Kohtauspaikka > Diabetes ja ravinto

Purukumin mässyttäjä

(1/2) > >>

Reppuli:
Hei kaikille!
Purkka ei kuulune varsinaisiin ravintoaineisiin, mutta ajattelin paiskata tämän viestin kuitenkin tälle palstalle. Olen purkan suurkuluttaja . Huomasin taannoin, että tavallisella xylitoli-purkalla näköjään saa sokerit nousemaan ihan liian korkeaksi. Kuka tietäis, mikä purkka olis passelia diabeetikolle?

Misty:
Xylitolissahan on aika korkea hiilaripitoisuus jos purkkaa vetää useamman sata grammaa. Varmaan sama on kaikissa xylitoilla makeutetuissa.

**DONOTDELETE**:
Mullakin menee pahimmillaan muutama kymmentä purkkaa päivässä. En ole kovin suuria sokerin nousuja huomannut.

Misty:
^pystyykö tänne kirjoittamaan rekisteröitymättä?

**DONOTDELETE**:
Testaan pystyykö vastaamaan, en ole kirjautunut sisään.

Satu Sinikka

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta