Kohtauspaikka



Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6924 jäsentä  •  417260 viestiä  •  19944 aihetta
Toivottakaa tervetulleeksi HyTeR3, uusin jäsenemme.

Kirjoittaja Aihe: RUOKARESEPTIT2 (KYSYMYKSET JA KOMMENTIT)  (Luettu 186798 kertaa)

MiniMi

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 2503
RUOKARESEPTIT2 (KYSYMYKSET JA KOMMENTIT)
« : Lokakuu 30, 2009, 22:14:16 ip »

Täytyy tehdä uusi aihe, kun en viitsi sotkea itse ruokareseptit-osiota (joka on mun mielestä mainio aihealue). Voisitko Keiju laittaa tuohon sun viimeseen reseptiin sen ruokalajin nimen(siis se varmaan käy muokkaamalla), johon ohjeen teit. Siis se oli tietty joku sosekeitto, mutta mikä sellainen. Eli virallista nimeä kaipailen
Kirjattu
D1 vuodesta -72 + "kaikki" liitännäiset + vähän muitakin juttuja
Kokemus on hyvä opettaja,joka lähettää sikamaisen kalliita laskuja

RAR

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 10917
Re: RUOKARESEPTIT2 (KYSYMYKSET JA KOMMENTIT)
« Vastaus #1 : Lokakuu 31, 2009, 11:18:09 ap »

 

Hyvä huomio Minimi!! Nyt on lisätty otsikkokin reseptiin. Meillä ainakin kaikki, myös 7-vuotias, tykkäsi kovasti tuosta keitosta.
Kirjattu

EkKe

  • Aktiivinen
  • Viestejä: 487
Re: RUOKARESEPTIT2 (KYSYMYKSET JA KOMMENTIT)
« Vastaus #2 : Marraskuu 10, 2009, 19:09:50 ip »

Oisko mitään kivoja pikkuleipä ohjeita? Mielellään aika yksinkertasia.
Entäs löytyskö jotain TOSI hyvää pipari ohjetta kun kohta alkaa sekin aika olla käsillä
Kirjattu
D1 vuodesta 2003,Novo ja Lantus.

suklaarusina

  • Jäsen
  • Viestejä: 184
Re: RUOKARESEPTIT2 (KYSYMYKSET JA KOMMENTIT) *DELETED*
« Vastaus #3 : Marraskuu 10, 2009, 19:48:12 ip »

Viestin poistanut: suklaarusina
Kirjattu

RAR

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 10917
Re: RUOKARESEPTIT2 (KYSYMYKSET JA KOMMENTIT)
« Vastaus #4 : Marraskuu 10, 2009, 20:29:37 ip »

Suklaarusina: siirrätkö nämä hienot reseptit myöds tuonne KP:N ruokareseptit - viedstiketjuun, kiitos?  
Kirjattu

suklaarusina

  • Jäsen
  • Viestejä: 184
Re: RUOKARESEPTIT2 (KYSYMYKSET JA KOMMENTIT)
« Vastaus #5 : Marraskuu 10, 2009, 21:05:10 ip »

joo sori kun laitoin ne tähän, siirsin toiseen ketjuun, niin eivät tuki tätä ketjua.

EkKe, sulle on muutama ohje nyt toisessa ketjussa!
Kirjattu

RAR

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 10917
Re: RUOKARESEPTIT2 (KYSYMYKSET JA KOMMENTIT)
« Vastaus #6 : Marraskuu 11, 2009, 11:20:47 ap »

No ei ne tätä olisi tukkinut, mutta ehkä helppo löytää kun kaikki reseptit samassa. Kiitos ja toivottavasti reseptejä tulee lisää!  
Kirjattu

rasvis

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 3632
Re: RUOKARESEPTIT2 (KYSYMYKSET JA KOMMENTIT)
« Vastaus #7 : Marraskuu 12, 2009, 10:52:03 ap »

terve

löytyykö teiltä/netistä helppoja/yksinkertaisia marinointireseptejä maustamattomille kanafileepihveille??
Olen ite käyttäny tätä yksinkertaista ja maukasta helppoa marinadia:lautaselle broilerimaustetta,paprikamaustetta ja vähän mustapippuria ja suolaa,pyöritellään fileet näissä ja paistetaan sitten uunissa 200c 20 minuuttia,hyvää on ja helppoa.
Kaipaisin kuitenkin vaihtelua,jos on jollain antaa helppoja marinointivinkkejä kanalle.
Kirjattu

Toukokuu1965

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 17443
Re: RUOKARESEPTIT2 (KYSYMYKSET JA KOMMENTIT)
« Vastaus #8 : Marraskuu 12, 2009, 12:33:42 ip »

RAKUUNAKANA

Marinadi:

1/2 dl öljyä
2 tl hunajaa
2 tl sinappia
1 sitruunan mehu
rakuunaa

Lämmitä öljyä ja hunajaa varovasti niin että hunaja sulaa. Lisää sinappi, sitr.mehu ja rakuuna (n. 2 tl).

