Kohtauspaikka

Kohtauspaikka => Nuoret ja diabetes => Aiheen aloitti: LaUra ^-^ - Marraskuu 11, 2005, 18:55:00 ip

Otsikko: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: LaUra ^-^ - Marraskuu 11, 2005, 18:55:00 ip
eli minkä näkösiä juttuja harrastatte?   )
itte käyn koirieni kans lenkillä <3 ja salilla käyminen pitäis kans kohta puoliin alottaa  
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: jasmine87 - Marraskuu 11, 2005, 20:56:00 ip
Mä harrastan salibandya, 3-4 vuotiaiden jumpan ohjausta, käyn koiran kanssa lenkillä.
4wee pikkusiskon hoitokin kuuluu harrastuksiin tai ainakin se on liikuntaa jos mikään  
salibandy on tauolla leikkauksien takia. Jupassa oon tällä hetkellä vain sijaisena kun ei viitsi luvata säänöllistä hommaa.
Ruuan laitto on mun yks harrastus. Se on tosi rentouttavaa puuhaa.
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: LaUra ^-^ - Marraskuu 12, 2005, 12:10:00 ip
  sitte mä viel juoksen pikkusiskon peräs n.30min. päiväs ku se ärsyttää     kunto kohenee x]]
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: Baka - Marraskuu 19, 2005, 18:59:00 ip
Noh miä en periaatteessa mitään erikoista harrasta,, Hmm...... Laulan kotona kun en jaksa mennä kuoroihi, piirrän ja luen! Eniten luen fantasia aiheisia kirjoja!  
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: Baka - Marraskuu 20, 2005, 21:55:00 ip
Unohtu pistää pari juttua! oon tietokoneella ja pelaan final fantasy pelejä. Kyllähän minä ne harrastuksiksi lasken! hoidan meidän pienintä koiraa!    öö,, Eipä kai muuta!    :I
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: Mörri - Marraskuu 20, 2005, 22:20:00 ip
Mä harrastan karaokea, sekä laulan kotona omaksi iloksi ja naapurien harmiksi. Viihdyn myös ystävien ja lukemisen parissa.
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: D1-1978 - Marraskuu 21, 2005, 15:11:00 ip
En ole ihan nuori enää, mutta ajattelin laittaa, että ihmiset tietäisivät. Eli useissa harrastuksissa on diabeteetikoille rajoituksia. Esim. sukellusta ei saisi harrastaa ja laskuvarjohyppyyn ei diabeetikko saa lupaa. Itselläni on 2 sukelluslisenssiä (Open Water ja Advanced OW) ja molemmat suoritettu Thaimaassa. Lääkäriltä oli todistus, että diabetes on tasapainossa ja lisenssi tuli. Toiseen lisenssiin todistusta ei edes tarvittu - Sukeltaminen vie energiaa, eli sokerit täytyy pitää suht korkealla ennen sukeltamaan lähtöä (vain hullu haluaa hypon 20-30m:ssä, koska 10m:ssä on pakko pysyä vielä 3min tasoitusaika, ettei tule sukeltajatautia). Olen harrastanut liitovarjoilua, jossa ei edes kysytty sairauksista. Laskuvarjohyppyynkin olisin Espanjassa asuessani päässyt (väljemmät ehdot kuin Suomessa), mutta se ei kiinnosta. Vaellus on kaiketi diabeetikoillekin suositeltavaa, ja olen vaeltanut monessa paikassa (mm. Himalajalla) ilman ongelmia (sokeria mukaan vain).

