KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6868 jäsentä  •  416575 viestiä  •  19904 aihetta
Toivottakaa tervetulleeksi NikkeL, uusin jäsenemme.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10
 1 
 : Toukokuu 26, 2019, 17:01:15 ip 
Aloittaja kaskas - Uusin viesti kirjoittanut kaskas
Etsin usein tietoa omalla alkeellisella fix-idée menetelmälläni.

Tällä kertaa tuloksena löytyi rottakoe, jossa basilikamehua rotille juottaneet havaitsivat sen laskevan triglyseriditasoja ja estävän sokerien imeytymistä nopeuttavaa entsyymiä.
- Tutkija esittää että basilikauute omaa antidiabeettisiä vaikutuksia.

Paljonkohan tuo rotan 400 mg / kg olisi ihmisellä?  ;D ;)

" The extract of aerial parts of O. basilicum possesses antidiabetic effects, possibly mediated by limiting glucose absorption through inhibition of carbohydrate metabolizing enzymes and enhancement of hepatic glucose mobilization. Chronic oral administration may not predispose to the risk of hepatotoxicity in the short term. Further studies are warranted to evaluate effects of chronic administration of the extract in diabetes. " --> https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5289084/


 2 
 : Toukokuu 26, 2019, 13:48:46 ip 
Aloittaja Tamira - Uusin viesti kirjoittanut jester
         ateria pari mittaus  osoittaa  ruuan  hyvyyten tai pahuuten.   se  myos  osoittaa  ruokailussa   kaytetyn    pika insulinin toiminnan   onnistumisen                Basal  testi  nayttaa    lantus  annoksen

 3 
 : Toukokuu 26, 2019, 13:25:42 ip 
Aloittaja Tamira - Uusin viesti kirjoittanut MKo
Itsekin ihmettelen tuota ateriaparimittausta, kun kuitenkin olen käsittänyt sitä käytettävän vain tablettilääkityksen säätämisessä. Lantushan kai yleensä määritellään suhteessa painokiloihin? Tuo 10 yksikköä olisi silloin minulle liian vähän, ja 14 yksikköä olisi lähempänä oikeaa.

 4 
 : Toukokuu 26, 2019, 13:21:51 ip 
Aloittaja Pike - Uusin viesti kirjoittanut karhu
jesteriltä tyhmä aloitus, muuten oikein.
Kaikilla varmaan vähän eri tavalla. Itsellä alkuun tiuhemmin, mutta nykyisin tuo jesterin mainitsema 3-4 kertaa.
.
Olen saanut aina kaikki liuskat mitä olen tilannutkin. Liuskat ovat halpoja, paitsi apteekissa, jossa kynitään törkeää ylihintaa.

 5 
 : Toukokuu 26, 2019, 01:27:40 ap 
Aloittaja Tamira - Uusin viesti kirjoittanut jester
       tietaako kukaan mita  ateria parimittaus  vaikuttaa  lantus  annokseen

 6 
 : Toukokuu 25, 2019, 13:17:42 ip 
Aloittaja Tamira - Uusin viesti kirjoittanut jester
      tuli  mieleen jotta  tuossahan on    Basal  testien  paikka.   joten  ei  tarvitse  ihmetella

 7 
 : Toukokuu 25, 2019, 13:08:30 ip 
Aloittaja Tamira - Uusin viesti kirjoittanut jester
          annosta  voi  suurentaa tai pienentaa          kunnes loytyy sopiva.  kun  opit        niin  kaikki on  muuttunut     oma toimiseksi

 8 
 : Toukokuu 25, 2019, 11:18:04 ap 
Aloittaja Tamira - Uusin viesti kirjoittanut MKo
Minulle määrättiin Metforemin lisäksi Lantus jota olisi tarkoitus ottaa aamuisin 10 yksikköä. Resepti siis on, mutta lääkäri käski mittaamaan ateriapareja jotta tiedetään miten paljon insuliinia lopulta tarvitsee mutta reseptin kirjoitti heti että sellainen on sitten kun käsketään käyttämään. Tuo 10 yksikköä on ilmeisesti todella vähän, kun monen olen kuullut sitä ottavan useita kymmeniä ja jopa yli sadan yksikköjä. Vähänhän tuo jännittää miten tuon kanssa käy. Itselläni on siis insuliiniresistenssi, jonka kanssa ilmeisesti joskus voi oma insuliinintuotanto heikentyä kun se ei tehoa tarpeeksi ja 'varastot' kuluvat? Mullahan on D2 saattanut olla vuosia tietämättäni. Ja että pysyttäisiin alkuperäisessä asiassa niin onhan se mahdollista että tuo 50 yksikköä on liian vähän, ja kannattaa lääkärin kanssa siitä jutella jos valmisteen voisi vaihtaa tai sen annosta säätää.

 9 
 : Toukokuu 24, 2019, 20:57:45 ip 
Aloittaja Orwell - Uusin viesti kirjoittanut vanhaäreä
Timo, skannaan 2 sensorin 2 lukijalla, skannaan kakkosen ykköslukijalla, kokeilen iPhonella 2. sensorin lukua ja Miaomiao readeria sekä Tomato appia sensoreiden datan siirtoa iPuhelin via iKelloon.

 10 
 : Toukokuu 24, 2019, 20:09:19 ip 
Aloittaja Toukokuu1965 - Uusin viesti kirjoittanut Friita
Friita, kiva kun oli kivaa!  :)

Mulla jäi meidän yhdistyksen kevätjuhla väliin. Pisteet järjestäjille, mutta ne iänikuiset yhteislaulut ei saa mua syttymään.  ;D

No, olisin tietysti voinut osallistua itsekin ohjelman järjestämiseen, mutta ehkä joku toinen kerta on enemmän intoa ja voimia.

Meillä oli lapsille painottunut tekeminen, eli sen takia ei olisi yksin tullut lähdettyä. Kaveri otti vielä 3 -vuotiaan veljenpoikansa mukaan :D Eli meillä oli varsin vauhdikasta ja palautimme likaisen pojan kotiinsa.

Olin Diabetesliiton kuntoutuksessa pari päivää. Siis johan tuli tunne, että minuakin kuunneltiin ja minäkin olen jotain. En pelkkä p***ka hoitotahon puolelta. Jaksaa taas tahkota elämää eteenpäin yksin diabeteksensa kanssa.

Sivuja: [1] 2 3 ... 10

Linkkejä