KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6989 jäsentä  •  418480 viestiä  •  20020 aihetta

Kirjoittaja Aihe: Modi3:n Diabeetikko äidit  (Luettu 1561 kertaa)

Miikkuli

  • Vieras
  • Viestejä: 3
Modi3:n Diabeetikko äidit
« : Helmikuu 19, 2010, 13:19:42 ip »

Heissuli vei!

Toivottavasti tämä viestini tavoittaa Modi3:n diabetesta sairastavia äitejä.

Itse olen Modi3:n Diabeetikko ja tässä olen mieheni kanssa keskustellut lapsen hankkimisesta. Molemmilla on vauvakuume. Ja molemmat tietävät, että tämä kuume on sellainen mikä ei ole enää ohimenevä. Ja tiedämme molemmat sisimmässämme olevamme valmiita äidiksi ja isäksi.

Olen ollut yhteydessä sairaalan diabeteshoitajaani ja olemme keskustelleet tästä asiasta. Pitkäaikais sokerini on tällä hetkellä 7.4 ja se pitää nyt saada alemmaksi. Minulla on huhtikuussa aika varattuna diabeteshoitajalle, jolloin tarkistamme pitkäaikais sokerini. Nyt on ollut kova Tsemppi tässä päällä sokereiden suhteen.

Haluaisin kovasti kuulla kokemuksia Modi3:n diabeetikkoäideiltä, kun he suunnittelivat ensimmäistä raskauttaan. Ja miten raskaus eteni jne. Minua kiinnostaa kaikki asiaan liittyvä. Lisäksi minua kiinnostaa ovatko lapsi/lapsenne perineet diabeteksen.

Tällä hetkellä oloni raskauden suunnittelun suhteen pelokas ja välillä taidan stressata sitä liikaakin, mutta eniten minua pelottaa! Pelkään synnytystä, mikä on varmaan yleisin pelko. Lisäksi pelkään periikö lapseni minulta heti synnyttyään diabeteksen.. Miten sitten pärjää...

Olen katsonut kaiken maailman synnytysohjelmia, että en pelkäisi niin paljoa....

Minun Modi3 diabetekseni on ollut minulla 13 vuotta, mutta vasta tuossa vuosi sitten minulle tehtiin geenitesti, jossa sain vihdoin ja viimein lopullisen diagnoosini diabeteksestä.

Olen todella kiitollinen kaikille kaikista viesteistä tähän asiaan liittyen. Ja toivon sydämestäni, että viestini tavoittaa Modi3:N diabeetikkoäidit.

Terveisin: Miikkuli  

PS. Kirjoitan tänne ihan ensimmäistä kertaa  
Kirjattu

JoJo

  • Aloittelija
  • Viestejä: 36
Re: Modi3:n Diabeetikko äidit
« Vastaus #1 : Maaliskuu 01, 2010, 22:59:17 ip »

Mikä on Modi3??

Kysyypi diabeetikko v:sta 1975
Kirjattu

ergava

  • Veteraani
  • Viestejä: 1748
  • D2 Keliakia
Kirjattu
D2 vuodesta 1997 ja Keliakia n.1995
Menee toistaiseksi : Levemir 14yks, Metforem 750mg 1,Trajenta 1 aamulla, Met 2 illalla,  ASA-ratiopharm 50mg, Magnesium,  vitamiineja
 

Linkkejä