Mikään erikoinenkaan harrastus ei ole estynyt diabeteksen takia. Joskus on joutunut olemaan ilmoittamatta diabeteksesta, mutta mukana on aina ollut joku, joka on asian tiennyt (ja osaa siten antaa ensiapua tarvittaessa). Ainoa mikä on jäänyt harmittamaan, on lentolupa. Sitä ei saa ilman lääkärintodistusta, ja lääkärini kirjoitti diabeteksen todistukseen, joten se siitä. Eli lähes kaikkea voi harrastaa diabeteksesta huolimatta  
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: Tuuletar - Marraskuu 21, 2005, 15:53:00 ip
Mulla harrastuksia runot, lenkkeily, aerobick, spinning, laulaminen.
D1-1978; Taidat olla varsinainen huimapää  
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: D1-1978 - Marraskuu 23, 2005, 18:26:00 ip
No jaa, mä kävin ensimmäisen interrailini 18v (&22v) kaverin kanssa (rahat loppuivat molemmilta Espanjassa, joten kotiin), matkustin yksin Aasiaan 6vkoksi 24v (voitin matkan Thaimaa, Bali, Singapore, Australia), rahat loppuivat tällä kertaa Australiassa eli oli pakko palata - luottokortti oli kyllä, mutta laskuja en viitsinyt enää kerätä   , uudelleen kiersin toissa syksynä (Thaimaa, Kiina, Nepal, Tibet, Intia). Matkustellut olen ehkä 100 matkaa ympäri maailmaa yksin tai kavereiden kanssa, töissä olen ollut Espanjassa, USAssa, Itävallassa (au pair) ja Hollannissa (suurlähetystö) ja koulussa Kanadassa. Pidän erikoisista harrastuksista, ja ei ainakaan ole aika käynyt pitkäksi    Espanjassa asuessani oli vain helpompi löytää noita harrastuksia, sillä Suomen talvi hidastaa jonkin verran. Mutta Suomessa on kirjoja sisältävät kirjastot, upeaa! (Espanjassa kirjastossa on lähinnä tietokirjoja, vähemmän romaaneja.)
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: LaUra ^-^ - Marraskuu 26, 2005, 23:55:00 ip
huhhuh xD ei voi hypätä laskuvarjohyppyy xD   kiitoshhh ;D
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: Ellustiina - Marraskuu 29, 2005, 15:40:00 ip
Juups.. Mä harrastan pianon soittoa, tanssia.. Jne. Kotonakin tulee hirveesti lauleltua ja koulussa myös..
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: omppu94 - Joulukuu 11, 2005, 11:28:00 ap
Mietin vaan tässä kun Suomessa ei mielestäni anneta ammatti sukellus lupaa jos on Diabetes.Jos vois, vastata yrititkö sukellus lupaa Suomessa ensin

KIITOS!!!!!!!!!!!!!
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: 1000 - Joulukuu 11, 2005, 19:59:00 ip
Onko kenelläkään kokemuksia triatlonin ironman suorituksesta?

3.8km uintia, 180km pyöräilyä ja lopuksi maraton 42,195km juoksemalla. Aikaa on 15 tuntia.

Kovalla säännöllisellä treenaamisellä varmasti mahdollista, ei silti helppoa.

Elimistö saattaa olla niin kovilla, ettei pysty välttämättä ottamaan suun kautta ruokaa vastaan.

Kiinnostaisi tietää miten verensokerin saisi pysymään kurissa pitkällä ja vaativalla matkalla.
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: earseeni - Joulukuu 21, 2005, 17:00:00 ip
Ai niinkus mitäkö mie harrastan? Nokuule punttia ja mopon rassailua ja varetusta xD xD
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: _Teme_ - Tammikuu 16, 2006, 15:14:00 ip
mää harrastan jalkapalloo ja sählyy
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: Paliska - Tammikuu 16, 2006, 15:33:00 ip
mä harrastan kuoroa ja käyn vielä isoskoulutusta sit lenkkeilen koiran kanssa ja nostelen käsipainoja,keinuskelen tasapaino laudalla ja löhöilen jumppa pallon päällä...  
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: [Kite] - Tammikuu 21, 2006, 17:59:33 ip
Minä harrastan koirani kanssa ToKo-koulutusta ja agilityä,ratsastusta ja hevosten hoitamista,lemmikkien hoivaamista ja lenkkeilyä.
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: Hennuska - Helmikuu 04, 2006, 20:14:00 ip
Harrastan kuoroa,uintia ja partioo missä käydään esim. kävelemäs kilometrien matkoja ja nyt meillä on suunnitteilla reissu turkuun shoppailemaan... Kyllä siinä kunto kohenee  
Otsikko: Sukelluslupa Suomessa
Kirjoitti: D1-1978 - Helmikuu 05, 2006, 11:16:11 ap
Sorry, mä en huomannut tuota kysymystä ennen kuin nyt. Luulen, ettei Suomessa diabeetikko saa sukelluslupaa edes OWD:lle (peruslupa 18m:iin). En edes kokeillut Suomessa, koska luvan saamisen aikaan asuin Espanjassa (Barcelonassa) ja lähdin sieltä Thaimaaseen lomalle. Matkalla kaverini suositteli sukellusta, ja niinhän minä innostuin.

