KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6774 jäsentä  •  415341 viestiä  •  19798 aihetta
Toivottakaa tervetulleeksi 1036327701, uusin jäsenemme.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10
 1 
 : Syyskuu 20, 2018, 20:34:49 ip 
Aloittaja Dogge - Uusin viesti kirjoittanut 080750
Voi olla että olen väärässä mutta olen ymmärtänyt että jotkut ovat laittaneet  sen napin vatsaan.

 2 
 : Syyskuu 20, 2018, 17:07:32 ip 
Aloittaja jacques - Uusin viesti kirjoittanut Reiska
Minun mielestä mikään työkalu ei noita tietoja yhdistä, ei ainakaan LibreView.

 3 
 : Syyskuu 20, 2018, 14:52:05 ip 
Aloittaja jacques - Uusin viesti kirjoittanut jacques
Kun käytössä on puhelin (ja LibreLink) sekä Libren oma lukijalaite, onko kukaan saanut Libreview:sta aikaiseksi raportteja joissa on molempien lukulaitteiden datat?

 4 
 : Syyskuu 20, 2018, 14:23:16 ip 
Aloittaja Dogge - Uusin viesti kirjoittanut Rasitusvamma
Itse olen kyllä tykännyt libren käytöstä, ei ole kukaan ulkopuolinen tullut kysymään mikä se on. Ainoastaan kerran toinen diabeetikko tullut ihmettelemään miten olen saanut sensorin pysymään iholla. En edes yritä mitenkään peitellä sitä, tähän syynä sekin, että joissakin kaupoissa sensori on laukaissut hälyttimet ja on vain helpompaa kun sensori on selkeästi näkyvillä ettei tartte alkaa "riisumaan" jotta saisi sensorin esille ja selittämään että se saattaa olla syynä. Ikinä ei ole paljastunut muita syitä kuin, että vanha hälytysjärjestelmä on lauennut sensorin takia. Tätäkään ei onneksi ole viime aikoina tapahtunut, mutta kyllä se stressaan kun tietää niin voivan käyvän. :( Ja siis, ihan alunperin kiukkua aiheutti kun Ensimmäinen sensori toimi vain kaksi päivää, seuraava ei toiminut ollenkaan. Seuraava taisi pysyä pari päivää ennen loppua, mutta toimi muuten luotettavasti. Nyt 3 viimeisintä pysynyt ja toiminut loistavasti sen luvatut 2 viikkoa, hobiskin laskenut hieman. :)

Pumppua en kyllä uskaltaisi ottaa, kun se kuulostaa niin monimutkaiselta käyttää ja möyrin yön aikana niin monessa asennossa et varmasti letkut sun muut ois vinksin vonksin. Korkeat sokerit aamusella olis taattuja, ellei jopa ketoasiasidoosi. ::)

Mutta nää on näitä, et jokainen on yksilö ja toiselle sopivat hoitovälineet ja inskat ei sovi toiselle. Niin kuin ei inskamäärätkään oo kaikilla samat, se vasta hupsua olisi. Ja varmasti melko kohtalokastakin. :D

 5 
 : Syyskuu 19, 2018, 19:21:56 ip 
Aloittaja minna - Uusin viesti kirjoittanut minna
Onko muilla samoja oireita eli aloitin tresiban ja sen jälkeen puhkesi nilkkoihin kutisevaa aihiota eli kauhea kutina, jolloin pakko sormilla 'kynsiä'. Kaiken maailman rasvat käytetty ja ruokia vältetty, mutta ei auta. Eli tresiba oman tutkimuksen mukaan aiheuttaja..

 6 
 : Syyskuu 19, 2018, 11:21:30 ap 
Aloittaja K.K - Uusin viesti kirjoittanut Ainomaija
Hyvä lääke, laski sokeriarvoja.  Ainoa vaan, että pissa rupesi haisemaan niin, että pitää aina katsoa ettei kukaan ihan heti menisi minun jälkeeni veskiin.
Sen lisäksi se on auttanut ehkä hieman laskemaan painoakin.

 7 
 : Syyskuu 19, 2018, 11:18:32 ap 
Aloittaja Merju - Uusin viesti kirjoittanut Ainomaija
Minun tapauksessani taas olen kyllä Facebookissa ja käytän sitä päivittäin, mutta en halua mennä omalla nimellä Facebookin ryhmään, koska salailen sairauttani. 

Kyllä se jo riitti kun naapurin emäntä tokaisi viime vuonna minun sairaudestani, että ensin syödään liikaa, sitten lihotaan ja sairastutaan ja yhteiskunta joutuu maksamaan kalliit diabeteslääkkeet.
Siinä syy. 

 8 
 : Syyskuu 19, 2018, 11:12:04 ap 
Aloittaja lilliputti83 - Uusin viesti kirjoittanut Ainomaija
Moikka Lilliputti, 
minulla on tuo sama ongelma ja ollut jo pari vuotta, proteinuria. Yritin vähentää kaloreita ja vähensin hiilareita ja vaan lisäsin sitten proteiinipitoisten ruokien määrää.  Nyt olen yrittänyt katsoa, että en ainakaan lihatuotteita söisi ihan yhtä paljon kuin ennen ja valkuaismäärää olen vähentänyt eli viilin ja muitten maitotuotteitten syömistä. Vähän olen saanut lukemaa hiissattua vuodessa alaspäin, mutta ei se vieläkään ole normaalilla tasolla. Nyt en ole edes käynyt D-lääkärin vastaanotolla. Pitäisi kyllä mennä. 

 9 
 : Syyskuu 18, 2018, 14:19:30 ip 
Aloittaja Julleankka - Uusin viesti kirjoittanut Julleankka
Tarkoituksenani olisi perehtyä keinohaimailuun, mutta sopivia pumppuja ei ole enää saatavilla. Tai olisi kyllä, mutta Eksotelta saisi Medtronicin pumpuista vain 640:n. Siihen liittyen...

Olisiko Kohtaamispaikkalaisilla sattumalta jäänyt nurkkiin käyttämättömäksi ylimääräistä vähän vanhempaa insuliinipumppua? Medtronicin mallit 512/712, 515/715 tai 522/722 kiinnostaa.

Myös 523/723 (with firmware 2.4A or lower) tai 554/754 (European Veo, with firmware 2.6A or lower) sopii tarkoitukseen. Hinnaksi sopisi ensisijaisesti postikulut sekä antamisen ja saamisen ilo.

 10 
 : Syyskuu 17, 2018, 23:02:35 ip 
Aloittaja Reiska - Uusin viesti kirjoittanut Reiska
Miten hoitovälinejakelu toimii Epoossa nykyään? Eli pumpputarvikkeet ja liuskat, mitä merkkejä on saatavilla jne?

Muuta tiedettävää? Kannattaako muuttaa sinnepäin :) liuskoja kuluu se 5-8 päivässä.
Jakelu toimii nykyisin postin kautta ja myös jakeluautomaatin voi valita. Haluvat sen takia että tilaa puolen vuoden tarpeen kerralla. Tarvikkeita saa maksimissaan sen minkä D-hoitsu on lähetteeseen kirjoittanut, toimivat ihan sen mukaan.
Täällä on käytössä ainakin Accu Chekin ja Medtronicin pumput ja niissä käytettävät vs mittarit.

Sivuja: [1] 2 3 ... 10

Linkkejä