KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6989 jäsentä  •  418480 viestiä  •  20020 aihetta

Kirjoittaja Aihe: piilaakso  (Luettu 990 kertaa)

Edward

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 4885
  • Teen vain työtäni, sanoi pyöveli.
    • http://fi.wikipedia.org/wiki/Kaija_Olin-Arvola
piilaakso
« : Tammikuu 17, 2007, 14:13:44 ip »

Tonni, Tonni, nyt Sitra on varastanut sun idean niistä henkilökohtaisista päästökaupoista!

Kuuntelin radio-ykköseltä Tiedekahvilaa ja nyt tiedän sitten tämänkin: Tämä palsta on nykyterminologian mukaan kolmannen iän peruskoulu ja sosiaalisten innovaatioiden piilaakso. Tällaisia yhteydenpitokokeiluja ollaan nyt perustamassa eri puolille Suomea ja varmaan näille sitten saa kohta EU-tukeakin. Jollei ihan saa jo. Pannaanpas paperit vetämään.

Ideologia, joka ajaa tällaista aktiviteettia on nimeltään eksperimentalismi. Ekspentarilismin suhteen ovat hukassa niin oikeisto kuin vasemmistokin, julistavat ismin keksijät Roope Mokka ja Aleksi Nenonen. Tutkimusta saa tilata Sitrasta, jonka tuella nämä ajatukset on ajateltu tai kuljetettu Suomeen Amerikoista ja Briteistä asti.

Experimentalismista mainio esimerkki voisivat olla Mokan ja Nenosen mielestä henkilökohtaiset päästökaupat. Sillä että istuu perseellään kotona voisi jopa tienata, sanoi toinen tutkijoista. Se taas, että ajaa suurella autolla Helsingin keskustassa tehtäisiin erinomaisen kalliiksi. Tällä tavalla jokaiselle selviäisi ihan käytännössä, mitä on kasvihuoneilmiö ja mitä hiilidioksidi.

Oplaa. Jo vain. Kehitys kehittyy.

Eetu
Kirjattu
Älä usko kaikkea, mitä ajattelet.

Älä jää tuleen makaamaan.
 

Linkkejä