Ehkä lupa on helpompi suorittaa ulkomailla, jos vain tiedät olevasi siinä kunnossa, ettei sukelluksesta ole haittaa (=ettei tule hypo sukeltaessa). Suomessa voi kyllä sukeltaa luvan saatuaan, mutta diabetesta ei silloinkaan kannata mainita. Itse ottaisin kaverin mukaan (voi jättää rannallekin, ellei hänellä ole lupaa, koska sukellus kestää vain n. 1h ja ehkä 1-2 sukellusta/pv). Tsemppiä!
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: wumbaaja - Helmikuu 21, 2006, 10:41:29 ap
jaa, lumilautailua ja dirttipyöräilyä lähinnä, pitäs varmaan skeittaamaanki päästä kesällä... mitäs muuta sitä vielä keksis?
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: Paliska - Maaliskuu 16, 2006, 16:05:28 ip
Mä harrastan kuoroa, isoskoulutusta/isosena toimimista ja jumpassa tulee joskus käytyä kaikki muuten sujuu ihan hyvin diabeteksen kannalta! Paitsi välillä noi ruokailu ajat vähän vaihtelee harrastusten takia...mut se ei nyt kai oo suuri ongelma...  
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: tiiu - Maaliskuu 26, 2006, 12:53:04 ip
harrastan ratsastusta ja muutenvain hevosten kanssa puuhastelua.   oikeastaan kaikki nelijalkaiset ovat lähellä sydäntäni ja kotona vipeltää pikkuinen kääpiöhamsteri <3 toinen rakas harrastus on ollut jo pienestä asti musiikki ja laulaminen   diabeteksen kanssa ei ole onneksi ollut onglemia vaikka verensokerin tarkistankin ennenkuin ponin selkään hyppään  
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: Primrose - Maaliskuu 31, 2006, 14:15:30 ip
Kun opiskelut alkavat pursuta silmistä ja korvista ulos, kipitän kiireesti tallille.Tykästyin  hevosiin jo ihan pikkutyttönä, ja kymmenisen vuotta oman hevosen myötä olen ollut aktiivinen ratsastaja. Hevosten parissa pääsee kosketukseen luonnon ja eläimen kanssa, ja se on minulle tärkeää. Suuren eläimen keinuva askel, lämpö ja luottavainen lempeys tekevät minuun vuodesta toiseen vaikutuksen kiivetessäni hevosen selkään ja tarkastellessani maailmaa aivan toisesta näkökulmasta: hevosen korvien välistä. Mikä sen ihanempaa, kun ratsastaa kapeaa metsäpolkua, kuunnella metsästä kaikuvaa vaimeaa pakksen pauketta ja lumen narskumista hevosen kavioiden alla. Kun hyppään satulaan, on se minulle samalla hyppy onneen !

Ja jotta jaksaisin puuhastella 500 kiloisen karvapalloni kanssa, harrastan muutakin liikuntaa: pitkät kävelylenkit ja kehonhallintatunnit kuuluvat suosikkeihini

Pianoa olen soitellut viitisentoista vuotta, ja aika hyvin olen näillä nakkisormillani oppinut soittamaan. Toivottavasti saan käyttää tätä taitoani erityisesti tulevassa ammatissani luokanopettajana !
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: GodMustHateMe - Huhtikuu 03, 2006, 16:16:31 ip
Juups...
Mä en sinänsä mtn kauheen liikunnallista harrasta, mä olen tehnyt sellasen päätöksen että sitä mä harrastan vasta kun mä alan lihoa. ..heh, mulla on omaa kivaa.
Nei sentään, mä en vaan kauheesti oo kiinnostunut mistään jalkapallosta, lentopallosta, sählystä tms.

