KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6989 jäsentä  •  418480 viestiä  •  20020 aihetta

Kirjoittaja Aihe: Idea koskien ravintoa&liikuntaa  (Luettu 2859 kertaa)

BoyTroll

  • Vieras
  • Viestejä: 24
Idea koskien ravintoa&liikuntaa
« : Helmikuu 26, 2006, 16:07:19 ip »

Mielestäni täällä Diabetesliiton kohtauspaikalla pitäisi olla oma alueensa kaikelle ravintoa ja liikuntaa koskevalle keskustelulle, sillä nämä ovat diabeteksen hoidon osia.
 Kyseisellä keskustelualueella voisi keskustella aivan kaikesta, mikä liittyy ravintoon, liikuntaan tai molempiin. Siellä voisi esimerkiksi kertoa omia reseptejänsä ja niin edelleen.
 Varsinkin niille tyypin 2 diabeetikoille, joiden hoito perustuu ruokavalioon (ja liikuntaan) eikä insuliinihoitoon, tällaisesta uudesta keskustelualueesta voisi olla hyötyä.
 Siitä voisi olla apua myös esim. niille D1:lle, joilla on vaikeuksia hiilarimäärien arvionnissa.
 Se, että ravinnolle ja liikunnalle olisi oma yhteinen keskustelualue (tai omat -alueensa), tekisi keskustelupaikan rakenteesta selvemmän, kun ravintoa ja liikuntaa koskevat keskustelut eivät "hukkuisi massaan" muilla keskustelu-alueilla. Tietenkin tästä voidaan olla montaa mieltä.
Kirjattu

RAR

  • Lentävä kynä
  • Viestejä: 10917
Re: Idea koskien ravintoa&liikuntaa
« Vastaus #1 : Helmikuu 26, 2006, 16:33:22 ip »

Mielestäni palstan pilkkominen tämän enempää ei ole hyvä juttu. Kun yleensäkin keskustelut pyrkii poikimaan kaikenlaista muutakin, liika rajaaminen voi typistää keskusteluja.
Selkeä otsikointi voisi auttaa hahmottamaan keskustelun avauksen aihealueen. Suosittelenkin keskutelijoiden miettimään kuvaavaa otsikkoa tarkemmin. Itsekin syyllistyn usein siihen, ettei otsikoi viestiäni tarpeeksi selkeästi. Ja kun keskutelu alkaa rönsyilemään, on mahdollisuus otsikoida vastaus uudelleen.
Kirjattu
 

Linkkejä
Osallistu Diabetes arjessa -kyselyymme

Julkaistu 07.08.2020 | 10:59