Kohtauspaikka > Vapaa sana

Juttelin tänään................

(1/223) > >>

TonninStiflat:
Juttelin tänään Tohtorin kanssa:
Tohtori päivitteli että,
On se valtaisa kemiallinen
kokonaisuus tuo aivomöykky; täpötäynnä kemiallista viestintää, erilaisia proteiinihäkkyröitä matkalla jostakin jonnekin toimittamaan jotakin, takaisinkytkentöjä ja säätelyä, molekyylitason releita ja kytkimiä.
Hyvin vähän tuota järjestäytynyttä sekamelskaa toistaiseksi tunnetaan. Nykytutkimus vielä samalla tasolla kuin jos kirveellä ja moottorisahalla purettaisiin mikrotietokone ja sitten yritettääisiin ymmärtää sen toimintaa.

Nii ja sitte.
Juttelin odotushuoneessa yhen liituraitaisen työläisen kanssa:
Hän sanoi että,
Työläinen on aina osannut taistella itseään vastaan eikä ole koskaan tiennyt mikä on itselle hyväksi!

Tonni

Edward:
Minä juttelin tänään pienen tyttöseni (Oona 6v) kanssa, joka kertoi, että kissa nimeltä Ylli oli kiivennyt pöydälle ja ottanut kalkkunaleikkeen ja heittänyt sen lattialla odottavalle koiranpennulle nimeltä Penni. Ylli ja Penni olivat molemmat syöneet kaikki kalkkunleikkeen ja purreet vielä palan juustostakin. Ja Oona sanoi, että sellaista, mikä on ollut eläimen suussa, ei ihminen saa enää syödä.

Sitten juttelin terveydenhoitajan kanssa, joka sanoi, että nykynuoret eivät osaa yhtään hoitaa lapsiaan ja että ne eivät yhtään kunnioita meitä vanhempia ihmisiä. Miksi kunnioittaisivatkaan? Kertokaa minulle yksikin järkevä syy. En minä ainakaan keksi, kun katson tätä maailmaa, jonka lapsille ja nuorille perinnöksi jätämme.

Eetu

astrakan:
Minä juttelin tänään asiakkaan kanssa, joka ylisti tekemäni raportit maasta taivaaseen. Erikseen soitti perään ja kiitti hyvästä palvelusta. En osannut vastata muutakuin kiitos, siitä mulle maksetaan. Mulla taitaa olla perushämäläinen "ei tehrä tästä ny numeroo" -syndrooma.

Sitten juttelin pikkutypyn kanssa, joka esitteli päiväkodissa irronnutta hammasta ja selvitti että se pitää laittaa yöksi tyynyn alle niin hammaskeiju tulee iloiseksi. Ollapa lapsen ajatusmaailma, edes hetken. Ei turhia huolia ja murheita

...astrakan, liikuttunut...

Konrad:
Olin tavanomaisella aamulenkillä. Omaa vuorokeskustelua enimmäkseen äänetöntä:

Onpas kylmä ilma, olisikohan sittenkin pitänyt laittaa yksi t-paita lisää, no pannaan askelta kovemmin, kyllä se siitä, nenänkin kautta tuntuu ilma kulkevan, äyk! ..kele. liukasta..olisi pitänyt arvata, että näiden ainaisten vesilammikoiden kohdalla on liukasta! oli satanut pulverilunta, ei nähnyt, no painetaan eteenpäin, nenäkin toimii näköjään, kun räkää alkaa vuotaa, niistän nyt .. onneksi on vessapaperia mukana, hyvin menee ei tunnu kylmältä, tuossa könkkää edellä 2-metrinen sauvakävelijä, en voi jäädä sen perään hitaasa vauhdissa, rinnalle, alkaa kiristää vauhtia, jään sen perään, lopettaa vauhdin, taas rinnalle, vastaa, ajattelen vastatkoon, mutta en hiljennä, jää, 500m, on 100 m perässä. En ajattele enää mitään, pari kilsaa kämpille, tuttua reittiä, tuossa asuu yksi kohtauspaikkalainen, samaa vauhtia kotiin, en ajattele mitään, hesari postilaatikosta ja k..elle, ei voinut lenkillä missään käydä.

meritta:
Juttelin tänään sairaanhoitajan kanssa, kun kävin  käteni kipsiä korjauttamassa. Painoi niin pahasti, että pari yötä valvoin kivun kanssa.
Ihmetteli, kun röntgen lääkäri oli kirjoitanut kämmeluun (olikohan se metakarpus)
sijasta metakarpaali, (sory jos on väärin) joka onkin yllätys yllätys jalassa.
 
Juttelin myös matkalla parin lapsen kanssa jotka ihmettelivät lintuja, jotka helisivät. Olivat tilhiä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta