KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6989 jäsentä  •  418480 viestiä  •  20020 aihetta

Kirjoittaja Aihe: "Uusi" jäsen.  (Luettu 3151 kertaa)

kivitatti

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 8857
Vs: "Uusi" jäsen.
« Vastaus #15 : Toukokuu 11, 2012, 21:56:35 ip »

Keskustelujen otsikoista näkee myös paljon, esim. jos silmä- tai munuaisjutut pelottaa, voi jättää lukematta ketjut joiden otsikoissa niistä puhutaan.
- Esitän tässä yhteydessä Keijulle pahoitteluni siitä, etten ole lukenut hänen dialyysiketjua. Mutta se johtuu siitä, etten tohdi lukea. Alan vaan pelkäämään ja kammoamaan ja maalailemaan piruja seinille... Pitää ehkä välittää samat terveiset siellä dialyysiketjussa, niin menee terveiset perille. :)

Ainoa mitä me nyt voidaan tehdä on koittaa pitää vs-taso mahdollisimman hyvänä, kulloisetkin keinot ja kyvyt ja voimat huomioonottaen - ja niitä täältä saatuja vinkkejä hyödyntäen :)
- Viisaan neuvo. Enempään ei pysty ja etukäteen on turha pelätä, jos tekee parhaansa.

kovasti korostettiin miten helppo sairaus tää on, miten tän kanssa nykyään pärjää, voi elää normaalia elämää jne. Eli piti olla reipas ja tyytyväinen, oikeastaan tuntui ettei ollut "lupaa" pelätä ja surra - vaikka kyseessä kuitenkin on SAIRAUS.
- Nimenomaan! Tuo kaunistelu ei ole mun mielestä yhtään hyvä asia! Tietty riippuu henkilöstä. Minä ainakin oisin tarvinnut faktat pöytään, parin-kolmen viikon pahan mielen ja homma sillä selvä, mutta kun sitä kaunisteltiin ja luulin että ei tässä mitään hätää ole, niin huonosti kävi. Jouduin toteamaan itse, että tauti on hankala ja psk ja mulle valehdeltiin sairaalassa. Ja se taas ei ollut mun mielenterveydelle hyväksi, vaan masennuin syvästi.
- Tuntuu että nyt, 8,5 vuotta myöhemmin, alkaa vasta tajuamaan, että tätä ei aina tarvi jaksaa. Tämä tauti on vaativa elämänkumppani. Se tahtoo viedä paljon aikaa, energiaa ja huomiota. Joskus saa olla väsynyt koko touhuun ja rypeä itsesäälissä. Kunhan se ei montaa päivää kestä. ;)
Kirjattu
- D1, hypotyreoosi, astma, ibs - ♀
- Accu-Chek Spirit Combo Humalogilla, Thyroxin ja Pulmicort -
 

Linkkejä
Osallistu Diabetes arjessa -kyselyymme

Julkaistu 07.08.2020 | 10:59