KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6959 jäsentä  •  418003 viestiä  •  19984 aihetta
Toivottakaa tervetulleeksi D1Irmeli, uusin jäsenemme.

Kirjoittaja Aihe: Uusittu ruokavaliosuositus 2008  (Luettu 59926 kertaa)

rasvis

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 3631
Re: Uusittu ruokavaliosuositus 2008
« Vastaus #300 : Maaliskuu 05, 2009, 10:23:11 ap »

Lainaus:

olen kato 1.tyyp.diabeetikko ja tykkään pitää ver.sokerini kohtuulukemissa
Nythän se selvis.

Tarvitset hiilareita koska olet pistänyt liikaa inskaa. Vhh-ruokavalioisille ilman inskaa pärjääville 2-sokeritautisille ei juurikaan näin ole mahdollista käydä joitain harvinaisia tapauksia lukuun ottamatta.

Ehkä oliskin parasta että 1-dippendaalina Sinäkin neuvoisit vain omiasi ja pysyisit erossa meistä lihavista 2-sokeritautisista.

Näin sopukin palstalla säilyy.
sori,LUULIN,et olisit tajunnut lopettaa,mut nyt on ihan pakko jatkaa:en mä mitään liikaa insuliinia pistele (määräni on just sopivat),jos lähen niitä laskemaan enemmän,niin ver.sokerini lähtee kohoamaan ILMAN syömistäkin (ykkösillä oma inskatuotanto final kaput) ja tietty määrä inskaa tarttetaan elintoimintojen ylläpitämiseen (ei pelk.ruokailua varten). Pyrin pitämään sokerit n.5-9 välillä,jolloin saat.tarvita välillä ylim.välipalaa,voisin pitää ne vähän korkeammalla tasolla,jolloin ei olis hypoja,mut riskit komplikaatioihin ym.paljon korkeammat....KAKKOSTEN ASIOITA TULEN TOTTAKAI JATKOSSAKIN KOMMENTOIMAAN...lähinnä silloin,jos levitellään vaikka sellaista tietoa,et päivittäinen pekonin ja muu tolkuton rasvan syöminen olis jolleki pidemmän päälle hyväks,vaikka sillä mahdollisesti esim.inskamääriä pystyskin vähentämään...jne,jne,jatkuu IKUISESTI.
Kirjattu

tyyppi2

  • Vieras
Re: Uusittu ruokavaliosuositus 2008
« Vastaus #301 : Maaliskuu 05, 2009, 10:52:36 ap »

Lainaus:

[ päivittäinen pekonin ja muu tolkuton rasvan syöminen  
Tulee liian kalliiksi saada päivittäinen virallisterveellinen rasva annos pekonista. Voisitko neuvoa joitain edullisempia konsteja.

Voita on kulunut kuukauden aikana 100g 2hengen ruoanlaittoon ja öljyä 2-3dl. Juusto on täälläpäin kallista herkkua joten jää väliin. Margariinin ja kevytlevitteiden ns. rasvaa en suuhuni pistä. Koska en syö myöskään vhh takia pullia, pikkuleipiä, lihapiirakoita, pizzoja enkä juo maitoa niin mistä otan virallisterveellisen määrän rasvaa edullisesti?

Onhan sentään pähkinät, muttei niitäkään kovin paljoa koska niissä on paljon hiilareita.
Kirjattu
 

Linkkejä
Puolustusvoimat ei muuta päätöstään diabetesta sairastavien varusmiespalveluksesta

Puolustusvoimat vahvisti tänään päätöksensä, että diabetesta sairastavat vapautetaan palveluksesta rauhan aikana. Käytännössä päätös hautaa monen nuoren diabeetikon toiveet asevelvollisuuden suorittamisesta.

Julkaistu 07.02.2020 | 13:29