KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6535 jäsentä  •  412250 viestiä  •  19570 aihetta
Toivottakaa tervetulleeksi omiar1, uusin jäsenemme.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10
 1 
 : Heinäkuu 20, 2017, 22:47:15 ip 
Aloittaja Toukokuu1965 - Uusin viesti kirjoittanut 080750
D1-nainen kaipaa pohjoiseen. Minä (joudun) lähden huomenna Rovaniemelle tämän uudehkon kaverin pojan häihin. Yhtään ei kiinnostaisi sillä kaikki ovat minulle täysin vieraita. Osaan kuvitella sen tuijotuksen joka minuun kohdistuu. MIKÄ ja MISTÄ tuollainen on kuvioihin ilmestynyt. Sieltä matka jatkuu kuulemma Muonioon. Kuun lopussa haluan kotiin sillä minulla on tärkeä asia kotona. Mentävä on koska en halua häntä suututtaa ja menettää.

 2 
 : Heinäkuu 20, 2017, 21:27:35 ip 
Aloittaja Miitu88 - Uusin viesti kirjoittanut d1-nainen
Mulle taas ei ole suostuttu pistoshoitoa antamaan, vaikka on lasiainen poistettu ja laseroitu ihan sikana. Kysyin kerran, miksi ei, niin lekuri sanoi, että koska siitä ei ole mitään hyötyä. No, se tieto riitti mulle...

 3 
 : Heinäkuu 20, 2017, 21:22:40 ip 
Aloittaja Toukokuu1965 - Uusin viesti kirjoittanut d1-nainen
Sain lekuriajan ens viikoksi allergiatestilähetettä varten (siis keskellä kesää tällasta syytä varten aika viikossa, Hesassa ei saanut puolessa vuodessa, vaikka ois ollut tärkeempääkin asiaa). Kissakuume kun on kova ja haluaisin käydä testissä, ihan vaan, että mitä se näyttää. No, jos näyttää plussaa, saatan silti ottaa kissan 8)

 4 
 : Heinäkuu 20, 2017, 14:53:01 ip 
Aloittaja Miitu88 - Uusin viesti kirjoittanut äskoo
Mulle on annettu pistoshoitona Ozurdexiä, jossa vaikuttavana aineena on kortisoni. En tiedä, miksi ei Avastinia niinkuin yleensä.
https://pharmacafennica.fi/spc/2007922

 5 
 : Heinäkuu 20, 2017, 12:15:10 ip 
Aloittaja tweeek - Uusin viesti kirjoittanut tweeek
Spoilataan vähän niitä twistejä:

Valmiina on:
- Monipuolinen työkalu kuvaajien tekoon, onnistuu vaikkapa x-y ajalta tiistait ja keskiviikot verrattuna torstait ja perjantait
- Reaaliaikainen foorumi eli oikeammin chatti, jossa voi jakaa kuvaajia ja kommentoida - tarkoitus ei ole korvata lääkärikäyntejä tietenkään, mutta jollekin voi tulla mieleen ajatuksia mitä ei ole itselle tullut
- Suomen- ja englanninkielisiä chattiosioita tai mitä vaan osioita tarpeen mukaan
- Kirjautuminen Google-tilin avulla, tulossa ainakin Facebook, Github ja Twitter vielä

Tulossa:
- Yksityisviestit
- Parannettu kuvaajien yhdistäminen. Ehkä eri käyttäjien datan vertailu (saattaa olla yksityisviestin sisäinen ominaisuus)
- Jos paikalle sattuu ilmestymään väkeä eri puolilta maailmaa, olisi hauska tehdä vertailuja tai leikkimielisiä kisoja, esim. Suomi-Ruotsi kuukauden HBA-pudotuskisa
- Valittavaksi englannin lisäksi suomenkielinen käyttöliittymä - valitettavasti pienin prioriteetti, on vaan nopeampaa kehittää pitkälle yhdellä kielellä ja sitten kääntää
- Mitä muuta ikinä tulee mieleen tai palautteista syntyy

Projektin pääidea on itselle treeniä kuumista web-tekniikoista kuten Firebase ja Angular4+, mutta aion jatkaa kehitystä hamaan tappiin ja jos siitä on jollekin muullekin jotain iloa niin aina mahtavampaa.  =)

Pari kuvaa liitteenä.

