KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6933 jäsentä  •  417402 viestiä  •  19955 aihetta
Toivottakaa tervetulleeksi hirax, uusin jäsenemme.

Kirjoittaja Aihe: Cambridge-kuuri, kokemuksia?  (Luettu 3517 kertaa)

Stamina

  • Aloittelija
  • Viestejä: 49
Cambridge-kuuri, kokemuksia?
« : Toukokuu 01, 2010, 14:50:26 ip »

Onkohan jollain d-ykkösellä kokemusta cambridge-kuurista? Olen menossa maanantaina kuulemaan lisätietoa asiasta, tarkoitus olisi kokeilla kuuria. Diabeetikkohan ei kuulemma voi "puhdasta" kuuria käyttää, vaan pitää ateriankorvikkeiden lisäksi syödä myös yksi oikea vähähiilihydraattinen ateria päivässä. Mihinhän tämä perustuu? Jos oikean ateriankin on oltava vähähiilihydraattinen kuten ateriankorvikkeetkin ovat, niin mitähän väliä sillä aterialla sitten on?

Olen tässä elämäntapoja muuttamalla pudottanut hitaassa tahdissa muutamia kiloja, ja nyt elämäntavat on aika hyvin kuosissa...ja sehän on ainoa oikea tie pysyvään painonpudotukseen. Nyt on vain sellainen tilanne että haluaisin nopeasti tuloksia, että mahdun kuukauden päästä valmistujaisvaatteisiini...turhamaisuutta joo Onpahan sitten kokeiltu tätäkin, en ole koskaan aiemmin millään kuureilla ollut.

Tokihan tällaiseen liittyy varmaan riskejäkin, esim. munuaisia ajatellen. Mutta olisi kiva kuulla muiden kokemuksia kuurista tai saman tyyppisistä vhh-kuureista.

Ja mielellään saarnat tällaisten kuurien tilapäisestä vaikutuksesta voi jättää väliin, tiedän kyllä että painossa pysyminen onkin sitten haaste erikseen...:)
Kirjattu
 

Linkkejä