KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6989 jäsentä  •  418480 viestiä  •  20020 aihetta

Kirjoittaja Aihe: Vielä Necrobiosis lipoidicasta  (Luettu 1514 kertaa)

Zari

  • Vieras
  • Viestejä: 20
Vielä Necrobiosis lipoidicasta
« : Maaliskuu 22, 2009, 18:45:18 ip »

Nyt kun olen tänne osautunut kohtalotovereiden joukkoon, voin uskoutua luottamuksellisesti omistavani kyseisen läiskän koivessani. Muistan olleeni jotain yläasteikäinen, kun läiskä vain jostain tuli. Sitten parinkympin iässä rumusin nuoruuttani ja jopa sain rikottua ihon tuossa läntissä. Hoidin sen sinnillä itse kuntoon enkä antanut (yllätys...) lääkärin tehdä ihon siirrännäistä.

Nyt läiskä on ollut siitä kohelluksesta asti rauhallinen. On vain ollut. Onko kenelläkään muulla noita läiskiä? Tiedän sen olevan harvinainen. Siis että minua inhottaa ja ärsyttää käyttää hameita tai shortseja kesäisin tuon läiskän takia. Joskus sitten vaan annan sen olla ja laitan  lyhyttä lahjetta/helmaa ylleni. Jos jollakulla on läntti, niin oletko sitä kokeillut peittää jollakin tökötillä ja peittyykö se edes?

Kyselee tää tosi jalkaongelmainen.
Kirjattu

Bebe

  • Veteraani
  • Viestejä: 1404
Re: Vielä Necrobiosis lipoidicasta
« Vastaus #1 : Maaliskuu 22, 2009, 18:59:57 ip »

Minulla on sama juttu, historiakin läntin kohdalla kuin yhdestä puusta.
Mulla se on käynyt vuosien myötä aika vaaleaksi. Näkyy kyllä, mutta olan lopettanut sen ajattelemisen. Enkä ole edes yrittänyt sitä peittää minäkään, tosin jostain Joe Blasco- peiteväristä voisi tietysti olla jotain apua. Minä, joka olen kovin valkeaihoinen, saisin sen luultavasti peitevärillä näyttämään vain omituiselta.

Voipa olla, että teit viisaasti, kun et lähtenyt ihonsiirtoon sen kanssa. Tulee kuulemma samaan kohtaan herkästi jonkun ajan päästä, ja vaikkei tulisikaan, ei siirrännäinen tuossa kohtaa helposti ole näkymätön. Vaikea kohta toimenpiteelle siltä kannalta, siis ajatellen, että se on sääriluun päällä. Kuten yleensä on.
Kirjattu
Ei ikinä periksi
***
Bebe, D1 vuodesta 1970
Tresiba kokeilussa + Humalog 1-5 kY / vrk 
ja liikuntaa niin paljon kuin ehtii. Ja  ruokatarkkuus

Tea

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 5191
Re: Vielä Necrobiosis lipoidicasta
« Vastaus #2 : Maaliskuu 22, 2009, 19:04:32 ip »

Heipsan!

En ole ihan varma, että itselläni on tuollainen, mutta siis eräässä tiukemmassa pesäpallo-ottelussa sain pallon suoraan sääreeni (pelipaikka ollut aina siepparina edessä, ikää tuossa kohtaa taisi olla 16 tai 17?), ja kun vastustajajoukkue oli miesten, lyönti oli varsin kova.  Säärestä kuului kovaääninen napsahdus ja siihen tuli tuhannen paljon hiusmurtumia, mutta ajelin kyllä fillarilla paikalta kotiin vielä...

Tuosta jäi muistoksi tuollainen läntti, luu on jotenkin arempi siitä kohtaa (sattuu aivan faanisti, jos siihen suoraan osuu joku terävä), mutta eipä tuostakaan ole mitään isompaa harmia ollut jälkikäteen. Läntti on varsin näkyvä (2x4 cm, keskellä säärtä edessä), mutta en minä sen takia ola sortseja tai lyhyitä hameita lakannut pitämästä. Jos on ns. virallisempi tilaisuus, olen pistänyt päälle Joe Blascon meikkivoidetta (ne ovat erittäin peittäviä), niin huomio ei sitten ole sääressä, vaan asiassa.  

Lääkäreistä vain yksi on koskaan kommentoinut tuota lipodica-otsikon alla, muille se on ollut selviö seurannainen tuosta pallon kanssa yhteenosumisesta. Läntti on vaalentunut kovasti alun tummimmasta läiskästä, erityisesti sen seurauksena, kun aloin tsempata sokereita kuntoon raskautta varten tunatessa.

Eli sääret esiin vaan, ei ne muidenkaan sääret niin ääritasaisia ole  

Ps. muuten, miten tuon aidosti diagnostisoidun lipoidican kanssa, onko se kipeä..?
Kirjattu
Tea
DM tyyppi1 (Levemir & Humalog)

Zari

  • Vieras
  • Viestejä: 20
Re: Vielä Necrobiosis lipoidicasta
« Vastaus #3 : Maaliskuu 22, 2009, 19:23:32 ip »

Niinpä. On se kumma, miten sitä kiinnittää epäolennaisiin asioihin huomiota. Toi minun länttini kyllä on myös vaalentunut, mutta kokoluokka läntillä on 15xn5senttii.

Minullekin esitteli myyjä Joe Blascon tatuoinnin peittoväriä, mutta hinta oli KARMEA. Päätin, että pidän sukkahousuja ainakin vielä, jos on tosiaan sellainen hienompi ja virallisempi juhla. sitten kun ei ole vielä taetta, että väri peittää. Minäkin olen varsin vaalea ihoinen.
Kirjattu
 

Linkkejä