Mut musiikki sen sijaan on lähellä sydäntä.
Kitaraa olen soitellut jo jonkun aikaa, ja joskus olisi haaveena oma bändikin, sellaisista saman hekisistä tyypeistä kun saisi kokoon.
Bassoa ja rumpujakin on tullut soiteltua, mut kitaraa pääasiassa.
Sitten... totanoinniin...
No mä kirjottelen kaiken näköstä tekstiä paljon, oon jo ihan pienestä pitäen kirjottanut. Lyriikoita, biisejä ja sitten sellasia novellin tapasia. Piirtääkkin mä joskus ehkä saatan, mut mä kun en ole mikään Leonardo Da Vinci, niin yleensä ne piirrustukset lentää roskiin.
Sitten mä olen opettanut mun tutun poikaa soittamaan rumpuja, mutta kohta sekin alkaa tulla niin taitavaksi, että mun opetus ei enää taida riittää.
Leffa-friikki olen myös, kauhuleffoista ja fantasioista diggailen ehkä eniten (mm. Ring, Saksikäsi Edward, Kauna, Jali ja suklaatehdas). Sitten on kans Duudsonit movie ja Ice Aget jotka on uusina tosi kivoja.  

..Okei, nyt tää karkaa käsistä ihan OffTopiciksi, joten mä taidan hiljentyä.

Aamen.
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: pottu - Huhtikuu 08, 2006, 13:23:33 ip
vitsi mikä nainen D1 1978! Siinä mulle ja muilleki tavotetta jos kiinnostaa, mua ainaki! Haaveena matkustella ja kokeilla kaikkee mahollista jatka samaan malliin
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: frigded - Huhtikuu 24, 2006, 16:07:27 ip
"Vakituisiin" harrastuksiin kuuluu tällä hetkellä tanssillinen voimistelu ja tanssi (hiphop, jazz ym. sekoitus).

Lisäksi ruuanlaitto, lukeminen, musiikki kaikilla osa-alueillaan ja usein myös pelkkä laiskottelu.
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: Jossu - Huhtikuu 24, 2006, 19:02:15 ip


jaa harrastan aika monennäkösiä juttuja. välillä huomaa että on taas tultu lupauduttua erilaisiin juttuihin ja ei aika oikeen tahdo riittää. "vakituisesti" harrastan pianoa, laulua (pitää katsella jos musiikista olisi ihan ammatiksikin asti, aika paljon aikaa se kuitenkin tästä viikosta vie), tanssia (hiphop&show) ja kerhonohjausta
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: Viikatepipari - Toukokuu 08, 2006, 15:10:27 ip
Harrastan teatteria ja koripalloa..Teatteri on ihanaa ja koris menettelee liikuntaharrastuksena.
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: moivain - Toukokuu 09, 2006, 21:52:19 ip
Mää harrastan ratsastusta, käyn hoitolemassa hoitohevosta ja johonkin siihen väliin saa ahnehdittua musiikin....Koulukin pitäis  kai    hoitaa
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: racci - Toukokuu 11, 2006, 21:02:28 ip
Olen kohta vuoden harrastanut maanpuolustusta armeijassa ja kunhan sieltä pääsee niin vaellus- ja perhokalastusaktiviteetit olis tarkoitus herättää henkiin.
Squash, skimbaus, uinti, maastojuoksu, pyöräily ja punttis kuuluu myös repertuaariin.