Laita marinadi ja broilerinpalat astiaan, kääntele. Marinoi jääkaapissa 1-2 vrk välillä käännellen.

Laita pannulle nokare voita ja jauha sekaan mustapippuria. Kun voi ei enää kuohu, lisää kanapalat.

Lisää ruskistettujen kanapalojen päälle kanalientä niin että kanapalat juuri ja juuri peittyvät. Hauduta puolisen tuntia.

Lisää purkki kuohukermaa, maun mukaan rakuunaa, kiehauta ja tarkista maku.
Kirjattu
"Luoja, anna minulle kärsivällisyyttä, ja heti!"

Pumppu 5/2007, Paradigm Veo 4/2013.

Antsu1

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 18083
Re: RUOKARESEPTIT2 (KYSYMYKSET JA KOMMENTIT)
« Vastaus #9 : Marraskuu 12, 2009, 12:49:40 ip »

Hei Toukkis, mä nyt "edustan Keijua" ja totean, että vietkö tän reseptin myös tuonne varsinaiseen reseptit-ketjuun. Pysyisivät reseptit omassaan...

PS. kuulostaa herkulliselta ohjeelta
Kirjattu
Antsu1
D1 vuodesta 1966 - Accu-chek Spirit ja Novorapid 09/2007 alkaen

Toukokuu1965

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 17443
Re: RUOKARESEPTIT2 (KYSYMYKSET JA KOMMENTIT)
« Vastaus #10 : Marraskuu 12, 2009, 13:08:27 ip »

Ai hitsiläinen!  

Vien!  
Kirjattu
"Luoja, anna minulle kärsivällisyyttä, ja heti!"

Pumppu 5/2007, Paradigm Veo 4/2013.

Antsu1

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 18083
Re: RUOKARESEPTIT2 (KYSYMYKSET JA KOMMENTIT)
« Vastaus #11 : Joulukuu 17, 2009, 07:38:14 ap »

Kommentoin tuota rusinaista piimäkakkua tänne MiniMin aloittamaan ketjuun, pysyy varsinaiset ohjeet Keijun idean mukaisesti vain ohjeina

Piimän voi varmaan korvata ihan maustamattomalla jugurtilla (vuosi sitten ten jugurtin avulla ja ihan ok tuli). Tosin ei sitten enää taida olla "piimäkakku", mutta onko sillä nyt niin väliä
Kirjattu
Antsu1
D1 vuodesta 1966 - Accu-chek Spirit ja Novorapid 09/2007 alkaen

Toukokuu1965

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 17443
Re: RUOKARESEPTIT2 (KYSYMYKSET JA KOMMENTIT)
« Vastaus #12 : Joulukuu 17, 2009, 09:21:01 ap »

Tai kermaviilillä?  

Eikös idea kuitenkin ole happaman maitotuotteen ja ruokasoodan "liitto"?  
Kirjattu
"Luoja, anna minulle kärsivällisyyttä, ja heti!"

Pumppu 5/2007, Paradigm Veo 4/2013.

Antsu1

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 18083
Re: RUOKARESEPTIT2 (KYSYMYKSET JA KOMMENTIT)
« Vastaus #13 : Joulukuu 17, 2009, 09:51:58 ap »

Just näin, tänä vuonna on kermaviilikin koetettu, minusta parhain näistä vaihtoehdoista on ollut piimä, kakkosena jugurtti ja kolmosena kermaviili
Kirjattu
Antsu1
D1 vuodesta 1966 - Accu-chek Spirit ja Novorapid 09/2007 alkaen

Ruiskaunokki

  • Aktiivinen
  • Viestejä: 558
Re: RUOKARESEPTIT2 (KYSYMYKSET JA KOMMENTIT)
« Vastaus #14 : Joulukuu 19, 2009, 00:04:47 ap »

Thanks kaikille kommentoijille! Olis tosiaan mun pitänyt kirjoitella tänne eikä tonne reseptiketjuun...   Taidan kokeilla tolla jogurtilla, mulla on yks vanha piimämuffinssiohje kouluajoilta! Taitsa vai kukahan tuolla toisessa ketjussa puhui buttermilkistä..?? Sitähän täältä kyllä saa, mutta en oo koskaan tajunnut että se ois hapanta niinkuin piimä??? Mä kun luulin että se on vaan rasvaista. Don't know, koska en oo koskaan sitä ostanut. Mutta tosiaan, koklaan tolla jogurtilla ensin ja ilmoittelen sitten, onnistuiko...  
Kirjattu
D1 vuodesta 1987
"If you don't like where you are, move. You are not a tree. "
 

Linkkejä