Kohtauspaikka

Kohtauspaikka => Diabetesliitto => Aiheen aloitti: Kerttuli - Marraskuu 29, 2005, 09:01:00 ap

Otsikko: "Tiedotuspohja"
Kirjoitti: Kerttuli - Marraskuu 29, 2005, 09:01:00 ap
Osiossa "Diabetes yleensä" keskusteltiin Elisan sivuilleen laittamasta sammakosta, että 1-tyypin diabeteksen syinä ovat ympäristötekijät ja elintavat. Tämän keskustelun yhteydessä tuli esille ajatus, että Elisa vastaa sivuilleen laittamastaan materiaalista ja sitä myöten palautetta tulisi antaa sivuston ylläpitäjälle. Tähän kaivattiin avuksi Diabetesliittoa seuraavan kirjoituksen voimin:

 
Lainaus
Alkuperäisen viestin lähetti markus:
[qb]Pohdiskelin tässä itsekseni, että voisiko diabetesliitolla tai vaikkapa Kohtauspaikalla olla olemassa semmoinen puolivalmis pohja, jonka sitten voisi nopeasti lähettää eteenpäin asianomaiseen lehteen/ julkaisuun tms. Tämä tiedote voisi sisältää yleiskatsauksen diabetekseen, nykytilanteeseen yms ja sitten vastinekohtaisen osuuden pystyisi pikapikaa soveltaa siihen perään. Tärkeintä tällaisessa tiedotteessa olisi lähettämisen helppous. Tiedotteella (diabetesliiton henkisellä tuella kenties) voisi jokainen diabeetikko levittää diabetestietoutta yleisönosastoilla ja nettipalstoilla. Miltäs kuulostaa?[/qb]
Niin, miltäs kuulostaa, voisiko Diabetesliiton sivuilla olla tällaista valmista tiedotetta?
Otsikko: Re: "Tiedotuspohja"
Kirjoitti: Yogi - Marraskuu 29, 2005, 10:30:00 ap
Tämä helposti tulkitaan spammaukseksi, jolloin hyvä asia kääntyy itseään vastaan. Harkiten käytettynä saattaisi olla ideaakin.
Otsikko: Re: "Tiedotuspohja"
Kirjoitti: Edward - Tammikuu 30, 2006, 11:22:19 ap
Spämmäykseksi tulkitaan yleensä kaikki mielipiteenilmaukset, jotka poikkeavat omasta tai vallitsevasta näkemyksestä.

Mielestäni mielipiteenilmaukset eivät koskaan voi olla häirintää, ne ovat tärkeitä demokratian toteutumiselle.

Mielipiteenilmauksia ei koskaan voi olla liikaa, paitsi niiden mielestä, jotka ovat vallassa ja pitävät kynsin hampain pallistaan kiinni.

Eetu