"Mikään ei kestä viittätoista minuuttia", totesi eräs kouluttaja. Liikkumaan siitä tietokoneen äärestä, mars!
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: LittleDevil89 - Kesäkuu 18, 2006, 23:34:21 ip
Painia harrastan päälajina, mutta näin kesäisin kun painistakin on lomaa, käyn lenkillä, punttiksella ja uimassa. Vähemmän liikunnallisia harrastuksia on mopoilu, tietokoneet ja yleisesti kaikki tekniikkaan liittyvä.   Suurimpana toiveena tällä hetkellä on saada jostain rahaa sen verran että pystyisi ostamaan mönkijän. (Polaris Outlaw  ) Jos tämä toive toteutuisi niin olisi taas yksi harrastus enemmän ja ei muuta kuin tekemään pitkiä retkiä korpiin ja järvien rannoille.
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: KingdomHearts - Heinäkuu 12, 2006, 00:06:30 ap
Harrastan lenkkeilyä,Square Enixin/Softin pelien pelaamista,siskon hoitoa,toisen siskon perässä juoksemista ja muut kuntoilua.
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: Terhhhu - Heinäkuu 12, 2006, 14:53:56 ip
Mä harrastan pesäpalloa! Paras laji! Mutta kertokaa, että te keillä on pumppu ja harrastatte just jotain pesäpalloa tai muuta "vauhdikasta" lajia, kuinka pumppu, pysyykö hyvin mukana?
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: J - Heinäkuu 18, 2006, 13:02:11 ip
Mä harrastan koirani kaa lenkkeilyy n. 2kertaa päivässä, pyöräilyä pikkusiskon 6v. kanssa ja hengailua bestiksen kaa kylillä(pyörällä ) semmosta...
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: Tinttu - Lokakuu 02, 2006, 20:32:16 ip
Mä harrastan:
- koiran kanssa lenkkeilyä ja ulkona muutenkin koiran kanssa peuhailua
- ratsastusta
- 4h-kerhoa
- näytelmäpiiriä
- mönkijällä ajoa
- pirrtämistä
- uimista

Tosi kivoja harrastuksia kaikki <3
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: Tanyah - Lokakuu 03, 2006, 14:46:48 ip
Suomessakin on mahdollista hypätä laskuvarjolla ainakin tandemhyppyjä. Olen ottanut tästä asiasta selvää, koska isäni, jolla on d1 haluaisi tulevan 50 vuotispäivänsä kunniaksi hypätä laskuvarjolla. Esteenä ei myöskään ole diabeteksesta aiheutunut sokeus tai sydämen tahdistin.. että tällaista tällä kertaa..ihan vaan tiedoksi.  
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: Saidou - Lokakuu 09, 2006, 20:54:49 ip
Mä nyt harrastan:
- musan kuunteluu
- Piirtämistä
- Mangan lukemista
- Animee katon myös
Kaikkee jännää..
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: Tuuliaa - Marraskuu 04, 2006, 15:33:03 ip
Minä harrastan ampumista,yleisurheilua
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: jenna_92 - Marraskuu 08, 2006, 16:58:05 ip
Mä harrastan salibandya  
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: Baka - Joulukuu 05, 2006, 22:12:26 ip
Minä harrastan nykyään kirjoittamista. Kirjoitan miltei joka päivä. Minulla on kaksi kertomusta kesken ja toinen on miltei valmis. Noin neljä 42 sivun vihkoahan se on kohta. Toinen taas on tietokoneelle kirjoittamani kertomus, jota olen kirjoittanut tämän vuoden kesäkuusta lähtien. Ei tule olemaan valmis ainakaan tänä vuonna.

Toinen on yhäkin laulaminen. Kuorot ei kiinnosta. Kotona laulan yleensä biisien mukana. Nightwishin kappaleita on tullut laulettua paljon.

Pianoakin soitan, mutten missään soittotunneilla. Nuotit vain eteen ja sitten soittamaan. Ihan hyvin omasta mielestäni osaan.

Ulkoilen myös ja touhuan kotona kaikkea. Lukemisesta on tullut pääasiallinen harrastus. Yleensä paksuja fantasia kirjoja tulee luettua monia.