 6 
 : Heinäkuu 20, 2017, 12:08:48 ip 
Aloittaja Huhtis91 - Uusin viesti kirjoittanut Toukokuu1965
Voimia Huhtis ja muista ettei ole häpeä hakea apua!♡

 7 
 : Heinäkuu 20, 2017, 12:08:03 ip 
Aloittaja Miitu88 - Uusin viesti kirjoittanut tapsa
Minulla on pistetty Avastin (syöpä)lääkettä kumpaankin silmään viimeisten vuosien aikana, on myös laseroitu. Syynä uudissuonista tihkunut verenvuoto lasiaiseen. Toisen silmän lasiaisneste on vaihdettu, kun ei kirkastunut noiden toimenpiteidenkään avulla.

Mikään noista hoidoista ei loppujen lopuksi ollut kivulias, vaikka tietenkin jännitti etukäteen aina uuden toimenpiteen kohdalla.

Keväällä sain viimeksi kaksi kertaa tuon Avastin piikin. Silmää desinfioitiin ja puudutettiin yhteensä noin 5 minuutin aikana, silmä ja koko kasvot peitettiin suojaliinalla, pistosohjain asetettiin silmän päälle ja pistos kesti sekunnin murto-osan. Pistetty aine leijui silmässä pistoksen jälkeen muutaman tunnin aikana.

Toimien tehosta on vaikea sanoa, kun rinnakkaista vertailua ei ollut tarjolla. Todennäköisesti auttoi, ainakin nopeutti paranemista.
Avastinillahan on kestovaikutuksena uudissuonikasvun ehkäiseminen, sehän on tunnettu myös syöpähoitolääkkeenä. Nykyisin on tarjolla myös muun nimisiä tuotteita, lääkärin mukaan teho vaihtelee potilaasta riippuen.

 8 
 : Heinäkuu 20, 2017, 12:01:21 ip 
Aloittaja Toukokuu1965 - Uusin viesti kirjoittanut Toukokuu1965
Mustikoita kävin itsekin eilen katselemassa ja kyllä niitä jonkin verran tulee.  :)

Voi sua Dini, ikävä ja haikeus ei ole kiva tunne pitemmän päälle. Onneksi sulla on siinä kotosalla paljon kivaa tekemistä.

Meidän tuleva koiranpentu syntyi viime yönä. ♡ Nyt on edessä vielä kaksi pitkää kuukautta ennen kuin saadaan karvavauvahöpönassu kotiin! Joo, olen ihan höpsähtänyt!  ;D

 9 
 : Heinäkuu 20, 2017, 11:53:07 ap 
Aloittaja tweeek - Uusin viesti kirjoittanut tweeek
Esim. kun Libren kytkee USB-johdolla koneeseen, aukeaa LibreStyle -ohjelma. Sen valikosta Tiedosto > Vie tiedot saa tallennettua CSV(.txt) -tiedoston koneelle. Näitä tiedostoja siis kaivataan. Muissa varmaan toimii suunnilleen samalla tavalla, paitsi tiedosto voi olla .XML tai muussa formaatissa.

Esim. Dexcom: https://www.dexcom.com/faq/how-do-i-export-my-data

 10 
 : Heinäkuu 20, 2017, 10:59:22 ap 
Aloittaja tweeek - Uusin viesti kirjoittanut ERKKU
Tässä yhteys, jossa on kerätty sokeritietoja yhteen. Tekniikkaa en tunne, mutta asiantuntijalle se selviää.
http://typeonegrit.blogspot.fi/

Sivuja: [1] 2 3 ... 10

Linkkejä
Virkeyttä hoitoon senioreille

Julkaistu 18.07.2017 | 08:52