saada niitä namiskuukkeleita tosiaan painetuksi.
Kirjattu
Antsu1
D1 vuodesta 1966 - Accu-chek Spirit ja Novorapid 09/2007 alkaen

kriisikko

 • Vieras
Vs: Smart Pix
« Vastaus #7 : Huhtikuu 06, 2011, 22:18:01 ip »

Kai sitä tämänkin oppii, mutta olen minä helpompiakin ohjelmia käyttänyt. ;D
Tätä luulin simppeliksi ohjeiden perusteella.
Kirjattu

NooNoo

 • Vieras
Vs: Smart Pix
« Vastaus #8 : Elokuu 20, 2011, 18:49:28 ip »

Mä olen ihan pulassa tän pömpelin kanssa... Sama ongelma kuin ketjun aloittajalla, sitten yhtäkkiä pääsenkin lue laite-kohtaan, se lukee hetken ja jumittuu... 2 tuntia pulasin taas eikä onnistu. Diabeteshoitaja luki mun mittarin tyyliin minuutissa... Mitä mä teen väärin :(
Kirjattu
 

Linkkejä