Erilaisten fantasia henkilöiden ja olentojen tietojen etsiminen. Netistä tulee etsittyä monillakin hakusanoilla. Lohikäärmeet kiinnostavat paljon.. Sekä muut fantasia kirjallisuuden olennot.

Tietokoneella oleminen on myös kuin harrastus. Sekä esitelmien kirjoittaminen. Hoidan myös kotona koiria ja kissoja. Kesällä trampoliinilla hyppiminen, pyöräily ja uiminen nyt yleisimmin. Eipä sitä nyt kummempia.
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: Salmiakki_ - Huhtikuu 21, 2007, 21:10:20 ip
Ei mulkaa oo mitää ihmeellisiä harrastuksia muuta ku ratsastus,karate ja musiikin kuunteleminen.  
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: Sandeliini - Huhtikuu 23, 2007, 00:25:00 ap
Mun harrastuksiin kuuluu lukeminen, kirjeenvaihto ja lenkillä käynti kolme kertaa viikossa.
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: Hafrinna - Elokuu 29, 2007, 12:41:34 ip
Käyn partiossa,uin ja lenkkeilen iltaisin ^^)
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: lumikissa87 - Syyskuu 09, 2007, 18:58:52 ip
Mie kans harrastan koirien kanssa lenkkeilyä. Itselläni ei ole koiria mut hoitokoiria on 2 kpl. Ja nnapurin koiraa käytän ulkona silloin tällöin.
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: EkKe - Maaliskuu 01, 2008, 22:36:51 ip
Jalkapalloo<3<3<3   Se on ihan paras laji (älkää loukkaantuko toi on vaan mun mielipide )
Kesällä tykkään uida (ja talvella) ja hyppiä trampoliinill=D
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: moivain - Maaliskuu 08, 2008, 22:50:32 ip
Harrastan joukkue voimisteluu, ratsastusta, sopivan näytelmän tulemisen kohdalle niin näyttelemist ja pianon soittoo...  
Otsikko: Re: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: Audi - Maaliskuu 09, 2008, 12:57:06 ip
Ringettee pellaan, ja siihen liittyen sitte hölkkäilen ja teen esim. keppitreeniä sillon ku kerkee ja jaksaa.  
Otsikko: Kiva(:
Kirjoitti: Suklaakonvehti - Helmikuu 06, 2012, 22:09:14 ip
Harrastan korista pyrinnössä 4 krt viikossa ja partioo tammerossa krt viikossa,tosi kivaa(:
Otsikko: Vs: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: NINJA - Heinäkuu 12, 2012, 13:15:45 ip

 Itte harrastan nyrkkeilyä ja se vie sitte suuren osan vapaa-aikaa, lisäks kyllä käyn lenkillä säännöllisesti ja salilla. :D
Otsikko: Vs: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: Pläski - Heinäkuu 12, 2012, 16:13:46 ip
Uintia olen harrastanut ja geokätköilyä sekä montaa muutakin, jotka ei tällä hetkellä näyttele kovin suurta osaa elämässä.
Otsikko: Vs: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: Matlenam - Toukokuu 30, 2017, 22:21:51 ip
Harrastan tanssii 5 kertaa viikossa ja pianoa kerran viikossa.Siihen vielä lukeminen,piirtäminen ja valokuvaaminen.Sillon tällön käyn myös lenkillä:)

Ps.Tuli vastaus aika myöhään mut oon täällä aika uus:)
Otsikko: Vs: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: Muumilusikka - Tammikuu 16, 2018, 16:04:04 ip
Täälläkin uusi naama. Tai nimimerkki.
Mä harrastan geokätköilyä, joka sopii hyvin harrastukseksi myös tällaiselle laiskemman oloiselle tyypille. Kätköily pitää mielen sekä ruumiin virkeänä :) Tän lisäks mun harrastuksiin kuuluu myös postcrossing.
Otsikko: Vs: harrastuksistanne :D
Kirjoitti: Dogge - Elokuu 02, 2018, 10:15:34 ap
Käyrätorven soittoa (jehee) ja tanssia tällä hetkellä